Dodaj do ulubionych

Większość osób na tym forum to pracownicy biór pod

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:57
Większość osób na tym forum to pracownicy biór podróży!!!!ktoś kto normalnie
pracuje nie ma czasu cały czas siedzieć na forum jak np: EGIPCJANKA... CZY
INNI - BIÓRA PODRÓŻY NIE OSZUKUJCIE LUDZI. Ktos się wkońcu wkurzy i powtórzy
sie sytuacja z Katowic ... ktos wkońcu zginie w jakims biórze
Obserwuj wątek
    • Gość: wera Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:59
      Biuro, a nie bióro!!!
    • Gość: Janusz Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:03
      Wiedziałem że ktoś się odezwie...z jakiegos biura....
      • corrina_f1 Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió 12.08.04, 14:09
        Każdy pracuje na ogół pracuje w jakimś biurze - o ile nie jest dzieciakiem
        nudzącym się w czasie wakacji. Ale czy koniecznie zaraz w biurze podróży?
    • egipcjanka15 Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió 12.08.04, 14:24
      Mam dla Ciebie pare dobrych rad:
      1. kup sobie slownik ortograficzny i jak najczesciej do niego zagladaj.
      2. zanim zaczniesz rzucac personalne "oskarzenia" (zwlaszcza jesli piszesz i
      wielu, a potem wymieniasz konktretnie jedna osobe) zastanow sie nieco.
      3. nie uprawiaj spiskowej teorii dziejow, bo to moze przerodzic sie w paranoje,
      a to sie trudno leczy.
      4. W Egipcie mozna pracowac niekoniecznie w biurze podrozy.

P.S. to raczej wlasnie piloci nie maja czasu zbyt czesto siedziec na forum.
      • aisza5 Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió 12.08.04, 14:44
        A może jakąś sergegację wprowadzimy na tym forum???
        Wstęp mają tylko bali, bogaci, szczupli, wyznawcy konkretnej religii...
        Nie rozumiem dlaczego nie mogą się wszyscy wypowiadać? Czy to komuś
        przeszkadza, że wypowie się pracownik biura, rezydent, pilot, sprzątaczka czy
        kierowca? Bądźmy bardziej tolerancyjni!
        • Gość: cs Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió IP: 195.215.5.* 12.08.04, 15:35
          przeszkadza wowczas, gdy osoba piszaca z kompa "Itaka.pl" pisze "Nie jedz z
          takim a takim bp, bo to dziadowstwo i mialem z nimi same problemy"
          albo facet "Orbis.pl" zaczyna ublizac ludziom piszacym pozytywnie nt innego bp.

Zreszta przed chwila sam napisalem watek na ten temat.
    • Gość: Kasia Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió IP: 81.210.102.* 12.08.04, 14:51
      Śledzę forum od kilku dni i to bardzo intensywnie - nie pracuje w żadnym biurze
      podróży:))))
      Za jakis czas wybieramy sie do Egiptu i chce sie dowiedzieć jak najwięcej:)))
      Czytając niektóre posty zawierające sprzeczne informacje nt. danego biura
      podróży a co bardziej zaskakujące konkretnego hotelu lub statku...
      zastanawiam się czasami ile ludzi na tym forum robi tu "sztuczny tłum" a ile
      osób na prawde chce sie podzielic swoimi doświadczeniami z wyjazdu lub zadać
      pytanie przed wyjazdem.
      Aczkolwiek nie bede posuwać sie tak dalego aby wskazywac kogokolwiek - osoby
      pracujace w biurze podrozy, do obowiązkow ktorych nalezy "śledzenie i
      udzielanie sie na formu:)))"
      Pozdr.
      • egipcjanka15 Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió 12.08.04, 15:15
        To, ze sa rozne opinie o danym hotelu (nie mowiac o biurze) zalezy od wielu
        czynnikow, takich jak szczescie (ktos dostal ladniejszy, ktos gorszy pokoj),
        sezonu (ktos byl w szczycie sezonu i narzeka na obsluge i halas, a po sezonie
        cisza i spokoj), osobistych upodobac i oczekiwan. To, ze jedna osoba mowi, ze
        ten hotel jest okropny, a inna, ze swietny nie musi znaczyc ze jedna z nich
        klamie, prawda. Ja uwazam szpinak na jedna z najsmacniejszych rzeczy, pewnie
        nie wszyscy sie ze mna zgodza, ale to nie znaczy, ze klamalam; ja go lubie.
    • przemoa Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió 12.08.04, 17:54
      A ja mysle ze jezeli faktycznie na forum udzielaja sie rezydenci biur w Egipcie mozna by to inaczej wykorzystac. Ujawnic sie kto z jakiego biura jest i udzielac porad uczestnikom przed wyjazdem na temat swoich hoteli i imprez. Napewno ulatwi to ludziom podjecie decyji, pozwoli zaprzyjaznic sie z turystami przed ich przyjazdem. Nawet nie macie pojecia o ile milsza bedzie wtedy wspolpraca pomiedzy rezydentami-pilotami a wczasowiczami. Sam przed wyjazdem zadawalem pytania ale jakos ani jeden rezydent Triady sie nie odezwal. Jestem pewien gdybym otrzymal obiektywna ocene statku i informacje ktorym poplyne nie bylo by takiego rozczarowania.
      • justm jestem za 12.08.04, 18:30
        jak w temacie.
        świetny pomysł, tylko który z rezydentów, pracowników się na to zdecyduje ?
        • justm Re: jestem za 12.08.04, 18:31
          dodam, że gajasirocco sie nie ukrywa i jakoś szacunku na forum nie traci :)
          • pc_maniac Re: jestem za 12.08.04, 18:37
            justm napisała:

> dodam, że gajasirocco sie nie ukrywa i jakoś szacunku na forum nie traci :)

Przecież Gajasirocco nie jest rezydentką.
            To jej córka, jest rezydentką, czego nigdy nie ukrywała.
            • justm Re: jestem za 12.08.04, 18:51
              nie wnikam. chodzi mi o to, że występuje na tym forum, podaje konkretne
              informacje, odpowiada na pytania. rzetelnie.
              to miałam na myśli.
              • aisza5 Re: jestem za 12.08.04, 19:36
                może dlatego, że gaja z Sirocco jest zapaloną podróżniczką, znającą dobrze
                Egipt i stara się wszystkim pomóc, poradzić i rzeczywiście zawsze wynajduje nam
                natańsze oferty oraz informuje o wszystkich promocjach
          • Gość: Anka Re: jestem za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:43
            Zgadza się. Jest szanowana, bo pisze rozsądnie i nie mija się z prawdą w
            przeciwieństwie do innych / vide Marium z Sharmu, która napisała o nowym
            podatku jako przyczynie droższej ceny wizy /.
      • Gość: cs Re: Większość osób na tym forum to pracownicy bió IP: *.k380.webspeed.dk 12.08.04, 20:37
        dotknales bolesnego miejsca w naszej mentalnosci - mianowicie wspolpracy.
        trzeba jeszcze wielu dziesiatek lat, abysmy nauczyli sie od innych wlasnie
        wspolpracy, bo jak na razie w naszym kraju panuje raczej system:
        "zniszczyc kazdego, kto sie wychyla"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka