Dodaj do ulubionych

zemsta faraona

12.08.04, 22:22
Ratujcie. Wróciłam dziś z Hurgady chudsza o pare kilo. bo dopadła mnie ta
niezwykle "miła" przypadłość. W Egipcie brałam Smecte. węgiel, manti i nospe
i nic. Potem kupiłam egipski nifuroksazyd i na maxa mi sie pogorszyło, bo jak
sie okazałao jestem na to uczulona. Także jestem juz w domu i nadal źle się
czuje. Od lekarz dostłam Amotkas i Metronidazol, ale nie bardzo chce az tak
sie szprycować.Moze ktoś sie z tym uporał innymi sposobami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: zemsta faraona IP: 195.245.213.* 13.08.04, 08:40

Mnie też dopadła zemsta. Na naszych krajowych lekach jechałam jeden dzien i
      uznalam ,ze nie warto. W aptece mąż kupił ich specyfik i przeszlo po dwóch
      tabletkach . I ciekawostka w aptece też trzeba się targować. Aptekarz za piec
      opakowan lekarstw chciał od mojego meza 67 funtow (tak mu wyszlo z obliczenia
      na kalkulatorze).On jednak wiedzial,że jedno opakowanie to koszt 5 funtow taka
      cena byla zreszta na opakowaniu.Dlatego powiedzial szczerze aptekarzowi ,ze da
      za 5 opkaowan tylko 25 funtow i co... aptekarz sie zgodzil. Ale znam
      Polakow,ktorzy nie wiedzac ile co kosztuje i nie wiedzac, ze w aptece tez mozna
      sie tragowac kupili jedno opkaowanie leku na zemste za ...60 funtow.
      Rozumiem,ze nie chcesz faszerowac sie antybiotykami, ale trezba do sprawy
      podejsc rozsadnie. Jesli bedziesz czula sie źle , coraz gorzej to lepiej wziac
      okreslona dawke i miec spokoj. Dlatego myzle, że jesli już złapie kogoś zemsta
      w Egipcie to, lepiej jak najszybciej wziac ich lekarstwo, sa bardziej skuteczne
      na ich dolegliwosci niz nasze.Zdrówka! I napisz jak sobie radzisz! Justyna
    • Gość: Mariusz Re: zemsta faraona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 09:13
      ja z kolei slyszalem,ze niezly jest POWAGA (ale tylko dla kobiet raczej realne)
      swiezy wytrysk meski,zawiera bialka,pektyny i pomaga,ale wiadomo,ze nie kazda
      Pani preferuje...
      • madziawoj Re: zemsta faraona 13.08.04, 13:11
        Bardzo zabawne to było, uśmiałam sie do łez. Rozumiem ze sprawdzałeś.
        • Gość: wiki Re: zemsta faraona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 13:37
          Kup u nas w aptece Lakcid(to oslonowe)i naprawde sprobuj zmusic sie do napicia
          setki wodki,albo mocniejszego alkoholu...mnie to uratowalo:)
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka