Dodaj do ulubionych

zegarki z egiptu

05.01.14, 12:28
Ktos sie orietuje ile zegarkow mozna wywiesc z Egiptu ?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: zegarki z egiptu 05.01.14, 12:55
      zamów kontener zegarków w chinach, taniej ci wyjdzie.
      • ekspert.do.dupy Re: zegarki z egiptu 05.01.14, 13:41

Caly 60 litrowy worek na smieci, ty zalosny durniu.
    • eksport_ukraina Re: zegarki z egiptu 05.01.14, 14:24
      Ty się lepiej dowiedz co z Tobą zrobi urząd Celny jak Cie trafią z tymi wszystkimi "prestiżowymi" zegarkami :) zwłaszcza w ilości 'hurtowej"
      • cmsnero Re: zegarki z egiptu 05.01.14, 17:06
        nie wiem co nie tak z ludzmi z Polski ale to jest masakra jakas , jak macie odpisywac tak jak odpisujecie to nic nie piszcie ...

mam na mysli 10-15 zegarkow , ogolnie dla siebie na rozne okazje , mozna fajne repliki kupic , nawet takich zegarkow co kosztuja po 80.000zl , ja kupilem taki w Hurghada za ok 350zl , po porownaniu z oryginalem nie bylo znaczacej roznicy ...(
        • caprio22 Re: zegarki z egiptu 05.01.14, 17:46
          Repliki?! - to tak się teraz mówi na podróby???
        • eksport_ukraina Re: zegarki z egiptu 05.01.14, 23:14
          No wlasnie co z tymi ludzmi z Polski... kupno repliki to nic/innego niż kradzież... co nie zmienia faktu, ze Egipcjanie chetnie Cie z nimi wypuszczą, w Polsce pewnie też Ci sie upiecze ale jak cenik weźmie Twoja walizkę do wyrywkowej kontroli to bokiem Ci wyjdą te oszczędności...
          A teraz jeszcze taka serdeczna rada, ludzie którzy docenia zegarek za 80 tys zl poznaja też replike i zamiast zablysnąć wyjdziesz na... sam wiesz kogo :-)

Pozdrawiam i/milych zakupow
          EU
          • colin1974 Re: zegarki z egiptu 05.01.14, 23:48
            To zegarki jedno sezonowe ,jest ich pełno wszędzie w tym roku kupiłem na Korfu w sklepie z paragonem po 10 euro Swatch i Armani - miałem kaprys na coś niebieskiego do koszulki .
            • volvo74 Re: zegarki z egiptu 06.01.14, 12:51
              kupiłem 2 w grecji jak byłem 5 miechów i na śmietnik replika kosztowała 5 euro
              co to kradzież ech ludzie jestem już stary ale nie spotkałem na świecie i w Polsce uczciwego polaka jak nie wierzysz zajrzyj w kompa lub w komórkę) pozdro
              • janan2 Re: zegarki z egiptu 06.01.14, 13:44
                Aż parsknąłem z uciechy jak to przeczytałem.Proszę mieć litość nad moją klawiaturą i monitorem.Co też ludziska za pomysły miewają he he.To tak jakby podróby ściągał,bytów,spodni zegarków,chińskich już na drugi dzień do wyrzucenia.!!!Zlapia na cle z tym worem jednorazowego użytku "rasowych" zegarków,no i kłopot pewny.

A może to jaki "mynyster" od zegarków!?Trzeba by uważać,żeby nam jakich fotoradarów nie przywlókł.Może być badziewie,nie działa,ale kasę trzeba zapłacić za przekroczenie.No i te zegarki jako dowody wdzięczności o!

Kupowało się "drzewiej" na jarmarkach.Podobne na gumce były, no i nie chodziły bo malowane jakieś.Ale gdzie im tam do współczesnych podróbek.Teraz jednak to blichtr i szyk wysokiej "made in BRT" klasy.Może nawet pochodzi z tydzien.Ale za to jaki szpan wśród koleżeństwa.Ja pierdzielę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka