kasiolegiptomanka 18.02.14, 19:56 Witam serdecznie mam pytanie odnośnie grypy, która wg naszych mediów ma występować na terenie Egiptu? Czy coś bliżej wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotaaisha Re: Do aisha tours 18.02.14, 22:46 Moje córki chodzą normalnie do szkoły, tutaj w Hurghadzie nie ma żadnej propagandy na ten temat, tj. nie bardziej niż w każdym zimowym sezonie. Po drugie Egipcjanie nie bardzo potrafią z przeciętnym szpitalu diagnozować istnienie wirusa grypy w organizmie, toteż nie wierzę w podawane statystyki. Koncerny farmaceutyczne w Egipcie też chcą zarobić. Trochę dużo tych plag egipskich: grypa, dżihadyści... Odpowiedz Link Zgłoś
am42 Re: Do aisha tours 19.02.14, 08:22 jak wygląda Twoim zdaniem bezpieczeństwo w Hrg, myślę o wyjeździe w kwietniu, ale ostatnie wydarzenia w Tabie mnie przerażają, również groźby terrorystów w stosunku do turystów nie wróżą nic dobrego, doczytałam się dotyczyły opuszczenia Synaju przez turystów, ale czy to prawda, w sumie i tak nikt nie da gwarancji, że nic się nie zdarzy również w Hrg Odpowiedz Link Zgłoś
zubebe Re: Do aisha tours 19.02.14, 13:56 Hej gwarantowana jest jedynie śmierć i podatki co do reszty gwarancji brak zatem najbezpieczniej siedzieć w domu i czekać na nieuchronne pozdrawiam ze słonecznej Hurghady :) Odpowiedz Link Zgłoś
am42 Re: Do aisha tours 19.02.14, 14:14 podatki nie są gwarantowane bo można ich unikać, tego drugiego niestety nie, pozdrawiam i jeśli rzeczywiście jesteś w Hrg to napisz jakie są nastroje wśród turystów, również tych zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś
am42 Re: Do aisha tours 19.02.14, 14:17 "turystów zagranicznych" mam na myśli nie Polaków, bo my będąc tam też zagraniczni, ale np. Rosjan, Niemców, Anglików itp Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Do aisha tours 19.02.14, 18:03 Pani Doroto czy organizujecie wycieczki do delfinów,gdzie mozna posnurkować,ponurkować? czy telefon na FB jest aktualny?Będę w marcu i chciałabym dosyć dużo czasu spędzić na morzu i oczywiście w morzu.Nie chodzi mi o giftun tylko o jakieś inne fajne miejsca z rafami.Czekam na info.Pozdrawiam.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaisha Re: Do aisha tours 19.02.14, 22:35 Kasiu, nie chcę tutaj reklamować naszych imprez, to nie miejsce na to - proszę napisz przez FB albo przez naszą stronę, wszystkie namiary są aktualne - na wszelkie pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam z ciepłej już Hurghady, spokojnej :) D. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Do aisha tours 19.02.14, 22:40 Odezwę się jak będę już w Hurghadzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaaisha Re: Do aisha tours 20.02.14, 23:59 Ponieważ przychodzi dużo maili, wkleję link który oddaje to co sama uważam: waszaturystyka.pl/index.php/component/k2/item/453-nie-uciekajmy-z-egiptu Ktoś może mi zarzucić, że jestem żywo zainteresowana, ale to obiektywne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Do aisha tours 21.02.14, 14:42 Wreszcie jakiś głos rozsądku, :D Dzięki Doroto, że to wygrzebałas Wg mnie media jak zwykle robią z igły widły Wczoraj w mojej ulubionej Trójce był felieton na temat tego zamachu, oczywiście 15 min siania grozy i czarnowidztwa, ale tego ludzie słuchają Ani słowa o oswiadczeniu egipskie ministra turystyki, obiektywizm głęboko w kieszeni, nawet w Trójce :( Minie kilka m-cy i wszyscy zapomną na następne 10 lat albo i dłużej, daj Boże, Inszallah (jak kto woli... ) Odpowiedz Link Zgłoś
monika1001 Re: Do aisha tours 21.02.14, 11:42 A można prosić linka do stronki? Bo chętnie zobaczę co oferujecie i cennik :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Do aisha tours 21.02.14, 14:48 zamieszczanie tego typu linków może być potraktowane jako reklama, więc nie wymagaj tego od Doroty ;) Wystarczy wygooglować "aisha tours" I warto wziąć pod uwagę, że cena nie zawsze jest najważniejszym parametrem, szczególnie w Egiptowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
monika1001 Re: Do aisha tours 21.02.14, 16:13 Dzięki Darku jak się okazało ostatnio kumpela podała mi namiary :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Do aisha tours 21.02.14, 15:48 Raczej nie w temacie, bo z tego co wiem to Dorota z kitem ma niewiele wspólnego :D Super sport choć cholernie trudny - próbowałem.... A co do promocji to jeden już promował na M. Czerwonym.... www.se.pl/wydarzenia/swiat/kitesurfer-jan-lisewski-ocalony-cud-na-morzu-czerwonym_231346.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Do aisha tours 21.02.14, 18:52 jaki chleb przywieźć dla stęsknionej rodaczki?co jeszcze potrzebujecie z Polski może mogę kupić?będę od 7.03 Odpowiedz Link Zgłoś
yaris9000 Re: Do aisha tours 21.02.14, 19:26 kasiolegiptomanka napisał(a): > jaki chleb przywieźć dla stęsknionej rodaczki?co jeszcze potrzebujecie z Polski > może mogę kupić?będę od 7.03 A to dobre....Bo właśnie się umówiłem z Dorotą,na 7 marca i ja już wiem jaki chlebek !A z ciekawości skąd lecicie?Bo my z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
yaris9000 Re: Do aisha tours 21.02.14, 19:56 No to się spotkamy w Bingo....A swoją drogą to możesz do mnie napisać na priv? posnania@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Do aisha tours 01.03.14, 10:16 Pani Doroto jak wszystko będzie ok to jestem za tydzień w Hrg jakie nastroje na miejscu? Na tym forum nastrój okropny,ludzie wklejają linki z 2011r co powoduje zamęt i nerwy.Ja cały czas mam nadzieję,że jakoś się poukłada i turystyka w Egipcie będzie dawała chleb wielu ludziom.Pozdrawiam.Czy potrzebuje Pani coś od nas z kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz282 Re: Do aisha tours 03.03.14, 17:11 Hmm ja tez cos przywioze dla Was... w ciagu kilkunastu dni dowiem sie kiedy urlop w HRG... oby wszystko się zgrało:) I niech wybory z maja przesuną na jesień:) Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Do aisha tours 03.03.14, 17:59 I niech wybory z maja przesuną na jesień Bujaj się ;O Na jesieni to się na nurki jeździ i ma być już po wyborach i spokój w kraju faraonów, bo jak nie to na nich PiS naślemy albo co innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
am42 Re: Do aisha tours 03.03.14, 19:29 Wybory w maju? A ja gdzies czytalam ze w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz282 Re: Do aisha tours 04.03.14, 19:26 Na jesieni moga sie odbyc>? Dariusznow a co z tego ze nurki zamierzforum.gazeta.pl/forum/0,79969,3826059.html?back=/forum/0,79969,3826059.htmlasz kandydowac hy hy hy:) Odpowiedz Link Zgłoś