edyt79 17.08.04, 21:35 Czy był ktoś albo wybiera się na wycieczke objazdową "Sfinks" z Exim Tours? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tini Re: exim - sfinks 7 dni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 00:09 Ja bylam. Nie polecam Sfinksa 7-o dniowego. Mnie skrocili pobyt o 1 dzien /informacje dostalam 3 dni przed wyjazdem/. na miejscu okazalo sie dodatkowo, ze od razu jade do Kairu /8 godzin busikiem/, caly dzien zwiedzania. dopiero na wieczor pojechalismy do hotelu, ale okazalo sie, ze /ponownie/ nie spimy, tylko za 2 godziny wyjezdzamy pociagiem do Luksoru /kolejne 9 godzin w podrozy/. Dopiero nastepnego dnia /czyli 3 wyspalam sie na statku/. Rejs - cudowny, ale pierwsze trzy dni - meka! To za krotki wyjazd, potwornie meczacy, a Exim blednie podaje w programie, ze sa noclegi /te pierwsze 2/. Jesli wiec lubisz ektremalne przygody - prosze bardzo, ale ja nie w pelni odebralam piekno piramid, bo bylam potwornie zmeczona. Bylo jeszcze sporo "wpadek", ale mniej spektakularnych. Jesli chcesz naprawde cieszyc sie z wyjazdu wybiesz cos dluzszego. pozdrawiam, tini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: exim - sfinks 7 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:11 Jesli mozesz,wez pobytow-objazdowy Egipt na 2 tygodnie.A Exim to dobre biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tini Re: exim - sfinks 7 dni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 21:14 Gość portalu: Darek napisał(a): > Jesli mozesz,wez pobytow-objazdowy Egipt na 2 tygodnie.A Exim to dobre biuro. Czyzby kolejny rezydent Eximu, Darek? Juz sporo ich /lub was - z calym szacunkiem/ naliczylam na tym forum.... pozdrowienia tini Odpowiedz Link Zgłoś