Gość: Foxy IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 21.08.04, 17:49 Nie ma go na Egipt - hotele, ktos byl??Moze z rejsem Tutenhamon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja. Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:32 Co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 22.08.04, 17:43 Czy wszysko bylo ok, jak z jedzeniem,czy daleko od plazy etc.Czy jest czesta kom. miedzy El Gouna i Hurghada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 18:04 Hotel luksusowy, b.czysty, elegancki, jedzenie rewelacyjne, najlepsze jakie jadłem, a byłem w kilku hotelach. Plaży przy otwartym możu nie ma. Basen zwykły bez rewelacji.Z leżakami nie ma problemu. Bardzo niewielka ilość polaków ( kiedy ja byłem, była jeszcze tylko jedna rodzina. Turyści to głównie starsi niemcy grający w golfa.Teren przy hotelu zadbany, można spacerować.Hotel nie ciekawy dla rodzin z dziećmi.Do Hurgady z centrum El Gouny kursuje bus w cenie 5 funtów za osobę.El Gouna bardzo,bardzo, bardzo ładna.Totalne przeciwieństwo Hurgady, które wygląda jak smietnisko.Byliśmy raz i to wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.chello.pl 22.08.04, 18:06 Rozumiem ze chodzi o Steigenberger Golf w El Gounie? Pięć gwiazdek, zupełnie zasłużownych, świetne jedzenie (nacisk na jakosc nie na ilosc), leży przy plaży, blisko pole golfowe. Hotel robi wrażenie niewielkiego, a w sumie jest spory.Bartdzo ladny teren. nie oferuje jakiejś wielkiej agamy rozrywek. W 100% snobistyczny (jesli ktos lubi klimat 5 gwiazdek i dress code'u na wakacjach to wlasnie tam). kazdemu kto lubi taki klimat polecam. Obok dwoch Sheratonow i mojego (w sumie nie wiem dlaczego :))) Movenpicka najlepszy hotel w swojej klasie. A tak na marginesie: ktos w Polsce sprzedaje Steigenbergera??? Kiedys bylo w katalogu TUI... nie wiem czy jesczze jest, bo był strasznie drogi... Oficjalna strona hotelu www.elgouna.com/english/AccomodationDetails.aspx?HotelId=3 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.chello.pl 22.08.04, 18:11 Przeczytalem post "ja" i zastanawiam sie nad plaza.... jest tam laguna, ale juz teraz za cholere nie pamietam czy plaza to byla w movenpicku czy steigenbergerze.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Steigenberger Golf Resort IP: 81.219.144.* 22.08.04, 18:14 plaza to jest w Movenpicku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Steigenberger Golf Resort IP: 81.219.144.* 22.08.04, 18:12 Gość portalu: Voy napisał(a): > leży przy plaży, Leży przy plaży laguny, a nie morza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.chello.pl 22.08.04, 18:14 Heh, i sie rozwiazalo...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś