Dodaj do ulubionych

Steigenberger Golf Resort

IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 21.08.04, 17:49
Nie ma go na Egipt - hotele, ktos byl??Moze z rejsem Tutenhamon?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja. Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:32
      Co chcesz wiedzieć?
      • Gość: Foxy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 22.08.04, 17:43
        Czy wszysko bylo ok, jak z jedzeniem,czy daleko od plazy etc.Czy jest czesta
        kom. miedzy El Gouna i Hurghada?
        • Gość: Ja Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 18:04
          Hotel luksusowy, b.czysty, elegancki, jedzenie rewelacyjne, najlepsze jakie
          jadłem, a byłem w kilku hotelach. Plaży przy otwartym możu nie ma. Basen zwykły
          bez rewelacji.Z leżakami nie ma problemu. Bardzo niewielka ilość polaków (
          kiedy ja byłem, była jeszcze tylko jedna rodzina. Turyści to głównie starsi
          niemcy grający w golfa.Teren przy hotelu zadbany, można spacerować.Hotel nie
          ciekawy dla rodzin z dziećmi.Do Hurgady z centrum El Gouny kursuje bus w cenie
          5 funtów za osobę.El Gouna bardzo,bardzo, bardzo ładna.Totalne przeciwieństwo
          Hurgady, które wygląda jak smietnisko.Byliśmy raz i to wystarczyło.
        • Gość: Voy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.chello.pl 22.08.04, 18:06
          Rozumiem ze chodzi o Steigenberger Golf w El Gounie?

Pięć gwiazdek, zupełnie zasłużownych, świetne jedzenie (nacisk na jakosc nie na
          ilosc), leży przy plaży, blisko pole golfowe. Hotel robi wrażenie niewielkiego,
          a w sumie jest spory.Bartdzo ladny teren. nie oferuje jakiejś wielkiej agamy
          rozrywek. W 100% snobistyczny (jesli ktos lubi klimat 5 gwiazdek i dress code'u
          na wakacjach to wlasnie tam).

kazdemu kto lubi taki klimat polecam. Obok dwoch Sheratonow i mojego (w sumie
          nie wiem dlaczego :))) Movenpicka najlepszy hotel w swojej klasie.

A tak na marginesie: ktos w Polsce sprzedaje Steigenbergera??? Kiedys bylo w
          katalogu TUI... nie wiem czy jesczze jest, bo był strasznie drogi...

Oficjalna strona hotelu
          www.elgouna.com/english/AccomodationDetails.aspx?HotelId=3
          Pozdrawiam
          • Gość: Voy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.chello.pl 22.08.04, 18:11
            Przeczytalem post "ja" i zastanawiam sie nad plaza.... jest tam laguna, ale juz
            teraz za cholere nie pamietam czy plaza to byla w movenpicku czy
            steigenbergerze.... :(
            • Gość: efka Re: Steigenberger Golf Resort IP: 81.219.144.* 22.08.04, 18:14
              plaza to jest w Movenpicku.
          • Gość: efka Re: Steigenberger Golf Resort IP: 81.219.144.* 22.08.04, 18:12
            Gość portalu: Voy napisał(a):
            > leży przy plaży,

Leży przy plaży laguny, a nie morza!
            • Gość: Voy Re: Steigenberger Golf Resort IP: *.chello.pl 22.08.04, 18:14
              Heh, i sie rozwiazalo...:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka