Dodaj do ulubionych

Urlopowe plany Polaków :O

23.06.14, 08:10
wiadomosci.onet.pl/kraj/gazeta-wyborcza-polacy-na-biedawczasach/d0gyx
Dla mnie SZOK 3% spędzi urlop za granicą

Nie dziwota, że forum ciągnie "na oparach"

Niektórzy z tego forum wyrabiają kilkaset % normy narodowej w kwestii wyjazdów :O

Nie wspomnę o cairo, który urlopuje za pół albo całą lubelszczyznę..... choc ostatnio zamilkł cosik ;O
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: Urlopowe plany Polaków :O 23.06.14, 11:48
      Sie nie udzielam-bo podbijam ciagle Moskwe....ale już nie mam siły i chce do domu:)a najlepiej to do Egiptu:)
      • dariusznow Re: Urlopowe plany Polaków :O 23.06.14, 12:16
        uspokoiłeś temat Ukrainy i możesz dalej leserować.....

My bedziem podbijać wyspy gerckie, w Egiptowie z żarko, zaczynamy od Lesbos....
        • gladi3 Re: Urlopowe plany Polaków :O 23.06.14, 16:35
          hmm slabo,w LEILA co jestem Polakow wiecej niz w zeszlym roku,pare dni temu straszny wiatr szalal ze nigdy nie widzialem tu takiego,co do wczasow jaka Polska takie wakacje.pozdrawiam z Hurghady
    • janan2 Re: Urlopowe plany Polaków :O 23.06.14, 18:33
      Plany!?Ci co jadą już tu niewiele pisują.Akurat wróciłem,ale z Djerby.Fotki na FB.Kombinują w tym Egipcie,że hej.Dlatego mnie akurat tam nie było.Może jesienią.Ale to ani kilkaset ani trzy procent.Już tu teraz tak nie pisują jak wcześniej.Włącznie z relacjami.To się nie vrati.
      • gladi3 Re: Urlopowe plany Polaków :O 24.06.14, 14:45
        w tym roku jestem zaskoczony iloscia polakow w egiptowie!rok temu w alf bylo z 10 par w tym roku jestesmy sila wiekrza od ruskich!istny nalot no i arbow najechalo tworza male enklawy swoje w miescie ok widac wiecej punktow kontrolnych policji a tak spokoj i Stella dalej smakuje.pozdro z Hurghady
        • dorotadu do gladi3 25.06.14, 09:42
          witam Cię
          jesteś w Stella Garden?
          wybieramy się tam 27-07 na 2 tyg 2+2 (dzieciaki 12 i 6 lat)
          obawiam się gorąca - niestety w tym roku nie wypalia Chorwacja i problemów żołądkowych
          napisz cos więcej proszę
          • dorotadu Re: do gladi3 25.06.14, 09:43
            a i jeszcze jedno - długo trwa przejazd z lotniska do hotelu?

• kkk Re: Urlopowe plany Polaków :O 25.06.14, 09:40
      forum ciągnie na oparach... ja tam się nei dziwie :D w końcu to forum Egipt, a żeby do Egiptu polskim latem jechać...NIGDY W ŻYCIU! :D błam owszem ale kiedy była brzydka deszczowa wiosna, w maju :) teraz niech jedzie kto ;musi' b dzieci wakacje mają, a potem jesienia... znowu można ruszyć na EGipt !
      • gladi3 Re: Urlopowe plany Polaków :O 25.06.14, 15:40
        jestem w Alf leila wa leila to inny hotel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka