Dodaj do ulubionych

Magawish -Hurghada

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 11:51
kochani? kto wie co slychac u tamtejszych pracownikow? a moze macie kontakt z
kelnerami,barmanami Wahhoo Night Club, chlopcami z centrum sportowego, badz
animation team? koniecznie dajcie znac to sobie poplotkujemy o byc moze
wspolnych znajomych!!!
A moze ktos z was przezyl goracy romans z jednym z nich? piszcie... ;)

Obserwuj wątek
    • Gość: Poganus Re: Magawish -Hurghada IP: *.net-serwis.pl 17.09.04, 12:05
      To i romanse byly Anno ? A co na to Jaroslaw ?
      P.M.
      • Gość: aneczka Re: Magawish -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:05
        alez poganusie...ja sie tylko z ciekawosci pytam.....;)
        oni tam strasznie byli pilnowani przez specjalna ochrone,ktora to spisywala ich
        gdy zbyt dlugo przebywali z turystami.z mojej strony zapewniam cie byly
        stosunki czusyo kolezenskie!!!
    • Gość: kasieczka Re: Magawish -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:00
      Ja troche rozmawialam z facetem, ktory pracowal w sklepie jubilerskim na
      terenie hotelu. Czy ktos go kojarzy i gadal z nim?
      • Gość: egipcjanka Re: Magawish -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:55
        tam gdzie gosciu recznie dywan nawija :)jest taki niziutki facet? to o nim
        piszesz?
        • Gość: kasieczka Re: Magawish -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:01
          Recznie dywan nawija? Nie rozumie hehe:) Ale facet nizutki, rzeczywiscie. A co
          mialas z nim jakis kontakt?:)
        • Gość: kasieczka Re: Magawish -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:57
          Egipcjanka a co znasz tego goscia z jubilera?
          • Gość: egipcjanka Re: Magawish -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:47
            nie ,nie tylko tego niziutkiego hehehe nalegal bym pojechala z nim do Sakkali
            na kawe.odmowilam... ;)
            • Gość: kasieczka Re: Magawish -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:48
              No to wlasnie niziutki gosciu pracowal w jubilerze na terenie hotelu hehe.
              Widze ze mialas podobna propozycje co ja:P. Tylko ja na dyskoteke. Tez
              odmowilam. Chyba mowimy o tym samym.
              • Gość: egipcjanka Re: Magawish -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:47
                a w ogole chodzilas tam na dyskoteki albo na te show time?
                • Gość: kasieczka Re: Magawish -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:24
                  Bylam chyba z 3 razy na ten show time. A na dyskoteki zbytnio nie mialam czasu,
                  bylam tylko tydzien.
          • Gość: mika Re: Magawish -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 10:54
            Witam!
            Ten gosc z jubilera nazywa się Benjamin i chyba kazdej dziewczynie proponuje
            dyskoteke w Hurghadzie. My miałysmy tyle szczescia ze była z nami dziewczyna
            która mu wpadła w oko i sprzedał nam złoto i srebro taniej niz w Luksorze!(a na
            dyskoteke i tak nie poszła z nim)
            Pozdrawiam i życze miłego dnia
            Mika
            • Gość: kasieczka Re: Magawish -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:26
              Hehe to widze ze "nasz" Ben do kazdej dziewczyny ma taki sam tekst i
              propozycje. Z tego co zaobserwowalam na wiekszosc mu odmawiano. No ladnie
              ladnie :).
              • pipipipi Re: Magawish -Hurghada 23.02.05, 22:51
                może komuś się przydadzą te infomacje?!
    • Gość: ajgor Re: Magawish -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:20
      znam goscia z kantoru przy recepcji
    • anuulka Re: Magawish -Hurghada 27.09.04, 00:14
      widze ze smieszne przygody z obsluga to w kazdym hotelu mozna przejsc ;) u nas
      tez sie dzialo... :) (sultan beach)
    • Gość: mela znam Sharifa IP: *.net.pl 04.10.04, 22:35
      ja znam gostka ktory prowadzil gimnastyke w morzu ;) swietny tancerz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka