Dodaj do ulubionych

Alfa Star na PIATKE!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 10:03
witam
swoj watek zaczne od tego,ze kazdy ma inne zdnaie o Alfa star.Ja natomiast
musze wypowiedziec sie na ich temat.A wiec kilka dni temu wrocilam z ponad
dwutygodniowej skomplikowanej wycieczki z alfa star.Zorganizowali mi oni to na
BARDZO WYSOKIM POZIOMIE!!!!bylo to o tyle trudne ze ja chcialam byc tylko 3
dni w hurgadzie,potem chcialam byc przetransferowana do kairu na 14 dni i
znowu przetransferowana do Hurghady na samolot.Bylam tam sama i pobyt moj byl
naprawde idealnie zorganizowany.Hotel w Hurghadzie"desert
rose"znakomity,autokary,rezedynenci super,Kair ok.Wiec nie bojcie sie
wycieczek z tym biurem tymbrdziej jesli sa to zwykle wycieczki(moja byla dosc
skomplikowana i bylo ok)!!!Chcialam serdecznie podziekowc wszytskim z Alfa
star w polsce i egipcie za pomoc i organizacje,info na miejscu itp.Szczegolnie
pozdrowienia dla Pawla-rezydenta alfy w Egipcie!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi Re: Alfa Star na PIATKE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 11:06
      Do Wiki.To co napisałaś jest po prostu śmieszne.Jak możesz zachwycać się tym że
      biuro podróży któremu zapłaciłaś pieniądze zorganizowało Ci wycieczkę która
      pokryła się z tym co było w programie.Przecież to jest ICH OBOWIĄZEK.Piszesz
      aby nie bać się wycieczek jak je nazwałaś"zwykłych"ponieważ twoja była
      skomplikowana i było ok.Przecież to biuro nie potrafi organizować
      najzwyklejszych wycieczek tj:pobytowych.Nie interesuje ich zupełnie turysta od
      którego patrzą tylko wyłudzić kase.Twoja była skomplikowana i może dlatego nie
      zepsuli Ci jej, ponieważ sami się w niej nie mogli połapać.LUDZIE OMIJAJCIE TO
      BIURO Z DALEKA.
      • Gość: Guli Re: Alfa Star na PIATKE!!!! IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 25.09.04, 11:53
        Do Zibi - Daj pkoj czlowieku z tym jadem, zalozyles watek, wszystcy przeczytali
        z pewnoscia wspolczuja a na pewno nie zazdroszcza. Dochodzisz swoich praw i tak
        powinno byc. Ja jednak, jako jeden z uzytkownikow tego forum nie mam ochoty
        czytac wszedzie twoich podwieszonych postow z pretensjami do ludzi ktorzy
        akurat z Alfa nie mieli klopotow (ja rowniez sie do nich zaliczam).

---
        Pozdrowienia
        Guli
        • adams123 Re: Alfa Star na PIATKE!!!! 25.09.04, 23:14
          Masz racje Guli.
          A ty Zibi daj juz spokój bo to nudne.
          Jeśli jest ktoś zadowolony to czemu się oburzasz ?
          • Gość: red Re: Alfa Star na PIATKE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:25
            Jest zadowolony bo zapłacił za wycieczkę i na nią pojechał, ha,ha,ha.Co za
            fantastyczne biuro podróży.Alfa StaR na piątkę jeszcze lepsze.Ludzie macie
            naprawdę poczucie chumoru.Na wycieczki z tymi złodziejami jedzie 10 osób,
            jednej nie zepsuli wycieczki,natomiast 9 osób potraktowali jak bydło,jest więc
            powód do chwalenia alfa star.Jesteści zabawni.Cieszycie się bo dostaliście to
            za co zapłciliście.
        • Gość: Grymas Re: Alfa Star na PIATKE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:57
          do Guli: jak nie masz ochoty czytać, to zwyczajnie nie czytaj. Ot co...
          Pozdrawiam.
      • Gość: wiki Re: Alfa Star na PIATKE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 11:56
        tym co sie nie udalo z alfa...wspolczuje...ja uwazam ze jak kazde biuro moze
        miec wpadki...natomiast to normalne,ze im bardziej skomplikowana wycieczka....to
        tym wieksza szansa na wpadki....a ich nie bylo,wiec z calym szacunkiem do Ciebie
        i Twojej opinii...pozwol ludziom wypowiadac sie na tym forum i nie neguj opinii
        innych,bo inni nieneguja Twoich!pzdr
        • Gość: maja Re: Alfa Star na PIATKE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:47
          Bylam z tym biurem na wycieczce egipt w przekroju i powiem ze organizacja tej
          imprezy byla ok.Ja nie mam nic do zarzucenia alfie ale byli ludzie ktorzy na
          owej wycieczce strasznie narzekali i to na wszystko.na szczescie Ci ludzie nie
          byli w mojej grupie tylko w tej drugiej:)
    • Gość: aaa Re: Alfa Star na PIATKE!!!!- do Wiki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.04, 16:26
      Do Wiki...
      Ja tez kilka dni temu wrocilam z Hurghady:) Widze,ze rezydent Alfa Star-Paweł
      jest wsrod polek bardzo popularny......:)
    • Gość: Aga Re: Alfa Star na PIATKE!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.09.04, 23:13
      Gość portalu: wiki napisał(a):
      >Wiec nie bojcie sie
      > wycieczek z tym biurem tymbrdziej jesli sa to zwykle wycieczki

No więc ja się nie bałam, no i co z tego, skoro Alfa Star nie mogło zaoferować
      mi tego, co obiecało? Na szczęście dowiedziałam się o tym sporo wcześniej przed
      wyjazdem i zdążyłam wycofać pieniądze. Jest to chyba biuro, któremu najczęściej
      zdarzają się zmiany hoteli. Czytałam o tym już wcześniej na forum, ale liczyłam
      na to, ze mnie te nieprzyjemności ominą. Niestety, przeliczyłam się :(
      Tak więc moja współpraca z tym biurem skończyła się na etapie planowania
      wyjazdu. Nigdy więcej do Alfa Star się nie zgłoszę.
      A tobie wiki oczywiście gratuluję udanych wakacji! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka