Gość: emilia IP: 81.219.117.* 03.10.04, 13:16 Chyba tak nazywa sie to biuro.Proszę napiszcie czy warto z nimi pojechać do Egiptu i gdzie mieści się to biuro.Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt lub adres biura to byłabym wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Biuro podrózy SUN@FUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:47 a moze by tak najpierw poszukac na tym forum zamiast fatygowac innych?Post o sun & fun znajduje sie dokladnie 4 czy 5 linijek ponizej Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Biuro podrózy SUN@FUN IP: *.acn.waw.pl 03.10.04, 15:00 ja bylam z s&f polecam.www.sunfun.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Biuro podrózy SUN@FUN IP: 81.219.117.* 03.10.04, 21:29 Dziękuję a zarazem bardzo przepraszam jeżeli napisanie tych paru linijek sprawiło Ci kłopot bądź zabrało czas.Poprostu nie zauważyłam i dlatego poprosiłam o pomoc.Czy wszystkie agnieszki takie są zaczynam pomału w to wierzyć.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agazet Re: Biuro podrózy SUN@FUN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 00:24 Nie wszystkie, nie wszystkie. Ja wróciłam z Corala tydzień temu. Nie mam nic do zarzucenia S&F. Wszystko było zgodnie z planem. Odpowiedz Link Zgłoś