Dodaj do ulubionych

Khantoke dinner w Chiang Mai

IP: *.dbgr.siemens.de / 195.124.89.* 08.02.06, 08:31
Kto uczestniczył w Khantoka dinner w Starym Centrum Kultury Chiang Mai - wrażenia,
Pozdro,
Tiramisu5
Obserwuj wątek
    • Gość: neronek Re: Khantoke dinner w Chiang Mai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:15
      a co to za święto ? bo ja byłem 14 kwietnia w zeszłym roku na nowy ich rok 2548
      teraz sie znów tam wybieram moze coś więcej !?
      pozdrawiam
      neronek
      neronekbyd.blog.onet.pl/
      • Gość: Tirasmisu5 Re: Khantoke dinner w Chiang Mai-do Neronka IP: *.dbgr.siemens.de / 195.124.89.* 09.02.06, 11:38
        Neronku,
        Jest to specjalość Czang Mai. Mianowicie jest to posiłek (dinner) typowo tajski podawany na niskich stoliczkach, składający sie z kilku dań. Towarzyszą temu tańce i występy tajskich artystów. Dostałam właśnie info, że koszt takiej imprezy wynosi ok.280 BT z transportem z i do hotelu. Najlepsze Kantoke dinner robi Stare Centrum Kultury w Chiang Mai. Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja. Podobno jest super i koniecznie trzeba zaliczyć. Najlepiej wpisz w wyszukiwarkę Khantoke dinner - Chiang Mai a dowiesz się wszystkiego. Ja lecę do Thajlandi 3.03. Czytałam twój blog i inne twoje wypowiedzina forum. Są bardzo fajne. Pozdro.Thiramisu5.
      • Gość: przejrzysty Re: Khantoke dinner w Chiang Mai IP: *.jb.73.40.revip.asianet.co.th 09.02.06, 12:27
        Khantoke dinner w Chiang Mai oferuje wiele restauracji. Siedzisz na podłodze,
        jedzenie takie sobie, tańce fajne. Moje zdanie jest takie: żadna rewelacja, ale
        za 280 THB nie można wymagać więcej i raz warto pojechac na taką kolacyjke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka