Dodaj do ulubionych

Hotel Bella Vista

IP: *.238.77.41.adsl.inetia.pl 28.01.05, 19:23
Czy ktoś posiada zdjęcia hotelu Bella Vista (na zewnątrz, wewnątrz, pokoje
itp.) oraz czy w pobliżu tego hotelu są jakieś ciekawe miejsca do nurkowania
bezpośrednio z plaży. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam Andro
Obserwuj wątek
    • Gość: eva2412 Re: Hotel Bella Vista IP: *.devs.futuro.pl 28.01.05, 20:27
      Zobacz strony rosyjskie, na nich są zdjęcia również pokoju - taki jest w
      rzeczywistości. { np. www.tophotels.ru/main/holel/al2242/}.A sporo
      informacji o hotelu na forum Egipt - hotele. Pozdrawiam.
    • irekt554 Re: Hotel Bella Vista 31.01.05, 11:21
      nie byłem w tym hotelu ale byli znajomi i było super,uważajcie gdzie będziecie
      jadali posiłki bo znajomi jedli na tarasie i na koniec kazali im zapłacić 700
      zł gdzie mieli wykupione obiadokolacje a nikt ich o tym niepoinformował
      • derduch Re: Hotel Bella Vista 31.01.05, 11:33
        Jeżeli kazali zapłacić tzn. że podpisywali rachunki, a jak się coś podpisuje to
        trzeba wiedzieć co, a nie liczyc na cuda i prezenty :-)
        Ja zawsze biore opcje ALL, ale wiadomo że np. soki ze świeżych owocow sa płatne
        dodatkowo, jeśli je brałem to podpisywałem rachunek który potem musiałem
        zapłacić. Mój kumpel natomiast na początku brał i myslał ze to w cenie :-)
        • Gość: kruk11 Re: Hotel Bella Vista IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:10
          Byliśmy w listopadzie w tym hotelu i zapewniam ,że jest bardzo fajny.Blisko do
          centrum,pokoje ładne i schludne,czysto...Dobry wybór.A placi si8ę tylko za to
          co podpiszesz.Miłego wypoczynku.
    • jestem_genialny Re: Hotel Bella Vista 14.02.05, 08:29
      do góry
      • beata_blue Re: Hotel Bella Vista 14.02.05, 10:34
        A leci ktos 28 lipca z Pyrzowic z Triady?
        I jeszcze pytanko: jaka jest numeracja pokoji? Tzn. czy na pierwszym pietrze
        (nasz polski parter) zaczynaja sie od 1, na drugim od 2 a na trzecim od 3? Bo
        bardzo mi zalezy zeby nie miec na pierwszym (czyli parterze) tylko jak
        najwyzej ;)
        • Gość: eva2412 Re: Hotel Bella Vista IP: *.devs.futuro.pl 14.02.05, 16:57
          Pokoje na parterze mają tarasy wychodzące na wewnętrzny dziedziniec - część na
          ogród, część na alejki przed basenem. Na 1 i 2 piętrze balkony, też od strony
          "zielonej". Mieszkałam na 1 piętrze, numer jeśli dobrze pamietam zaczynał się
          na 2. Ale hotel jest b. kameralny, więc przed tarasami nie przetaczają się
          tłumy.

• pipipipi Re: Hotel Bella Vista 23.02.05, 22:36
            do góry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka