Gość: Ania IP: *.lot.pl 02.03.05, 15:41 Czy ktoś moze polecić mi dobry hotel, 4*, w średniej cenie, z dużym basenem i ładną plażą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prosta odpowiedz Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.03.05, 15:43 Ja Ci moge polecic forum Egipt Hotele :) Odpowiedz Link Zgłoś
lindtt Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? 02.03.05, 16:03 och.. i ach... nie no nie mogę... jacy ludzie są poje...ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek rokowski Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? IP: 62.233.171.* 02.03.05, 16:29 witaj Tak - jest ich conajmniej kilka: Royal Palace, Safir, Coral Beach, Aida Verdi(plaża troche dalej) i jeszce parę innych wszystko zależy co chcesz w Hurghadzie robic - czy wolisz miec blizej do centrum czy cisze i spokoj... czesto bywam w Egipcie i znam tam sporo hoteli jesli chcesz wiecej info - napisz na priv - nei bedziemy zasmeicac grupy bo jak widzisz neiktorzy juz pisza ze " to juz było"... :) marekrokowski@wp.pl troche zdjec z hoteli znajdziesz na mojej stronie www.zanurkuj.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telly Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? IP: 212.160.85.* 02.03.05, 17:43 Polecam royal palace.Mają piękny ogród i ładną plaże .Basen tez ok ale my akurat nie korzystalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
kora231 Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? 02.03.05, 19:25 polecam hotel Megawish, mam piękną, dużą plażę, tak że nie ma problemów ze znalezieniem miejsca i leżaków. Nie mam zbyt dużego porówniania z innymi hotelami, za pierwszym razem byłam w Empire gdzie do plaży trzeba iść ok. 200 m i nalezy ona do drugiego hotelu. Jedynym minusem tego hotelu jest odległość od Centrum Hurghady, ale spod hotelu jeździ bus hotelowy i za 3 funty wszędzie można dojechać jak i wrócić po wczesniejszym umówieniem się z kierowca skąd ma zabrać. Hotel, a właściwie bungalowy są ok, jedzenie dobre, ma o ile się nie mylę 4* i dwa baseny z których jeden z nich w ub roku latem był w remoncie. Chętnie odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? 02.03.05, 20:13 Ja rówież polecam Magawisch. Zakochana jestem w plazy, która jest bezposrednio przy hotelu. Jeśli wybiore sie jeszcze do Egiptu to tylko do Magawischa. W Romie jest bardzo kiepska plaża(za ruchliwa ulicą, a w Egipcie wszystkie ulice sa bardzoooo niebezpieczne). Kapią sie na niej wszyscy, jest ogólnodostepna. Magawisch ma dwa kilometry prywatnej plazy. Dwa spore baseny. Dla mnie było dużym plusem, ze hotel był nie w Centrum Hurgady. Mielismy spokój w nocy. Jak chceliśmy sie pobawic, zrobic zakupy, połazić w nocy to wsiadalismy do busa. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zruc Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 02.03.05, 20:28 A ja polecam ROYAL.Plaża duza,baseny duże.Ale najważniejsze 100m do FREE SHOP Gdzie kupisz piwo gorzałkę bez problemów, Zenek z...Olewina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalenca Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? IP: *.lublin.mm.pl 17.04.05, 00:16 W Romie wcale nei jest taka kiepska ta plaza ;) jak an hotel polozony w centrum, rzecz jasna ;) Fakt, ze przejsc trzeba przez ulice, ale ma ona ledwie kilka metrow szerokosci, wcale nei jest taka ruchliwa, bo to ulica boczna a nie główna. Plaza nie jest duza, ale wystarczająca; bylam w Romei w 1 pol. kwietnia, nei orientuje sie w ilu % zapelniony byl hotel, ale nie bylo zadnych problemów z wolnymi lezakami na plazy, o kazdej porze. Poza tym zaraz przy brzegu jest niewielka rafa, na ktorej mozna poobserwowac rybki i jezowce ;) Na pewno im dalej od centrum tym plaze są wieksze i ładniejsze. Moi rodzice byli 2 lata temu w Coral Beach i wrocili zachwyceni tamtejszą plazą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna ALI BABA PALACE IP: 62.135.24.* 03.03.05, 15:36 W TEJ WIOSCE BASEN MA 180 METROW - DLUGOSC WIOSKI, Trzy wioski JASMINE, ALADDYN, ALI BABA jako jeden kompleks, = trzy plaze, trzy baseny trzy nocne kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: ALI BABA PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:13 powierzchnia basenu w Alibabie wynosi 2700 m2 polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Hurghada - gdzie piękna plaża i duży basen? IP: 81.10.26.* 06.03.05, 13:08 duzy basen jest w Royal Palace jednak plaza nie jest jakas super cudowna. Piekna plkaza jest u mnie w hotelu Old Vic kolo Mariotta Pozdrawiam przemek@seait-diving.com Odpowiedz Link Zgłoś