habebe 07.03.05, 10:32 Witam. Czy lepiej pojechac do Egiptu z wakacje.pl czy z Selectours? Wakacje.pl oferuja wycieczke biura Selectours w identycznej cenie jak samo Selectours. Gdzie wiec lepiej wykupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obser Re: Selectours czy wakacje.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:00 A moja religia jest inna.Jak jest taka sama cena tu i tu,to też biura agencyjne ją mają.Idź do takiego biura i tam wykup.Jak coś nie będzie tak to taki agent raczej będzie walczył o Twoje prawa,bo nie będzie chciał na swoim rynku lokalnym stać się niewiarygodny.A jak kupisz bezpośrednio to będziesz potem jakby co wisieć na telefonie,wysłuchiwać muzyczek jak Cię będą łączyć itp. A co do tego biura to byłem z nimi 2 razy i nie miałem zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: Selectours czy wakacje.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 11:54 Byłem z nimi 3 razy, nie było żadnych problemów, raz jak skrócili nocleg (była wyjątkowa data - szczyt gospodarczy, zmienili samolot na LOT), zareklamowałem i zwrócili pieniądze za ten nocleg. Polecam. To gdzie zarezerwujesz nie ma znaczenia, ja jednak wolę rezerwować w biurze bezpośrednio jeśli mam taką możliwość, wszelkie potwierdzenia idą bezpośrednio do mnie z biura, a nie krążą na linii biuro - pośrednik - klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eb Re: Selectours czy wakacje.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:34 bylismy z nimi w ubieglym roku w SeaGull, wczasy kupilismy u agenta. W tym roku ponownie z nimi lecimy do Hurghady jednak zdecydowalismy sie na wykupienie oferty bezposrednio w Selectoursie. (w ubieglym roku najedlismy sie troszke strachu gdy po tygodniu od wplacenia przez nas kasy agentowi, Selectours nie mial potwierdzenia przelewu - nasz agent byl chory i nie mogl zrobic przelewu;( W tym roku oferte wykupilismy przez telefon, a przelewu dokonalismy przez internet, tak wiec nie wychodzac z domu, bez zbednych nerwow mamy nadzieje wyjechac na udane wakacje:) Pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser Re: Selectours czy wakacje.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:44 A ja dalej jestem za tym jak taka sama cena to dam zarobić jeszcze swojemu krajanowi,który i zapłaci u mnie podatki,i będzie rozwijał lokalny rynek,a nie darował prowizję (przyjmijmy ok.10%) obcej zagranicznej firmie,którą jest Selectours.Taką samą sprawę z przelewem miałem z nimi 2 lata temu.Skończyło się na tym,że na lotnisku daliśmy po 300 USD,a oddano nam w Sharm.Ale wina była wtedy banku. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Selectours czy wakacje.pl 07.03.05, 18:37 Kupowałam wycieczkę Selectoursa u wakacji.pl - i tak wolę, bo wszystko robiłam przez internet, nie było wpadki, dokumenty odebrałam dopiero na lotnisku.A obsługa portalu bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: Selectours czy wakacje.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:52 Wakacje.pl ma dla mnie jeden bardzo duży minus: nie pokazują kto jest organizatorem wyjazdu, z każdą ofertą, z każdym numerem trzeba do nich pisać i czekać na odpowiedź kto jest organizatorem wyjazdu. A ja np mam życzenie nie lecieć z niektórymi firmami. Odpowiedz Link Zgłoś