Dodaj do ulubionych

WCZASY Z ALFA STAR

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:49
WLASNIE WROCILAM Z HURGADY WCZASY ORGANIZOWANE PRZEZ ALFA STAR JESTAM WPROST
ZACHWYCONA ORGANIZACJA I NASZYM REZYDENTEM PIOTREM LABEDOWICZEM KTORY
POTRAFIL DOSKONALE NAM DORADZIC JAK POSTEPOWAC Z EGIPCJANINAMI I JAK SIE
ZACHOWAC KIEROWAL NAMI BARDZO DOBRZE.BYLAM NA NIE JEDNYCH WCZASACH I NIE
SPOTKALAM SIE Z TAKIM BIUREM JAK ALFA STAR KTORE OTOCZLO OPIKA NAS W TAK
PROFESJONALNY SPOSOB MOI PRZYJACIELE PODZIELAJA ZE MNA TA OPINE.DOSKONALE
WIDZIELISMY ZE KAZDY PROBLEM ZOSTANIE SZYBKO ROZWIAZANY A POMOC SZYBKO
NADEJDZIE.JEZELI KTOS MA PROBLEM Z WYBRANIEM BIURA TO ZACHECAM DO WYBRANIA
ALFA STAR TO BIURO WYBRALY TEZ ZNANE NAM OSOBY ZE SWIATA SPOTU
.
Obserwuj wątek
    • derduch Re: WCZASY Z ALFA STAR 14.03.05, 12:53
      Po lewej stronie klawiatury, nad klawiszem z napisem "Shift" (bywa że zamiast
      tego napisu jest strzałka w górę) jest sobie klawisz "Caps Lock".
      Sprawdź łaskawie czy Ci się przypadkiem nie zablokował. ok?
    • obser Re: WCZASY Z ALFA STAR 14.03.05, 13:00
      Urszulo.Po ich wyczynach i próbach oszustwa w czasie mojego pobytu w tamtym
      roku raczej polecałbym ich znanym osobom ze świata polityki.Znanych sportowców
      byłoby mi żal,bo ich podziwiam.
      • Gość: AN Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.05, 17:05
        w zeszlym roku w maju bylam na objazdowce hurgada+egipt w przekroju,dla mnie
        bomba,zaliczylam 2 hotele,rejs tez super.w tym roku znowu powtarzam wakacje z
        alfa star.goraco polecam wszysykim:)
    • Gość: ssg@op.pl Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:12
      Wczasy superowe szkoda że się nie spotkaliśmy... byłem z rodziną w hotelu
      wawes. Hotel cienki ale obsługa z alfa star dużo rekompensuje. tu zgadzam się z
      tobą w 100%.pozdr.
    • Gość: mamcia_32 Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: 213.77.48.* 15.03.05, 10:05
      Gratuluję pozytywnych wrażeń po kontaktach z rezydentami Alfy. Ja byłam z nimi
      w 2002 w El Gounie i rezydenta (tylko angielskojęzycznego) widziałam 2 razy -
      gdy przywiózł nas z lotniska do hotelu i gdy wiózł nas z hotelu na lotnisko.
      Poza tym kontakt "0". Inne wrażenia super.
      • Gość: alicja Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.04.05, 11:38
        Potwiedzam..ja równiez widziałam rezydenta dwa razy...sam człowiek sobie
        wszykto organzuje i pyta sie..i całe szczęcię... Zero organizacji i szczerze
        mówieą nie wiem po co w ogóle oni tam są.Wróciłam wczoraj z Sharm...poza
        rezydentem wszystko było ok.pozdrawiam..
    • Gość: jersuk Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: 213.192.80.* 17.03.05, 10:36
      Byłem w ubiegłym roku z Alfa Star w Sharm i było super. W tym roku jadę do Taby
      i też mam nadzieję, że nie będzie źle!
    • pociopotek Re: WCZASY Z ALFA STAR 24.03.05, 20:54
      zwariować można - jednitak, drudzy tak
      To biuro podróży to budzi takie emocje jak sex z arabami.
      • Gość: andrzej Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: 83.168.104.* 24.03.05, 22:59
        bo to jest tak. wszyscy są gonieni w pracy jak dzikie świnie i jak wyjadą na
        wczasy, to myślą, że teraz wszyscy będą dla nich ganiać jak dzikie świnie.
        ale to inny klimat i inni ludzie. tam nikomu nie chce się ganiać.
        ale może to oni mają rację...?
        pzdr
    • Gość: marta Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.chello.pl 28.03.05, 19:48
      To to tylko pozazdroscic. Ja bylam z grupka przyjaciol w Sharm el Shaik i nie
      jestem zachwycona firma Alfa Star. Wrecz przeciwnie. Rezydentka - Justyna Wita -
      do kitu. Zadnej pomocy z jej strony, a wrecz patrzyla jak by tu na turystach
      zarobic. Nie mowie tez o Pani Kierownik Biura z Radomia - Pani Kinga Kłos -
      która, jak do niej dzwonilismy z Egiptu mowila co innego, a po przyjezdzie do
      Polski mowi co innego. Trzeba chyba nagrywac rozmowy, bo inaczej wypieraja sie
      wszystkiego. Jestem tylko ciekawa jak moja reklamacja zostanie potraktowana, bo
      ja na pewno nie popuszcze tak latwo. Po porstu zostalam oszukana i okradziona,
      bo jak inaczej mozna to znazwac. Moze w Hurgadzie pracuja normalni ludzie, ale
      nie w Sharmie. Mimo ze hotel El Diwan wyglada ladnie, to nie polecam w zadnym
      stopniu. Nawet wrogowi. Hotel ma uklady z rezydentka Lucyna Wita!!!!
      • Gość: Voy Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 03:16
        Marto,

Co to znaczy że rezydent ma układy z hotelem? Luźna dywagacja nie związana z
        rezydentką AS o której mowa w wątku. Bo szczerze mówiąc nie za bardzo wiem co
        masz na myśli....

Pozdrawiam serdecznie,

Voy
        • Gość: andrzej Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: 83.168.104.* 06.04.05, 21:13
          nie licz na zrozumienie.
          tutaj nie można być obiektywnym, chłodnym obserwatorem.
          tutaj jest się albo "dużopłacącymwymagającymturystą", albo pracownikiem biura
          podróży.
          zawsze staram się patrzeć obiektywnie na życie i widzę to tak.
          rezydent jest jak kelner. pracuje za śmieszne pieniądze. zarabia na bokach,
          czyli na napiwkach/wycieczkach. i jak kelner, traktuje z buta tych, którzy w
          knajpie piją własną gorzałę, nie pozwalając mu zarobić.
          z Lucyną pewnie jest tak, że po kilku latach straciła już wszelką wrażliwość i
          nie ma siły do gości, którzy nie dają jej zarobić. wspominam ją dwa lata temu
          jako naprawdę profesjonalną rezydentkę.
          pzdr
          • Gość: Voy Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:21
            Andrzej!

Dzięki za wytłumaczenie, wiem o co chodzi, jak mi się wydaje, ale wciąż ciekawią
            mnie opowieści turystów, i ich wyobrażenie o zarobkach i życiu rezydentów.

Sam nim byłem, i znam temat dokładnie, od środka, i wiem o jakim typie ludzi
            tutaj się mówi. Ale nie spocznę, dopóki nie przyzna się racji że to nie jest
            kwestia rezydentów-krwiożerców tylko CZŁOWIEKA-JEDNOSTKI. Bo wśród bankowców,
            sprzedawców, fryzjerów, tokarzy, budowlańców i innych zawodów są ludzie uczciwi
            i jednostki żerujące....

O to mi w tym wszystkim chodzi.
            • Gość: maja Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:47
              ja bylam z alfa star dwa razy i powiem ze nie mialam na co narzekac.Bylo super.
              Bylam na rejsie z pobytem tygodniowym w Hurgadzie i na typowej pobytowce w
              Sharm el Shaik.Trafilam na fajnych rezydentow ..Oba pobyty wspominam mile:))
    • Gość: atm Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.pjwstk.edu.pl 10.04.05, 10:12
      Witam,

wrocilem z 2 tygodniowej imprezy zorganizowanej przez alfastar w polowie marca
      br. Do biura - od strony organizacji pobytu - nie mam wiekszych zastrzezen,
      poza rezydentem Pawlem Labedowiczem, ktory nas nawiedzal w hotelu Grand Azur.
      Jest to mila osoba, aczkolwiek jego wiedza w temacie
      Egiptu/Hurghady/funkcjonowania turysty w tymże miejscu jest bardzo marna i
      najczesciej "wymyslana na poczekaniu".

Jesli ktos ma pytania co do samego hotelu Grand Azur Horizon to prosze je
      kierowac na atm@poczta.fm

pozdrawiam
      atm
    • Gość: mnich Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.toya.net.pl 11.04.05, 22:19
      Ja z alfa star nie miałem kłopotów ale dużo złego się o nich słyszy tak jak o
      EXIM TOURS które na własnej skórze doświadzyłem, że jest BIUREM DZIADOWSKIM.
    • Gość: Moby Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.interecho.com / *.interecho.com 12.04.05, 14:51
      Wróciłem niedawno z Egiptu a pojechałem tam z biurem Alfa Star...
      Już od samego początku syf!! bo pani w biurze olała moją prośbę o 2 pokoje
      obok siebie. Sam pobyt ok, pewnie dlatego, że właścicielem hotelu nie było
      biuro Alfa Star. No i powrót, koszmar!!!!!! Na lotnisku czekaliśmy ok 8,5
      godziny na odlot, w między czasie wysadzili nas z samolotu bo elektryka padła
      i pilot nie chciał takim syfem lecieć, ale znalazł się inny idiota-kaskader,
      który stwierdził, że maszyna jest ok. Biuro postawiło nas w sytuacji bez
      wyjścia albo lecimy z "islamistą samobójcą" albo mamy se radzić, do domu
      trafiłem 7 godzin później !!!!!!!!!! A miało być tak miło............
      • Gość: G+I Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.idea.pl 15.04.05, 19:00
        witam, my też mielismy wątpliwą przyjemnosć podróżować z biurem Alfa
        Star.polecieliśmy do Egiptu i już po przylocie zaczęły się problemy: zmieniono
        nam hotel i trafiliśmy do El Diwan gdzie wszyscy klienci byli wsciekle
        niezadowoleni. pobyt tam to jedna wielka awantura. nie tylko my czuliśmy się
        oszukani, dlatego uważamy, że to biuro na pewno nie jest warte polecania!!!! po
        powrocie napisaliśmy reklamację- prawdopodobnie tak samo uczynili wszyscy
        uczestniny tej wycieczki - ale oczywiście odpowiedź na nasze zarzuty była
        odmowna. więc lepiej darujcie sobie wczasy z biurem Alfa Star!!!!!!
        • Gość: a Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:47
          a
          • Gość: madzinka83 Re: WCZASY Z ALFA STAR IP: *.stk.net.pl 18.06.05, 22:44
            Ja byłam rok temu w Hurghadzie w hotelu Empire z Alfą (we wrześniu). Byliśmy baardzo zadowoleni. W zasadzie od biura nie oczekuję nigdy zbyt wiele, sami dowiadywaliśmy się o hotele od osób które wcześniej były, między innymi za pośrednictwem forum), jesli chodzi o punktualność samolotów to wylot troszkę był opóźniony... ale to normalka przy czarterach. I nie zgodzę się że to wina biura podróży, że jak wybierzesz Neckermana czy inne drogie biuro to będzie punktualnie! Rok temu leciłam na Teneryfę i w drodze powrotnej nocowalismy na lotnicku na Grand Canarii ponieważ była usterka w samolocie a potem zamknięto lotnisko Okęcie na noc :)... Lubie ze Scana i z Neckermana koczowali z nami :D!
            A co do Alfy to w tym roku wybiramy się z nimi do Turcji... ciekawe jak będzie!
            Póki co polecam Alfę! Dodam tylko, że identyczna wycieczka ze Scanu (ten sam samolot, ten sam hotel) kosztowała 150 zł więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka