Gość: Rysik IP: 83.168.104.* 16.03.05, 22:48 Proszę o opinie na temat hotelu merlin inn w Hurghadzie. Z góry serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysik Re: marlin inn hurghada IP: 83.168.104.* 16.03.05, 23:25 Ludzie pomocy !!! czy mam tam jechać 28 kwietnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
christel Re: marlin inn hurghada 17.03.05, 08:40 Byłam w tym hotelu 5 lat temu więc moje wiadomości moga byc mocno nieaktualne. Plaża niezbyt duża ale wystarczająca na potrzeby gości hotelowych, pokoje całkiem niezłe, jakby Ci się udało dostać pokój w bungalowach to będzie super (fajny ogród i tarasik lub balkon)chociaz część hotelowa też niezła. Mnie ten hotel sie podobał. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek jadda tours Re: marlin inn hurghada IP: 213.212.204.* 17.03.05, 18:11 Jak dotad nie slyszalem jakis niepokojacych opinii na temat tego hotelu . Jak bedziesz na miejscu zapraszam na wycieczki po Egipcie .Pracuje w Jadda Tours ,biuro miesci sie obok kfc ,wychodzac z hotelu skrec wlewa strone i okolo 200 metrow i napewno nas znajdziesz .jest to oddzial orbit tours.......dla porownania jeden dzien Luksor 25$ Kair 30$ mamy najlepsze ceny sprawdz to nie daj sie wykiwac MIREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: marlin inn hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:17 Lepiej pochodz troszke po biurach podrozy lokalnych, bo wcale nie sa najtansze ceny. Ja bylam z biurem ktore znajduje sie w okolicach mcdonald's po przeciwnej stronie (nie pamietam niestety nazwy). Wlascicielem jest mlody arab mowiacy po polsku. Za Kair placilam 25$, za Luksor 20$ (w obu przypadkach klimatyzowany sprawny autokar, polski przewodnik). Bylam naprawde zadowolona z tych wycieczek. Wszystko dopiete na ostatni guzik, żadnych wpadek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś