Dodaj do ulubionych

marlin inn hurghada

IP: 83.168.104.* 16.03.05, 22:48
Proszę o opinie na temat hotelu merlin inn w Hurghadzie. Z góry serdeczne
dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rysik Re: marlin inn hurghada IP: 83.168.104.* 16.03.05, 23:25
      Ludzie pomocy !!! czy mam tam jechać 28 kwietnia ?
      • christel Re: marlin inn hurghada 17.03.05, 08:40
        Byłam w tym hotelu 5 lat temu więc moje wiadomości moga byc mocno nieaktualne.
        Plaża niezbyt duża ale wystarczająca na potrzeby gości hotelowych, pokoje
        całkiem niezłe, jakby Ci się udało dostać pokój w bungalowach to będzie super
        (fajny ogród i tarasik lub balkon)chociaz część hotelowa też niezła. Mnie ten
        hotel sie podobał. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.
        • Gość: Mirek jadda tours Re: marlin inn hurghada IP: 213.212.204.* 17.03.05, 18:11
          Jak dotad nie slyszalem jakis niepokojacych opinii na temat tego hotelu . Jak
          bedziesz na miejscu zapraszam na wycieczki po Egipcie .Pracuje w Jadda
          Tours ,biuro miesci sie obok kfc ,wychodzac z hotelu skrec wlewa strone i okolo
          200 metrow i napewno nas znajdziesz .jest to oddzial orbit tours.......dla
          porownania jeden dzien Luksor 25$ Kair 30$ mamy najlepsze ceny sprawdz to nie
          daj sie wykiwac
          MIREK
          • Gość: Monika Re: marlin inn hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:17
            Lepiej pochodz troszke po biurach podrozy lokalnych, bo wcale nie sa najtansze
            ceny. Ja bylam z biurem ktore znajduje sie w okolicach mcdonald's po przeciwnej
            stronie (nie pamietam niestety nazwy). Wlascicielem jest mlody arab mowiacy po
            polsku. Za Kair placilam 25$, za Luksor 20$ (w obu przypadkach klimatyzowany
            sprawny autokar, polski przewodnik). Bylam naprawde zadowolona z tych
            wycieczek. Wszystko dopiete na ostatni guzik, żadnych wpadek.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka