Gość: domina IP: *.promax.media.pl 15.04.05, 21:27 hej kto leci z poznania 3 maja do hurghady do hotelu palm beach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 15.04.05, 21:34 to jescze raz ja, lece z mezem pierwszy raz,jak ktos tez leci akurat tego dnia do tego hotelu i w dodatku z poznania prosze daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: lece 3.maja do palm beach 15.04.05, 21:59 My lecimy drugi raz,tez 3 maja i tez z Poznania ale do Sultana wiec bardzo daleko od Palm Beach. Zawsze mozemy pogadac na lotnisku i w samolocie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linnda Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:11 no to juz jest nas coraz wiecej :) ja tez lece 03.05 tylko go Hilton Long Beach :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: lece 3.maja do palm beach 15.04.05, 22:17 Ha ! To naprawde trzeba byc 2 godz. przed odlotem , zeby jakas impreske zapoznawcza zrobic. Linda , wyslalam Ci maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linnda Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:43 odczytalam i odpisalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINA Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 15.04.05, 23:02 SUPER WIDZE ZE W SAMOLOCIE I NA LOTNISKU BEDZIE WESOLO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:49 czekam na wrazenia po powrocie ja wylatuje 1 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: lece 3.maja do palm beach 18.04.05, 00:14 Domina to daj jakies namiary ( napisz na poczte gazety), bo troche glupio stac na lotnisku i krzyczec :" Kto z forum Egipt?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 18.04.05, 15:38 hej lece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 18.04.05, 15:39 moj adresik to gracwiki@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek37 Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:45 Mam ogromną prosbę , będziesz w tym hotelu w nowym sezonie turystycznym , który zaczyna się jakoś tak przełom kwietnia i maja . Według niektórych opisów zmienia się tam wyraźnie oferta all inkl. , będzie ponoć ograniczona tylko do Lobby Bar w budynku , w barze na basenie i plaży napoje mają być odpłatne , nie wiem czy to prawda , więc jeśli po powrocie byłabyś łaskawa coś napisać w tym temacie byłbym wdzięczny. Ja wybieram się tam 15. 09. . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:40 Będę wdzięczna, jak po powrocie podzielicie się wrażeniemi z hotelu - ja wylatuję 20.09 - możliwe Wojtek, że się spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:00 Hej! My też lecimy z mężem 3 maja, z Poznania do Hurghady do hotelu Palm Beach. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:53 z jakiego biura lecicie i ile placiliscie?i w jakiej formie wyzywienia all?czy ten hotel jest tylko all? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 28.04.05, 13:48 hej Aska ,ja lece rowniez z mezem do Palm Beach ,jak napisalam powyzej.My lecimy pierwszy raz do Egiptu,a wy?jak macie ochote,bo zawsze weselej gdy mozna do kogos sie odezwac,dajcie jakies namiary na siebie .Ja podaje swoj kontakt:gracwiki@o2.pl.Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś