Dodaj do ulubionych

lece 3.maja do palm beach

IP: *.promax.media.pl 15.04.05, 21:27
hej kto leci z poznania 3 maja do hurghady do hotelu palm beach
Obserwuj wątek
    • Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 15.04.05, 21:34
      to jescze raz ja, lece z mezem pierwszy raz,jak ktos tez leci akurat tego dnia
      do tego hotelu i w dodatku z poznania prosze daj znac.
      • neferett Re: lece 3.maja do palm beach 15.04.05, 21:59
        My lecimy drugi raz,tez 3 maja i tez z Poznania ale do Sultana wiec bardzo
        daleko od Palm Beach.
        Zawsze mozemy pogadac na lotnisku i w samolocie .
      • Gość: linnda Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:11
        no to juz jest nas coraz wiecej :) ja tez lece 03.05 tylko go Hilton Long
        Beach :) pozdrawiam
        • neferett Re: lece 3.maja do palm beach 15.04.05, 22:17
          Ha ! To naprawde trzeba byc 2 godz. przed odlotem , zeby jakas impreske
          zapoznawcza zrobic.
          Linda , wyslalam Ci maila.
          • Gość: linnda Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:43
            odczytalam i odpisalam :)
            • Gość: DOMINA Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 15.04.05, 23:02
              SUPER WIDZE ZE W SAMOLOCIE I NA LOTNISKU BEDZIE WESOLO.
    • Gość: darek Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:49
      czekam na wrazenia po powrocie ja wylatuje 1 wrzesnia.
      • neferett Re: lece 3.maja do palm beach 18.04.05, 00:14
        Domina to daj jakies namiary ( napisz na poczte gazety), bo troche glupio stac
        na lotnisku i krzyczec :" Kto z forum Egipt?" :)
    • Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 18.04.05, 15:38
      hej lece
      • Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 18.04.05, 15:39
        moj adresik to gracwiki@o2.pl
        • Gość: Wojtek37 Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:45
          Mam ogromną prosbę , będziesz w tym hotelu w nowym sezonie turystycznym , który
          zaczyna się jakoś tak przełom kwietnia i maja . Według niektórych opisów
          zmienia się tam wyraźnie oferta all inkl. , będzie ponoć ograniczona tylko do
          Lobby Bar w budynku , w barze na basenie i plaży napoje mają być odpłatne , nie
          wiem czy to prawda , więc jeśli po powrocie byłabyś łaskawa coś napisać w tym
          temacie byłbym wdzięczny. Ja wybieram się tam 15. 09. .

Pozdrawiam Wojtek
          • Gość: Marta Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:40
            Będę wdzięczna, jak po powrocie podzielicie się wrażeniemi z hotelu - ja
            wylatuję 20.09 - możliwe Wojtek, że się spotkamy:)
    • Gość: Aśka Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:00
      Hej!

My też lecimy z mężem 3 maja, z Poznania do Hurghady do hotelu Palm Beach.

Aśka

• Gość: damian Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:53
        z jakiego biura lecicie i ile placiliscie?i w jakiej formie wyzywienia all?czy
        ten hotel jest tylko all?
        • Gość: domina Re: lece 3.maja do palm beach IP: *.promax.media.pl 28.04.05, 13:48
          hej Aska ,ja lece rowniez z mezem do Palm Beach ,jak napisalam powyzej.My
          lecimy pierwszy raz do Egiptu,a wy?jak macie ochote,bo zawsze weselej gdy mozna
          do kogos sie odezwac,dajcie jakies namiary na siebie .Ja podaje swoj
          kontakt:gracwiki@o2.pl.Do zobaczenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka