Dodaj do ulubionych

Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w internecie

18.04.05, 11:34
Skandal ! Wiecie, że polski rząd udostępnił bazę danych osobowych
pochodzących z paszportów (wymóg NATO) i jest ona w Internecie. Jak to ma sie
do naszej ustawy o ochronie danych osobowych?

Sprawdz czy mają też Twoje dane. Moje są... i to nawet ze zdjęciem.
www.scrolllock.nl/passport
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:43
      Ja tez jestem !!!!!!!!!! jak to możliwe???????/
      • scorpio1956 Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter 18.04.05, 11:45
        Dobre!!!.Poleciałem od razu do lustra i sie...rozpoznałem.Tylko,kurde,imienia
        nie mogłem sobie przypomnieć...!.Wszystko to przez gorzałę.
        • obser Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter 18.04.05, 11:54
          Ech,aż mi łza w oczach się zakręciła.Jak ja młodo wyglądam na tym zdjęciu.
        • Gość: andrzej Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: 83.168.104.* 18.04.05, 22:00
          zbychu. masz na imię zbychu.
          wiek nie do określenia.
          płeć trudna do ustalenia... :-)
    • derduch To jeszcze nic!!!! 18.04.05, 12:03
      Wstrętne są taż te polowania na zwierzeta przez internet:

<a
      href="http://www.liquidgeneration.com/sabotage/deer_hunt.asp"target="_blank">hunting
      online.com</a>
    • Gość: Grzesiek Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:55
      Czyżby w urzędach unijnych pomylili zdjęcia i zamiast mojego wstawili zdjęcie
      pc-maniaca? Taki u nich bałagan? Hehe!
    • Gość: eb Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:07
      :)))Swietne!!! I znowu potwierdzenie od kogo pochodzimy... Pozdrawiam!!!
      • corrina_f1 Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter 18.04.05, 19:59
        To tylko potwierdza, jak wszyscy jesteśmy do siebie podobni...
        Również jako turyści ;)
        • Gość: Grzesiek Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:22
          Żarty żartami, ale Korinko nie do końca się z Tobą zgadzam - istnieją turyści
          i "pseudoturyści". Ja kaca moralnego nie mam i zawsze się staram należeć do
          pierwszej grupy - z zastrzeżeniem że wszystko jest dla ludzi, ale bez przesady!
          Np wypić małą whisky przeciw "zemście faraona" to jedno, a być nawalonym jak
          łódź podwodna to drugie1! I myślę, że tacy goście jak PC Maniac, których
          szanuję za kompetencję i równowagę doskonale mnie rozumieją. Nie wiem czy
          jesteśmy w mniejszości na tym Forum (ach gdzie to nasze dawne Forum i mój
          avatar z Jasiem Fasolą!!!), ale dobrze że jesteśmy!
          Pozdro dla wszystkich, którzy wiedzą o co chodzi! A chamstwu i zacietrzewieniu -
          NIE!!!!!!!!
          • corrina_f1 Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter 20.04.05, 09:51
            Grzesiu, po 1) corrinko, jeśli już, po 2) -->spójrz na buźkę na końcu mojego
            postu :)

pozdr
            Kasia
            • Gość: Grzesiek Do Corrinki (!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:59
              Sorry, przelałem na ekran parę moich przemyśleń! Bynajmniej nie chciałem być
              nieelegancki w stosunku do Ciebie! Oczywiście z poglądów się nie wycofuję, ale
              rzecz jasna nie były pite do Ciebie!!!
              Buziaczki, he he!!! ;-) ;-)
              • corrina_f1 Re: Do Corrinki (!) 20.04.05, 11:10
                Spokojnie, przecież ja się nie gniewam :)
                A poglądy na forum można a nawet trzeba przelewać, od tego właśnie jest forum :

pzdr
                Kasia
                • Gość: Grzesiek Re: Do Corrinki (!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:22
                  Dzięki! Szkoda, ze nie wszyscy to rozumieją! Tyle tu czasem złości, że
                  momentami mi się nie chce! Wolę "Hurghada.pl" Agnieszki (gdzie pod innym
                  nickiem robię za Egiptomaniaka), ale tam mi też jakieś sufrażystki dowaliły!
                  A tak nie a'propos: dzisiaj są imieniny Agnieszki Pikulskiej -
                  kochanego "Skarabeusza"! Ja już złożyłem życzenia.
                  Gdzie byłaś w Egipcie? Masz zdjęcia? ja tam jestem "chory na Egipt", chociaż
                  biorąc pod uwagę doświadczenia nie powinienem być (ale to nie temat na forum).
                  Mój prywatny raj to hotel "Panorama" w ElGounie - mam z niego dużo zdjęć!
                  Uważam, że nie ma nic lepszego pod słońcem, jak siedzieć na tarasie swojego
                  bungalowu z whisky i papieroskiem (co kto lubi) i słuchać szumu fal pod Tobą!
                  That's it! Powymieniamy się na zdjęcia?
                  • corrina_f1 Re: Do Grzesia 21.04.05, 09:52
                    Co znaczy : "powymieniamy się na zdjęcia" ?;)
                    Moje są ogólnodostępne na stronie w podpisie.

> Uważam, że nie ma nic lepszego pod słońcem, jak siedzieć na tarasie swojego
                    > bungalowu z whisky i papieroskiem (co kto lubi) i słuchać szumu fal pod Tobą!

Ja akurat nie palę (no, chyba, że sheeshę ! :), za whisky też nie przepadam,
                    ale zimniutkie martini na balkoniku po całym dniu zwiedzania wieńczy dzieło :)
                    Co do miejsca pobytu, byłam 2 razy, w Hurghadzie i Sharm. Trochę też
                    podróżowałam, częściowo na własną rękę.
                    Być może natrafiłeś już na opisy, ale na wszelki wypadek jeszcze raz podaję :

Egipt 2003 (Hurghada)
                    www.egipt.republika.pl/rep/corrina2.htm
                    Kair 2003:
                    www.egipt.republika.pl/rep/corrina.htm
                    Egipt 2004 (Sharm)
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=12903726&wv.x=1&a=12903726
                    Kair,Aleksandria 2004:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13031490&wv.x=1&a=13031490
                    A Twoje zdjęcia są gdzieś w sieci dostępne ? Chętnie pooglądam.

pozdrawiam
                    Kasia
                    • Gość: Grzesiek Re: Do Grzesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:56
                      Tu jest problem - ja mam kompa tylko w robocie i nie zawsze mogę sobie na to
                      pozwolić, żeby wstawiać i różne takie. Ale mam na płytce i zawsze mogę wysłać!!!
                      Martini jest ok! Ważne że rozumiesz istote i sens tego, co chciałem napisać!
                      Sziszę uwielbiam - zwłaszcza jabłkową (ale musi być ta "dwa jabłuszka", bo
                      najlepsza!)
                      Dzięki za linki, spróbuję się do nich dobrać w poniedziałek, bo lecę załatwiać
                      na miasto (właśnie wraca "kurier z Hurghady" - różne rzeczy w obie strony!!!).
                      Buźka i do miłego kontaktu!!!
                      Grzesiek
                    • Gość: Grzesiek Re: Do Grzesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:58
                      jeszcze jedno: ja tu jestem tylko gościem, bo nie mam zamiaru robić konta, a
                      wtedy nie mogę wejść bezpośrednio do Ciebie, bo mi wyskakuje "zaloguj się".
                      Jakby co, to emalia: ggrabski@wfosigw.pl
    • Gość: ddd Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 20.04.05, 17:45
      ja probuje wejsc na ta strone do 2 dni i nie moge.czemu?
      • Gość: Minius Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 11:06
        Działa, działa. Jednak moze masz Win XP z SP2 i blokuje Ci wyskakujące okienko
        z danymi?! Wtedy musisz jednorazowo pozwolić wyskoczyć temu okienku.

;o)
        • Gość: ddd Re: Sprawdź czy Twoje dane osobowe nie są w inter IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 12:28
          nie moge nadal wejsc.najpierw strona laduje sie dlugo,a potem ....nie mozna
          otworzyc tej strony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka