Dodaj do ulubionych

Szukam współlokatorki- Hurghada

IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 16:19
interesuje mnie koniec lipca na 2 tyg.hotel 3 lub 4*.
Obserwuj wątek
    • Gość: kala Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.tvgawex.pl 21.04.05, 16:43
      tez szukam ale tak na wrzesien
    • emile_soi Re: Szukam współlokatorki- Hurghada 22.04.05, 13:06
      Czesc:)
      interesuje mnie dokladnie ten sam termin; napisz moze do mnie na naila (moj
      nick jest moim adresem) albo zostaw swoj.
      Pzdr
      • juliaa3 Re: Szukam współlokatorki- Hurghada 24.04.05, 14:51
        wrzesien czy lipiec?
    • Gość: kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 15:11
      Witam, z emile_soi jestem już umówiona na lipiec, ale jak szukasz
      współlokatorki też na lipiec, to mam dla Ciebie parę. Moją znajoma też
      inetresuje ten termin.
      pozdrawiam.
      • Gość: julia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.tvgawex.pl 24.04.05, 18:27
        planuje wrzesien,nie mam zkim
        • Gość: Frostka Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.spray.net.pl 26.04.05, 20:35
          Cześć Jula, ja chcę jechać na tydzień pod koniec września. Hotel 4* w HRG.
          Jestem z Wawy. Jak chcesz, to napisz do mnie (duszyczka26@wp.pl)
      • Gość: ekaska Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:37
        A ile kosztuje wynajęcie jednopokojowego mieszkania np w Sakali? Moze ktoś ma
        takie informacje
        • Gość: emilia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 26.04.05, 19:01
          Niestety ja nie posiadam takich informacji. Mieszkania w Hurghadzie są dużo
          takńsze niż w El Gounie. To zależy jeszcze na jaki termin ponieważ w czasie
          sezonu też jest drożej. Ja znalazłam z pomoca super taniutkie:) Pozdrawiam
          • Gość: ekaska Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:41
            dzieki ale chodzi mi tylko o rząd wielkości 100$, 200$ ...?
            • Gość: ola Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:24
              ciezko znalesc jednopokojowe, to raczej duze 2 sypialniowe z pokojem dziennym
              to taki standard, koszt z klima, satelita, urzadzone w sakali ok 1000 - 1200 le
              czyli ok 600 pln w daharze i okolicy ok 800 - 1000 le.
              pzdr OLA
    • amar1 Re: Szukam współlokatorki- Hurghada 25.04.05, 18:43
      a ja szukam współlokatorki na dzielenie pokoju w połowie sierpnia (najlepiej do
      hotelu Empire..) pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 19:33
        jest fajna oferta www.podrozetv.pl na sierpień 1599 za dwa tyg. pozdrawiam
    • Gość: renia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:54
      A moze ktoras z Was mialaby chec pomieszkac zamiast w hotelu to w wynajetym
      mieszkaniu, w ladnej dzielnicy Hurghady, czystej, blisko centrum z 2
      dziewczynami od 26.07 do 27.08 za naprawde symboliczne pieniazki? Poprostu
      jedna z nas musi wracac po 2 tygodniach i druga szuka towarzystwa :)
      • Gość: Kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 22:20
        Witaj reniu, tak z ciekawości- wykupiłaś wczasy, ale będziesz mieszkać w
        wynajetym miszkaniu? Na jedzonko będziesz chodzić do hotelu w którym wykupiłaś
        wakacje? Symboliczna sumka, tzn?:) A co z Twoimi planami- El Gouna?:)
        • Gość: renia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:41
          Jade 12.07 na 2 tygodnie do El Gouny a potem zostaje jeszcze troszke w
          Hurghadzie ( dokladnie tylko 2 tyg, boniestety po okresie dluzszym niz miesiac
          nie moglabym wracac charterem) i dlatego szukam wspollokatorki dla kolezanki z
          ktora wynajmujemy mieszkanie bo ona dopiero przyleci na miesiac 27.07 i by
          musiala zostac sama przez 2 tyg po moim wylocie).
    • Gość: Kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 15:50
      reniu, a czy mozesz mi napisać jak zorganizowałas sobie przelot w obie strony?
      • Gość: emilia do Kasi IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 26.04.05, 17:13
        Witam Cie seredcznie. Jestem koleżanka Renaty z którą mam mieszkać w
        Hurghadzie. Bilet można wykupić w biurze podrózy np ja wykupuje w Exim. Koszt
        to 1300 zł w dwie strony na miesiac. To najtansze co udało sie znaleść. TO na
        tyle. Pozdrawiam Emilia
        • Gość: Kasia Re: Do Emilii IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 19:21
          możesz napisać ile trzeba zapłacić za miszkanie? A co z wyżywieniem, trzeba na
          własną rekę? Uważam, że to jest bardzo fajna oferta jak ktos wybiera się np.na
          misiąc, bo w sumie gdy wykupię wakację za ok 1800zł.na 2 tyg, to taniej mi
          wyjdzie niż wynajęcie przelot+mieszkania+wyżywienie. Ale tak jak mówię jak ktos
          wybiera się na miesiąc, to super sprawa.
          • Gość: renia Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:59
            Czesc Kasiu!Pozwole sobie odpisac Ci za Emilie, bo w sumie to i tak jedziemy we
            dwie :) Z a mieszkanie musimy zaplacic 1200LE za miesiac czyli jakbysmy
            pojechaly w 3 to wyjdzie 400LE czyli niecale 70$ od osoby + oplaty ale to jest
            kwestia nie wiecej niz 10$ za miesiac.Ogolnie rzecz biorac mieszkanie mamy
            zalatwione juz na 200%, dzieki pomocy kilku dobrych duszyczek, ktore tam
            mieszkaja.Jak widzisz caly miesiac w Egipcie kosztowalby 1300zł samolot w 2
            strony+80$mieszkanie z oplatami+15$ wiza.Jedzonko musimy zabezpieczyc sobie
            same ale to nie jest zaden problem, a ceny jak wiesz juz napewno sa tam
            dokladnie takie same jak i u nas, a owoce o wiele tansze.Mieszkanie jest blisko
            morza, duze, jasne i czyste.Jedyny problem jaki mamy z Emi to to ze ja lece 2
            tygodnie wczesniej na wczasy do El Gouny i przez to Emi musialaby zostac sama
            przez 2 tygodnie, dlatego szukamy fajnej dziewczyny, ktora by z nami chetnie
            pojechala.Pozdrawiam Cie cieplo
            • Gość: emilia szukam współlokatorki IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 14:55
              Witam. Widze że Renatka Ci wszystko wyjaśniła. Pomyśl nad tym i sie odezwij.
              Bardzo nam zależy na fajnej osóbce która dołączy do naszego grona.:)
              Pozdrawiam. A tak wogole to skąd jesteś Kasia??
        • Gość: ola Re: do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:28
          w oasisie ok 1070 pln zalezy od kursu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka