Gość: kasia IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 16:19 interesuje mnie koniec lipca na 2 tyg.hotel 3 lub 4*. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kala Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.tvgawex.pl 21.04.05, 16:43 tez szukam ale tak na wrzesien Odpowiedz Link Zgłoś
emile_soi Re: Szukam współlokatorki- Hurghada 22.04.05, 13:06 Czesc:) interesuje mnie dokladnie ten sam termin; napisz moze do mnie na naila (moj nick jest moim adresem) albo zostaw swoj. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
juliaa3 Re: Szukam współlokatorki- Hurghada 24.04.05, 14:51 wrzesien czy lipiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 15:11 Witam, z emile_soi jestem już umówiona na lipiec, ale jak szukasz współlokatorki też na lipiec, to mam dla Ciebie parę. Moją znajoma też inetresuje ten termin. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.tvgawex.pl 24.04.05, 18:27 planuje wrzesien,nie mam zkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frostka Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.spray.net.pl 26.04.05, 20:35 Cześć Jula, ja chcę jechać na tydzień pod koniec września. Hotel 4* w HRG. Jestem z Wawy. Jak chcesz, to napisz do mnie (duszyczka26@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekaska Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:37 A ile kosztuje wynajęcie jednopokojowego mieszkania np w Sakali? Moze ktoś ma takie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 26.04.05, 19:01 Niestety ja nie posiadam takich informacji. Mieszkania w Hurghadzie są dużo takńsze niż w El Gounie. To zależy jeszcze na jaki termin ponieważ w czasie sezonu też jest drożej. Ja znalazłam z pomoca super taniutkie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekaska Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:41 dzieki ale chodzi mi tylko o rząd wielkości 100$, 200$ ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:24 ciezko znalesc jednopokojowe, to raczej duze 2 sypialniowe z pokojem dziennym to taki standard, koszt z klima, satelita, urzadzone w sakali ok 1000 - 1200 le czyli ok 600 pln w daharze i okolicy ok 800 - 1000 le. pzdr OLA Odpowiedz Link Zgłoś
amar1 Re: Szukam współlokatorki- Hurghada 25.04.05, 18:43 a ja szukam współlokatorki na dzielenie pokoju w połowie sierpnia (najlepiej do hotelu Empire..) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 19:33 jest fajna oferta www.podrozetv.pl na sierpień 1599 za dwa tyg. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:54 A moze ktoras z Was mialaby chec pomieszkac zamiast w hotelu to w wynajetym mieszkaniu, w ladnej dzielnicy Hurghady, czystej, blisko centrum z 2 dziewczynami od 26.07 do 27.08 za naprawde symboliczne pieniazki? Poprostu jedna z nas musi wracac po 2 tygodniach i druga szuka towarzystwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 22:20 Witaj reniu, tak z ciekawości- wykupiłaś wczasy, ale będziesz mieszkać w wynajetym miszkaniu? Na jedzonko będziesz chodzić do hotelu w którym wykupiłaś wakacje? Symboliczna sumka, tzn?:) A co z Twoimi planami- El Gouna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:41 Jade 12.07 na 2 tygodnie do El Gouny a potem zostaje jeszcze troszke w Hurghadzie ( dokladnie tylko 2 tyg, boniestety po okresie dluzszym niz miesiac nie moglabym wracac charterem) i dlatego szukam wspollokatorki dla kolezanki z ktora wynajmujemy mieszkanie bo ona dopiero przyleci na miesiac 27.07 i by musiala zostac sama przez 2 tyg po moim wylocie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szukam współlokatorki- Hurghada IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 15:50 reniu, a czy mozesz mi napisać jak zorganizowałas sobie przelot w obie strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia do Kasi IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 26.04.05, 17:13 Witam Cie seredcznie. Jestem koleżanka Renaty z którą mam mieszkać w Hurghadzie. Bilet można wykupić w biurze podrózy np ja wykupuje w Exim. Koszt to 1300 zł w dwie strony na miesiac. To najtansze co udało sie znaleść. TO na tyle. Pozdrawiam Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Emilii IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 19:21 możesz napisać ile trzeba zapłacić za miszkanie? A co z wyżywieniem, trzeba na własną rekę? Uważam, że to jest bardzo fajna oferta jak ktos wybiera się np.na misiąc, bo w sumie gdy wykupię wakację za ok 1800zł.na 2 tyg, to taniej mi wyjdzie niż wynajęcie przelot+mieszkania+wyżywienie. Ale tak jak mówię jak ktos wybiera się na miesiąc, to super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:59 Czesc Kasiu!Pozwole sobie odpisac Ci za Emilie, bo w sumie to i tak jedziemy we dwie :) Z a mieszkanie musimy zaplacic 1200LE za miesiac czyli jakbysmy pojechaly w 3 to wyjdzie 400LE czyli niecale 70$ od osoby + oplaty ale to jest kwestia nie wiecej niz 10$ za miesiac.Ogolnie rzecz biorac mieszkanie mamy zalatwione juz na 200%, dzieki pomocy kilku dobrych duszyczek, ktore tam mieszkaja.Jak widzisz caly miesiac w Egipcie kosztowalby 1300zł samolot w 2 strony+80$mieszkanie z oplatami+15$ wiza.Jedzonko musimy zabezpieczyc sobie same ale to nie jest zaden problem, a ceny jak wiesz juz napewno sa tam dokladnie takie same jak i u nas, a owoce o wiele tansze.Mieszkanie jest blisko morza, duze, jasne i czyste.Jedyny problem jaki mamy z Emi to to ze ja lece 2 tygodnie wczesniej na wczasy do El Gouny i przez to Emi musialaby zostac sama przez 2 tygodnie, dlatego szukamy fajnej dziewczyny, ktora by z nami chetnie pojechala.Pozdrawiam Cie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia szukam współlokatorki IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 28.04.05, 14:55 Witam. Widze że Renatka Ci wszystko wyjaśniła. Pomyśl nad tym i sie odezwij. Bardzo nam zależy na fajnej osóbce która dołączy do naszego grona.:) Pozdrawiam. A tak wogole to skąd jesteś Kasia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:28 w oasisie ok 1070 pln zalezy od kursu Odpowiedz Link Zgłoś