Gość: SONIA IP: *.chello.pl 28.04.05, 19:59 Czy cos wiecie??????Menu,atmosfera,wlasciciele????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 20:08 Tej knajpy nie ma juz od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 20:19 W grudniu jeszcze była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONIA Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.chello.pl 28.04.05, 22:26 Derduch,Ty taki autorytet egipski i nic nie wiesz?????Przeciez niby byles w kwietniu w Hurghadzie?????? Otoz jest, i nie knajpa tylko restauracja i ma sie chyba calkiem niezle... A ja spytalam o nia dlatego zeby ludzie ktorzy tam byli podzielili sie swoimi opiniami ale widocznie to bula w moich oczach kilkudniowa ,,fata morgana".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:37 Miałem ją sprawdzić jak wyskoczyłem w lutym do Hurghady na tydzień, ale niestety nie udało się, jak rozmawialiśmy z napotkanym polskim turystą i zagadnęliśmy o restauracje w hotelu Roma to powiedział, że poszedł tam i że powiedziano mu, że lokal jest zamknięty (a była to normalnie pora obiadowa), więc pytanie czy zamknięty na stałe, czy zamknięty był z powodu jakiejś przerwy, może remontu czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 22:50 Dokładnie jest tak jak Stiwi napisał. W grudniu nie byłem bojakoś czasu nie było, w lutym natomiast była knajpa zamknieta. Zdecydowanie wybrałem więc El Jokera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 22:53 Napisz proszę skąd wywnisokowałeś(aś) że byłem w kwietniu w HRG? Podaj najlepiej link do mojej takiej wypowiedzi, żebyś nie miał(a) :-) okazji do nowych konfabulacji. Logika a twoja logika, to jak krzesło a kzesło elektryczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: 81.10.26.* 28.04.05, 23:15 Polska restauracja w hotelu Roma jest otwarta i jakos tam sobie prosperuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.chello.pl 28.04.05, 22:52 w lipcu 2004 pierogi z mięsem i koktail truskawkowy były pycha...po tygodniu egipskiej kuchni, taki przerywnik w postaci polskiego dania był potrzebny ,a potem znow na tydzien na kuchnie egipska przerzutka :) W tym roku w sierpniu chcę zrobic powtórke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doxy5 Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.gdansk.eimg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:39 Wrocilem dzisiaj w nocy z Hurgady z hotelu Roma. Restauracja jest czynna od jakiegos miesiaca jedzonko wysmienite.Pieroszki karkoweczka schabik poledwica wolowa (palce lizac) zupki polskie a jakze kucharz mlody chlopak ale na robocie sie zna :) kelnerka Karolina gdzies ze Slaska - mila i sympatyczna jedzonko w cenie 10-25 pl zl przed zamawianiem piwa zapytac o cene Patriotyzm kosztuje ;)) Czysciutko ale brak troszke atmosferki Sugerowalem wlascicielom by zmienili nazwe na "Kuchnia Polska" bo Restauracja Polska brzmi troszke nacjonalistycznie i odstrasza Ruskich iNiemcow - chyba na to pojda i tak zrobia Dla mnie bomba i po paru dniacz jedzonka egipskiego karkoweczka z grila to rozkosz dla ciala i ducha. Polecam - nie mam nic wspolnego z wlascicielami i zeby nie bylo ze brak "market" bylo pytanie - jest odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś