Dodaj do ulubionych

Hotel ROMA i polska restauracja

IP: *.chello.pl 28.04.05, 19:59
Czy cos wiecie??????Menu,atmosfera,wlasciciele?????????
Obserwuj wątek
    • derduch Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 20:08
      Tej knajpy nie ma juz od dawna
      • kkaminska Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 20:19
        W grudniu jeszcze była.
        • Gość: SONIA Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.chello.pl 28.04.05, 22:26
          Derduch,Ty taki autorytet egipski i nic nie wiesz?????Przeciez niby byles w
          kwietniu w Hurghadzie??????
          Otoz jest, i nie knajpa tylko restauracja i ma sie chyba calkiem niezle...
          A ja spytalam o nia dlatego zeby ludzie ktorzy tam byli podzielili sie swoimi
          opiniami ale widocznie to bula w moich oczach kilkudniowa ,,fata morgana"....
          • Gość: Stiwi Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:37
            Miałem ją sprawdzić jak wyskoczyłem w lutym do Hurghady na tydzień, ale
            niestety nie udało się, jak rozmawialiśmy z napotkanym polskim turystą i
            zagadnęliśmy o restauracje w hotelu Roma to powiedział, że poszedł tam i że
            powiedziano mu, że lokal jest zamknięty (a była to normalnie pora obiadowa),
            więc pytanie czy zamknięty na stałe, czy zamknięty był z powodu jakiejś
            przerwy, może remontu czy coś.
            • derduch Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 22:50
              Dokładnie jest tak jak Stiwi napisał. W grudniu nie byłem bojakoś czasu nie
              było, w lutym natomiast była knajpa zamknieta.
              Zdecydowanie wybrałem więc El Jokera :-)
          • derduch Re: Hotel ROMA i polska restauracja 28.04.05, 22:53
            Napisz proszę skąd wywnisokowałeś(aś) że byłem w kwietniu w HRG?
            Podaj najlepiej link do mojej takiej wypowiedzi, żebyś nie miał(a) :-) okazji do
            nowych konfabulacji.

Logika a twoja logika, to jak krzesło a kzesło elektryczne
      • Gość: Maciek Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: 81.10.26.* 28.04.05, 23:15
        Polska restauracja w hotelu Roma jest otwarta i jakos tam sobie prosperuje.
    • Gość: Majka Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.chello.pl 28.04.05, 22:52
      w lipcu 2004 pierogi z mięsem i koktail truskawkowy były pycha...po tygodniu egipskiej kuchni, taki przerywnik w postaci polskiego dania był potrzebny ,a potem znow na tydzien na kuchnie egipska przerzutka :) W tym roku w sierpniu chcę zrobic powtórke .
      • Gość: Doxy5 Re: Hotel ROMA i polska restauracja IP: *.gdansk.eimg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:39
        Wrocilem dzisiaj w nocy z Hurgady z hotelu Roma.
        Restauracja jest czynna od jakiegos miesiaca jedzonko wysmienite.Pieroszki
        karkoweczka schabik poledwica wolowa (palce lizac) zupki polskie a jakze
        kucharz mlody chlopak ale na robocie sie zna :)
        kelnerka Karolina gdzies ze Slaska - mila i sympatyczna
        jedzonko w cenie 10-25 pl zl przed zamawianiem piwa zapytac o cene
        Patriotyzm kosztuje ;))
        Czysciutko ale brak troszke atmosferki Sugerowalem wlascicielom by zmienili
        nazwe na "Kuchnia Polska" bo Restauracja Polska brzmi troszke nacjonalistycznie
        i odstrasza Ruskich iNiemcow - chyba na to pojda i tak zrobia
        Dla mnie bomba i po paru dniacz jedzonka egipskiego karkoweczka z grila to
        rozkosz dla ciala i ducha.
        Polecam - nie mam nic wspolnego z wlascicielami i zeby nie bylo ze brak "market"
        bylo pytanie - jest odpowiedz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka