Dodaj do ulubionych

dziecko w Egipcie - jaki hotel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:13
Ratujcie i doradźcie jaki hotel /minimum 4 gwiazdki/ wybrać i jakie biuro
podrózy na dwutygodniowy pobyt z dzieckiem /5lat/ w wersji all inclusive.
Obserwuj wątek
    • dagbe HRG - Alibaba lub Alladyn 05.05.05, 10:03
      Byłam tam z dwójką dzieci w grudniu 2003. Jest sporo atrakcji, które opisałam
      na forum Egipt-hotele. Podobno naprzeciwko Alladyna powstał spory Aquapark.
      Wyjechaliśmy z biurem Neckermann. Nie było najmniejszych problemów.

Pozdrawiam,
      Dagmara
    • Gość: kajaba Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.k.mcnet.pl 05.05.05, 14:51
      My byliśmy w marcu z naszą 6-latką w Hilton Long Beach z Selectours i
      wróciliśmy bardzo zadowoleni.
      • Gość: joannaboj Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:11
        Czy możesz mi napisac kilka slow na temat atrakcji dla dzieci i samego wygladu
        pokoi /czystość - sprzątanie/. A jak wygląda plaża?
        • Gość: kajaba Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.k.mcnet.pl 05.05.05, 16:52
          Pokoje nie sa za duze (moim zdaniem oczywiscie), ale czyste (sprzatanie
          codziennie), plaza piaszczysta (nasze dziecko woli basen, wiec na plazy bylismy
          raz), dla naszego dziecka atrakcyjny byl klub dzieciecy do tego stopnia, ze nie
          mozna jej bylo z niego wyciagnac. Na forum Egipt hotele jest opis hotelu i ktos
          zeskanowal nawet mapke calego hotelu, wiec zajrzyj tam i zobaczysz co gdzie
          jest (jest tam takze moj wpis o hotelu).
    • Gość: lusia Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.szczecin.mm.pl 07.05.05, 23:10
      Polecam Ci El Farana Club na Sharmie ,bardzo dobre wyżywienie i dobry hotel
      byłam tam z4 letnim dzieckie w styczniu ,obecnie wróciłam z Hiltona Long Beach
      tam też możesz pojechać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka