Gość: joannaboj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:13 Ratujcie i doradźcie jaki hotel /minimum 4 gwiazdki/ wybrać i jakie biuro podrózy na dwutygodniowy pobyt z dzieckiem /5lat/ w wersji all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagbe HRG - Alibaba lub Alladyn 05.05.05, 10:03 Byłam tam z dwójką dzieci w grudniu 2003. Jest sporo atrakcji, które opisałam na forum Egipt-hotele. Podobno naprzeciwko Alladyna powstał spory Aquapark. Wyjechaliśmy z biurem Neckermann. Nie było najmniejszych problemów. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajaba Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.k.mcnet.pl 05.05.05, 14:51 My byliśmy w marcu z naszą 6-latką w Hilton Long Beach z Selectours i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannaboj Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:11 Czy możesz mi napisac kilka slow na temat atrakcji dla dzieci i samego wygladu pokoi /czystość - sprzątanie/. A jak wygląda plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajaba Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.k.mcnet.pl 05.05.05, 16:52 Pokoje nie sa za duze (moim zdaniem oczywiscie), ale czyste (sprzatanie codziennie), plaza piaszczysta (nasze dziecko woli basen, wiec na plazy bylismy raz), dla naszego dziecka atrakcyjny byl klub dzieciecy do tego stopnia, ze nie mozna jej bylo z niego wyciagnac. Na forum Egipt hotele jest opis hotelu i ktos zeskanowal nawet mapke calego hotelu, wiec zajrzyj tam i zobaczysz co gdzie jest (jest tam takze moj wpis o hotelu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: dziecko w Egipcie - jaki hotel IP: *.szczecin.mm.pl 07.05.05, 23:10 Polecam Ci El Farana Club na Sharmie ,bardzo dobre wyżywienie i dobry hotel byłam tam z4 letnim dzieckie w styczniu ,obecnie wróciłam z Hiltona Long Beach tam też możesz pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś