Gość: MAGDA IP: 80.48.251.* 01.06.05, 12:07 WITAM WYBIERAM SIE DO SHARMU W SIERPNIU, POTRZEBUJE POMOCY W WYBORZE HOTELU NA POZIOMIE 4/5*, KTORY JEST POLOZONY PRZY PLAZY I DO TEGO JEST RAFA NA PLAZY. NAJLEPIEJ JAK HOTEL BEDZIE MIAL FORME ALL... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? 01.06.05, 12:50 polecam ci formum - hotele opinie turystów. jeśli nie zalezy ci na all to może holiday inn amphoras ? byłam t5am w grudniu było super no i super rafa - położony na wzgórzu ras um el si Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? IP: 80.48.251.* 01.06.05, 13:13 dzieki, czekam na wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.absurdu Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? 01.06.05, 13:16 Zdecydowanie polecam Club Farana****/ALL - mój faworyt. Fajny klimat w hotelu, dobre jedzenie, polożenie na klifie z pięknym wodokiem, świetna plaża i rafy miejsca nurkowego Temple. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:52 Club Farana najlepsza rafa zdecydowanie polecam, pozatym piękna plaża,baseny, miła obsługa i wogóle wszystko naj... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? 01.06.05, 15:19 Dodam Pyramisę 5* All, Sharks Bay. Trzy plaże, łagodne zejście do morza, super rafy - polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? IP: netsystem4.netsystem* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:03 Hiltin Shark Bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek rokowski Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? IP: 62.233.171.* 01.06.05, 16:14 witaj hotele które sa godne uwagi: Pyramisa(kawałek od plaży ale za to ładna rafka a w hotelu tani aformuła All Coral Beach Tiran - włoski hotel-extra, Amphoras tez fajny siec Holiday Inn, ale najlepszy to Club Farana - rafki, wyzywienie, lokalizacja - jesli chcesz wiecej info - pisz na priv czesto bywam w tamtych okolicach - postaram Ci sie podpowiedziec to i owo ;) marekrokowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? 01.06.05, 20:12 Marku ! Pyramisa jest bezpośrednio nad morzem i przy odrobinie szczęścia możesz mieszkać w willach dosłownie przy plaży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan CORAL BEACH MONTAZAH IP: *.aster.pl 01.06.05, 18:08 Włoski, mały, przytulny hotel. Ładna piaszczysta plaża i fantastyczna rafa. Zejście do wody z pomostu, konieczne obuwie. CBM jest oddalony o kilkanaście km od Naama Bay - nie polecany dla amatorów nocnych uciech. Szczegóły na forum Egipt-Hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
kreola Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? 01.06.05, 21:03 Club Faraana - bardzo fajny, ladna rafa, duza plaza. Hilton Sharks Bay - hotel lepszy jakosciowo, ale nudniejszy :) rafa cudna no i ten Hilton bardzo rzadko pojawia sie w polskich ofertach, ja trafilam tam przez przypadek - zmiana hotelu w ostatniej chwili, ale nie zaluje bo bylo swietnie. I polecam nurkowanie z ProFunDivers - link w mojej sygnaturce, ponizej :) Milego wypoczynku k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? IP: 80.48.251.* 02.06.05, 11:04 DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM ZA POMOC. WNIOSKUJE ZE NAJLEPIEJ WYBRAC CLUB FARANA, MA NAJLEPSZE WASZE REKOMENDACJE. TERAZ SZUKAM TYLKO ATRAKCYJNEJ OFERTY TEGO HOTELU. POZDRAWIAM MAGDA P.S. JESZCZE SIE ODEZWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: HOTEL PRZY PLAŻY Z RAFĄ W SHARM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:18 Do tej propozycji dodałabym jeszcze leżący obok Farany -Iberotel Club Fanara,ta sama piękna rafa,podobno najpiękniejsza w Sharm,hotel sieciowy,poza TUI co jest myślę dobrą rekomendacją z polskich biur posiada go w swojej ofercie Selectours.Byłam we wrzesniu było super! Odpowiedz Link Zgłoś