Gość: anielka IP: *.kbo.agora.pl 14.06.05, 12:31 Czy ktoś się wybiera 06.07 do Royal Moderna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karloszka Re: Royal Moderna 06 lipca IP: *.rzeszow.mm.pl 15.06.05, 11:08 27.VII- biorę pod uwagę właśnie ten hotel lub Le Meridien (Makadi Bay)oraz Royal Azur Resort. Mama broblem z wyborem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaw Re: Royal Moderna 06 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:44 byłam w ubiegłym roku w Royal Moderna polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: Royal Moderna 06 lipca IP: *.rzeszow.mm.pl 15.06.05, 11:53 Asiu, ofertę Royal Moderna mam z EXIM.Przeczytałam nieciekawe opinie na ich temat i mam wątpliwości. Poza tym nie dysponuję zdjęciami z tego hotelu (w każdym katalogu inne?? a w opisówce EXIM brak w ogóle zdjęć?!!). W zeszłym roku byłam w Safadze -Hotel Shams Safaga. W tym roku szukam hotelu zbliżonego klimatem - lubię ciszę, spokój i przestrzeń. Nie zależy mi na nocnych zabawach, ludziach skaczących mi na głowę w basenie...chcę morza, plaży i jeszcze raz morza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielka Re: Royal Moderna 06 lipca IP: *.kbo.agora.pl 15.06.05, 12:21 Ten hotel posiada w swojej ofercie Alfa Star ja u nich wykupiłam, w lutym byłam z Eximem i nie mam dobrego zdania o nich. Z tego co czytała to Alfa Star też nie cieszy się najlepszą opinią ale zaryzykowałam zobzczymy co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Royal Moderna 06 lipca IP: netsystem4.netsystem* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:51 Ja tam lecę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: Royal Moderna 06 lipca IP: *.rzeszow.mm.pl 19.06.05, 13:27 wiecie co, wybrałam jednak Royal Azur Resort w Makadi Bay z TUI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nejti Re: Royal Moderna 06 lipca IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.05, 13:32 tez tam jade z alfastar ale 29.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Royal Moderna 06 lipca IP: netsystem4.netsystem* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:26 A na ile czasu jedziesz my lecimy 6 lipca może się spotkamy na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś