Gość: endriu IP: 217.153.83.* 19.06.05, 10:50 napiszcie coś na temat rezydenta lub rezydentki Triady w Sheratonie. Jeśli ktoś się tam wybiera w Sierpniu to też niech da znać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy Re: sheraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:32 nie znam imienia rezydenta ale była to w zeszłym roku bardzo miła pani.I co ważne była to polka.Ja niestety byłem z innym biurem( nie ma potrzeby podawania nazwy biura,ale króto pisząc zwykli oszuści).Miałem okazję widziec prace rezydentki triady i naprawę byłem zaskoczony-pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: sheraton IP: 217.153.83.* 20.06.05, 18:20 dzięki za informację.Jeśli możesz napisz w którym miejscu w hotelu najlepiej się ulokować,załatwiać to z rezydentką czy w recepcji i ogólnie dwa słowa o warunkach na miejscu. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Re: sheraton IP: 217.153.83.* 20.06.05, 22:09 Jakie wycieczki są organizowane z El Gouny? oprócz Luksoru, Kairu i do wioski beduińskiej. Czy w El Gounie można wykupić taniej wycieczki niż u rezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: sheraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:14 W el gounie nie wiem czy oferuja wycieczki, ja kupowałem u rezydenta.Miałem pewnosc ze bede miał polskiego przewodnika. ps. z el gouny wycieczki sa ciut drozsze niz z hurgady.Jezeli bedziesz miał jakies pytania to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: sheraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:10 nawet się sie zastanawiaj nad tym hotelem,jest super.Wszystkie pokoje są takie same.Oczywiście odległości od danych miejsc są różne.Ja byłem w pokoju najdalszym, v/v hotelu ocean view, ale byłem b. zadowolony poniewaz miałem spokoj, cisze.Wg. mnie nie ma potrzeby załatwiania pokoju. Zdaj sie na los.Wszystkie sę piękne.Warunki na miejscu super pod kazdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska Re: sheraton 22.06.05, 11:35 byliśmy w ubiegłym roku z Triadą co prawda w innym hotelu, ale mieliśmy przyjemność Panią która dla nich pracuje w Sheratonie. Dzięki niej moglismy bez problemu korzystać z plaży Sheratona. Natomiast wycieczki wykupuje sie najczęściej z danego biura, i potem wszystkich się zbiera na wyjazd. W samej El gunie wycieczki organizowane w samym hotelu są moim zdaniem drogie, ze względu na Niemców i inne bogate nacje tam mieszkające. Odpowiedz Link Zgłoś