IP: 217.153.83.* 19.06.05, 10:50
napiszcie coś na temat rezydenta lub rezydentki Triady w Sheratonie.
Jeśli ktoś się tam wybiera w Sierpniu to też niech da znać .
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: sheraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:32
      nie znam imienia rezydenta ale była to w zeszłym roku bardzo miła pani.I co
      ważne była to polka.Ja niestety byłem z innym biurem( nie ma potrzeby podawania
      nazwy biura,ale króto pisząc zwykli oszuści).Miałem okazję widziec prace
      rezydentki triady i naprawę byłem zaskoczony-pozytywnie.
      • Gość: endriu Re: sheraton IP: 217.153.83.* 20.06.05, 18:20
        dzięki za informację.Jeśli możesz napisz w którym miejscu w hotelu najlepiej
        się ulokować,załatwiać to z rezydentką czy w recepcji i ogólnie dwa słowa o
        warunkach na miejscu.
        Wielkie dzięki.
        • Gość: Endriu Re: sheraton IP: 217.153.83.* 20.06.05, 22:09
          Jakie wycieczki są organizowane z El Gouny? oprócz Luksoru, Kairu i do wioski
          beduińskiej. Czy w El Gounie można wykupić taniej wycieczki niż u rezydenta?
          • Gość: nowy Re: sheraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:14
            W el gounie nie wiem czy oferuja wycieczki, ja kupowałem u rezydenta.Miałem
            pewnosc ze bede miał polskiego przewodnika. ps. z el gouny wycieczki sa ciut
            drozsze niz z hurgady.Jezeli bedziesz miał jakies pytania to odpowiem.
        • Gość: nowy Re: sheraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:10
          nawet się sie zastanawiaj nad tym hotelem,jest super.Wszystkie pokoje są takie
          same.Oczywiście odległości od danych miejsc są różne.Ja byłem w pokoju
          najdalszym, v/v hotelu ocean view, ale byłem b. zadowolony poniewaz miałem
          spokoj, cisze.Wg. mnie nie ma potrzeby załatwiania pokoju. Zdaj sie na
          los.Wszystkie sę piękne.Warunki na miejscu super pod kazdym względem.
          • bgoralska Re: sheraton 22.06.05, 11:35
            byliśmy w ubiegłym roku z Triadą co prawda w innym hotelu, ale mieliśmy przyjemność
            Panią która dla nich pracuje w Sheratonie. Dzięki niej moglismy bez problemu
            korzystać z plaży Sheratona. Natomiast wycieczki wykupuje sie najczęściej z danego
            biura, i potem wszystkich się zbiera na wyjazd. W samej El gunie wycieczki
            organizowane w samym hotelu są moim zdaniem drogie, ze względu na Niemców i inne
            bogate nacje tam mieszkające.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka