Dodaj do ulubionych

Sunrise Holidays Resort 4* Hurghada

IP: *.szczecin.mm.pl 11.09.05, 02:57
Proszę o odpowiedż czy w w/w hotelu jest łagodne zejście do morza.Chodzi mi o
to czy 6 latek będzie mógł tam pobrodzić/? Nie jestem leniwy ,szukałem na
form hotele ,ale nie znalazłem takiej informacji.Tam napisano ,że plaża jest
oddzielona murkiem od morza,jakoś trudno mi to sobie wyobrazić .Dziękuję za
odpowiedż.
Obserwuj wątek
    • pipipipi Złośliwa łajzo nadal istnieje jeszcze forum HOTELE 11.09.05, 07:25
      Od tygodnia wałkujemy temat, że ludziska złośliwie zakładają wątki o hotelach
      tutaj, choć mają na to przeznaczone CAŁE FORUM EGIPT-HOTELE:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14938&sortuj=6
      A tu masz, następny niedowidzący/złośliwy.
      I jak tu cholery nie dostać?
      • Gość: Monika Do pipipipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 09:43
        Chyba kobieto czytac nie umiesz, albo nie rozumiesz co czytasz.Supeł wyraznie
        napisał, ze przegladał forum hotele i nie znalazł tej informacji.Czytaj
        najpierw, a nie, jask zobaczysz nazwe jakiegos hotelu, to kazdego odsyłasz na
        forum hotele.
      • Gość: Monika Do pipipipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 09:44
        Acha, i przestan w koncu obrazac kazdego.
      • cairo7 Do pipipi 11.09.05, 09:47
        Złośliwa to TY jesteś<moim skromnym zdaniem>!Wszędzie plujesz jadem.....może na
        drugie imie masz-kobra?Co się czepiasz,że się kolega tu pyta o zejście na
        plazy???Więcej ludzi czyta to forum na bieżąco i może akurat ktoś zna
        odpowiedż!!A tak na dodatek,opierając się tylko na mojej<ok słabej>pamięci-nie
        wiem o który to już Sun-hotel chodzi,bo co firma to inna nazwa....jest dość
        dużo mutacji.W każdym razie na forum-hotele,pod tą nazwą nie było nic o zejściu
        na plaży.A już jak rzucam ci kamyczek do ogródka-to Twoja odpowiedz w temacie
        pory deszczowej też była "wyczerpująca"......oj chyba jednak brakuje Ci Twoich
        starych "ulubieńców"na tym forum.....
        • pipipipi Do Cairo7 11.09.05, 10:12
          A Ty uważasz, że chodzi tu o zejście do wody na paży hotelowej,czy poprostu
          uważasz w swojej mądrości, ze jest to tak nieistotna informacja, że na pewno
          nie przyda się nikomu kto jedzie do tego hotelu więc nie jest warta napisania
          jej na forum hotele?

Czyli rozumiem, że Ty również zasiliłeś szeregi osób bojkotujących forum
          Hotele?!
          • cairo7 Re: Do Cairo7 11.09.05, 10:21
            Ja nic nie bojkotuję....,ale pytanie Supła znalazło się tu,i miał rację,ze
            pytał tu<jak dostanie odp....haha>.Dlaczego-już pisałem.I jeżeli dostanie
            odp,to pewnie znajdzie się ktoś na tyle sprytny<ja nie potrafię> i życzliwy
            reszcie turystów i przeniesie ją na forum-hotele.Tak by było najprościej.....i
            wilk syty i owca cała.Miłej niedzieli i więcej poczucia humoru-życzę-Krzyś.
    • Gość: tola Re: Sunrise Holidays Resort 4* Hurghada IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.05, 12:07
      hej ja własnie wrociłam z tego hotelu, nie masz o co martwic, hotel jest
      naprawdę super!!! jezeli chodzi o zejscie do morza, to wyglada to tak ze ten tzn
      murek to nic innego niz taka sztuczna zatoka, czyli normalne zejscie do morza,
      jezeli masz jakies pytania to pisz smialo na nr gg 7513339:)) jezeli chcesz to
      moge przesłac kilka fotek tej zatoki i w ogole hotelu, pozdrawiam
      • Gość: supeł Re: Sunrise Holidays Resort 4* Hurghada IP: *.szczecin.mm.pl 11.09.05, 17:35
        Serdecznie dziękuję za informacje.Życzę przyjemnego dnia .
    • Gość: kroliczek Re: Sunrise Holidays Resort 4* Hurghada IP: *.aster.pl 14.09.05, 19:57
      Hotel super, obsluga tez. Jesli bedziesz mieszkac na parterze nic nie zostawiaj
      na balkonie. Kradna (nie obsluga). Szczegolnie nalezy strzec recznikow
      plazowych ktore dostajesz z hotelu. Jest to lakomy kasek. Animacja dla dzieci
      ok. W ogole wszystko nam sie podobalo (my plus 4 latek).
      • Gość: supeł Re: Sunrise Holidays Resort 4* Hurghada IP: *.stargard.mm.pl 14.09.05, 21:34
        Dziękuję serdrcznie za informacje i ostrzeżenie. Cieszę się ,że tak wiele osób
        jest życzliwych wokół nas .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka