lexia 28.09.05, 18:52 witam wszystkich...niedawno wrocilam z Sharm el Sheik z hotelu Royal Moderna...czy któraś z was tam była? Poznałam tam grupę animatorów i nie tylko:)jeśli tam byłyście to napiszcie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bianca89 Re: animatorzy z Royal Moderna 20.06.06, 20:32 Hej, ja tam bylam tez ich poznalam. POznałam też kilku kelknerów, szczególnie dobrze dwóch;) Mam nawet jeden bardzo długi list miłosny od nich, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: animatorzy z Royal Moderna 15.07.06, 18:53 bianca89 napisała: > Hej, ja tam bylam tez ich poznalam. POznałam też kilku kelknerów, szczególnie > dobrze dwóch;) Robiłas to z nimi razem czy oddzielnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: animatorzy z Royal Moderna 15.07.06, 20:20 tomskey napisał: >> Robiłas to z nimi razem czy oddzielnie?:) U mnie w miescie mowia ze jechal ja nawet wielblad wiec co sie glupio pytasz czy osobno czy calym meczetem haha. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lexia Re: animatorzy z Royal Moderna 18.08.06, 20:29 witam, witam...hmmm mam nadzieje ze tu jeszcze zajrzysz...chyba wiem o kogo chodzi, bo to ja wysylalam ten list:) juz z polski...jego kumpel mnie poprosil...ponoc bardzo sie zadluzyl:) milo bylo spedzic czas w tym hotelu, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś