Gość: teżegiptomaniaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 15:14 - jak w temacie - no chyba, że już to robisz???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Re: platynka-pisz BLOGA!!!! 16.11.05, 15:16 BLOGA?? Qrcze...ale mara :-( Kumam, ze to cos w rodzaju pamietnika, tak?? Ale tak naprawde-nie wiem co to jes! Gdzie i jak sie to pisze! I... dlaczego ja?? Pozdrawiam cieplutko :-) Iwonka community.webshots.com/user/Saruh2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżegiptomaniaczka Re: platynka-pisz BLOGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 15:22 no właśnie to co zrobiłas w tych ponad 200 postach to cos w rodzaju bloga. Prowadzi je równiez portal gazeta.pl - moze warto spróbować?? Masz tyle do opowiadania.....i jest tylu chętnych do czytania tego o czym opowiadasz..... pozdrawiam i zycze powodzenia w blogowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: platynka-pisz BLOGA!!!! 16.11.05, 15:27 Jak będziesz miała jakieś problemy z blogiem to pisz, dam Ci GG i Tlen mojej 10 letniej córki, jest w tym zawodowcem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: platynka-pisz BLOGA!!!! 16.11.05, 21:27 DZIEKUJE! Jezeli znajde przekonanie by to robic i czas-to na pewno sie zwroce o pomoc! Pozdrowienia! Iwonka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek do Derducha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:04 Cześć facet! Dawno mnie tu nie było, w międzyczasie zaliczyłem Egipt po raz 4 w tym roku i wybieram się w grudniu! Jedziesz? Tylko bŁagam -wyrzuć tą "polityczkę" - bo już został Ci się tylko jeden Kaczor do wyśmiania, a potem już tylko morze popłuczyn po komunie!!! Proszę - nie na tym Forum!!! pozdrawiam i nieustająco zapraszam na zaległe piwo (oczywiście najpierw skonsultuj się z lekarzem albo dokładnie przeczytaj, he he) Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś