Gość: wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:33 witam prosze powiedzce cos na temat plazy oraz oferty all w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:33 gdyby ktos dysponowal zdjeciami bylbym wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: plaza w aladdinie 25.01.06, 17:40 tinyurl.com/7qrm9 Czy to jest takie trudne? Hotel jak i ALL godne polecenia, plaża jest piękna na Jasmin, 50 metrów w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:16 no fakt , nie takie trudne jakby sie zastanowic, jade w koncu kwietnia z 2 dzieciakow dlatego jestem bardzo zainteresowany jak dokladnie wyglada tam all inklusive , czy jest na plazy i przy basenie , czy rzeczywiscie mozna korzystac z oferty sasiednich hoteli , lece z tui jesli ma to jakies znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: plaza w aladdinie 25.01.06, 20:41 Oczywiście ze możesz korzystac ze wszystkich hoteli, z tym że Aladdin ma najlepsze jedzonko w restaurcji głównej. Napoje w barach kilkunastu, Cola i temu podobne z automatu nalewasz sobie sam, piwko butelkowe otwiera Ci kelner i wlewa do kufelka. Baseny są przy samej plazy, obok nich o ile pamietam 3 knajpki z jedzonkiem w których można jeść praktycznie przez cały dzień. Dzieciaki będą zachwycone, możez byc spokojny. Lecąc z TUI czy z jakimkolwiek innym biurem nie ma to najmniejszego znaczenia, jak chcesz domek w idealnym miejscu to wiadomo że banknot z buzią prezydenta pewnego mocarstwa załatwia sprawę ;-) O ile pamietam to gościom TUI przysługuje darmowy wstęp do Titanic aquapark dla dzieci raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:15 dzieki serdeczne ze informacje powiedz prosze jak z napojami dla doroslych typu drinki czy cos mocniejszego czy oferta a.i zawiera je w swej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 07:36 Oj zawiera, zawiera, nawet bardzo zawiera ;-) Winko białe i czerwone całkiem dobre, piwko, lokalne wódki, whiski, rum(jak dla mnie ich whiski jest bardzo dobra, a nawet powiem pyszna), możesz prosić w barach także o kolorowe drinki jak masz taki kaprys. My wieczorami siedząc sobie w barze w miłym towarzystwie dawaliśmy kelnerowi dolara i latał w koło nas jak elektron. Nastepnym duzym plusem tego hotelu jest reastauracja główna, nie ma tam jak w innych hotelach walki o wolne stoliki czy czyste nakrycia. Przy wejściu stoi obsługa, prowadzi do stolika, odrazu przyjmuje zamówienie na napoje(te mocniejsze też), miła rzecz i ułatwiająca zycie, a nie często spotykana w hotelach, nawet tych 5*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:27 ostatnie pytanko jestem wlasnie po rozmowie tel z pania z biura tui . dostalem info iz aladin ma oferte najubozsza z tych 3 hoteli i raczej nie wchodzi w gre korzystanie z oferty all jasmine ???? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 10:35 Zmień biuro, ktoś kto Cię okłamuje od samego początku nie jest godny zaufania. Ktoś Ci wkałada bzdury do głowy, pewnie z tego powodu że TUI nie wiem czemu woli sprzedawac Jasmin. Będąc gościem Aladdina korzystasz z oferty wszystkich 3 hoteli. Koniec i kropka. Nie wiem jaką cene daje Ci TUI, zobacz sobie ofertę Sun&Fun na Aladdina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:28 no wiec zarezerwowalem alibabe z fun & sun na 27 kwietnia mam jeszcze od nich dodatkowo wycieczke gratis zobaczymy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga303 Re: plaza w aladdinie 07.02.06, 15:24 witam, jedziemy z naszym 3,5 letnim synkiem oraz znajomymi z 1,5 rocznym brzdacem do Alladina od 4 do 11 maja 2006 z Sun&Fun. Opcja AI. Czy rzeczywiście mozna korzystać z restauracji w Jasmin lub Alibabie, bo nam powiedziano w biurze ze mozna korzystac z basenów plazy, ale nie z jedzenia.Prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:03 byłam w zeszłym roku z dziecmi 1,5 i 4 lata rewelacja plaża lepsza przy jasmin a mozna korzystac ze wszystkiego(jedzenie drinki itd) również w ali babie, przy jasmin jest zoo, animacje spoko również wieczorna rozrywka, all bez ograniczeń kartek i innych głupot Udanego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 11:37 Zaloze sie ,ze sun&fun ma duzo taniej niz Tui,a na miejscu roznie sie to tylko 1 wejsciem do aqaparku,czyli 20$ od osoby,dzieci mniej(nie wiem 10 czy 15$). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:55 macie racje ma duzo taniej juz dzwonilem , tylko mam obawy czy jakos obslugi oferowanej przez sun jest na tym samym poziomie co z tui nigdy bowiem nie slyszalem o tym biurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:29 Jedż śmiało z Sun&Fun.Ja wróciłem z Aladdina 30 grudnia wszystko ok.W/g rezydendki mógłbyś nawet regulować zegarek,co rzadko się zdarza.A co do oferty to niczym się nie różni oprócz Aqua Parku (choć słyszałem,że 1 darmowe wejście ma tylko Neckerman).A pokoik cóż,wysupłaj jakiś portrecik prezydenta np.Hamiltona i będziesz miał ładny.Polecam w pawilonie głównym,tam gzdie jest restauracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:46 ja mam wykupionego alibabe czy ktos wie czy sa tu jakies poko=je z wyjscie na ogrod? boje sie troche tych prosto na basen z uwagi na dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 12:51 Możesz jeszcze z Neckermana , jako jedyni mają w ofercie pokoje rodzinne . Szukałem sprawdzałem i jest to informacja pewna . Jeśli masz rodzinę 2+2 warto pomyśleć aby dzieci spały w osobnym pomieszczeniu . Pozdrwiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: plaza w aladdinie IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.06, 14:44 Jezeli chodzi o SUN&FUN to 15.01.2006 wróciłam z Sharm biuro sie spisało i dlatego 27.04.2006 lecę do Aladina właśnie z NIMIw dobrej cenie i ...z wycieczka gratis...to chyba bardzo dobra oferta, co? A tak na marginesie też troszkę sie boję tej plaży, podobno jest dużo kamieni a w pobliżu cumują statki i nie jest najczyściej? Czy ktoś rozwieje moje wątpliwości? Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 15:04 Statki cumują przy pomoście miedzy plazami Aladdina i Jasmin, bez znaczenia dla opalających i kąpiących się. Jezeli chodzi zaś o czystość to jest bez najmniejszych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: plaza w aladdinie IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.06, 13:06 Dzęku Śliczne Derduch za odpowiedź, jestem juz spokojniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: plaza w aladdinie 01.02.06, 13:56 Całkowity luzik. A na plażę to i tak będziesz przechodziła do Jasmin, te 30 metrów dalej to się nie zmęczysz chyba ;-) a piaseczek piękny jak w Tunezji, kamieni brak. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulaz Re: plaza w aladdinie 04.02.06, 12:02 Derduch jesteś super. Zawsze to dobrze mieć trochę wiadomosci przed wyjazdem..a do Jaśmina naprawde bez problemu "podreptam" :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wmarta Re: plaza w aladdinie IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.01.06, 22:09 podaj maila przesle kilka zdjec z aladdina.Wrocilam 22 stycznia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:10 podaje konto mojej zony , ja niestety mam tylko sluzbowe kinga@bomi.com.pl wielkie dzieki za zdjecia , czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:27 jedzilas moze z hotelu do samej hurghady , ile za taksi , czy moze lepiej hotelowym busikiem Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: plaza w aladdinie 02.02.06, 16:38 Cena jest taka jak wytargujesz ;-) Bez bólu i ostrego targu po 5LE od osoby, jak masz nastrój i humor do targu to zejdziesz taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Do Derducha 06.02.06, 07:51 Wiesz czasem naprawdę mam dość, gdy nawet stałym bywalcom forum nie chce się napisać kilku informacji o hotelu na forum Hotele, lecz z wielką frajdą odpowiadają tutaj. Przecież za kilka miesięcy znów ktoś zacznie zadawać identyczne pytania i co znó zaczniesz wszystko opisywać od nowa? To naprawdę frustrujące, że mając już tak rozbudowane forum Hotele coraz mniej osób do niego zagląda i coraz więcej wątków o hotelach ukazuje się na forum Egipt. Odpowiedz Link Zgłoś