Dodaj do ulubionych

plaza w aladdinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:33
witam
prosze powiedzce cos na temat plazy oraz oferty all w tym hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:33
      gdyby ktos dysponowal zdjeciami bylbym wdzieczny
    • derduch Re: plaza w aladdinie 25.01.06, 17:40
      tinyurl.com/7qrm9
      Czy to jest takie trudne?
      Hotel jak i ALL godne polecenia, plaża jest piękna na Jasmin, 50 metrów w bok.
      • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:16
        no fakt , nie takie trudne jakby sie zastanowic, jade w koncu kwietnia z 2
        dzieciakow dlatego jestem bardzo zainteresowany jak dokladnie wyglada tam all
        inklusive , czy jest na plazy i przy basenie , czy rzeczywiscie mozna korzystac
        z oferty sasiednich hoteli , lece z tui jesli ma to jakies znaczenie
        • derduch Re: plaza w aladdinie 25.01.06, 20:41
          Oczywiście ze możesz korzystac ze wszystkich hoteli, z tym że Aladdin ma
          najlepsze jedzonko w restaurcji głównej. Napoje w barach kilkunastu, Cola i temu
          podobne z automatu nalewasz sobie sam, piwko butelkowe otwiera Ci kelner i wlewa
          do kufelka. Baseny są przy samej plazy, obok nich o ile pamietam 3 knajpki z
          jedzonkiem w których można jeść praktycznie przez cały dzień.
          Dzieciaki będą zachwycone, możez byc spokojny.
          Lecąc z TUI czy z jakimkolwiek innym biurem nie ma to najmniejszego znaczenia,
          jak chcesz domek w idealnym miejscu to wiadomo że banknot z buzią prezydenta
          pewnego mocarstwa załatwia sprawę ;-)
          O ile pamietam to gościom TUI przysługuje darmowy wstęp do Titanic aquapark dla
          dzieci raz w tygodniu.
          • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:15
            dzieki serdeczne ze informacje powiedz prosze jak z napojami dla doroslych typu
            drinki czy cos mocniejszego czy oferta a.i zawiera je w swej cenie
            • derduch Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 07:36
              Oj zawiera, zawiera, nawet bardzo zawiera ;-)
              Winko białe i czerwone całkiem dobre, piwko, lokalne wódki, whiski, rum(jak dla
              mnie ich whiski jest bardzo dobra, a nawet powiem pyszna), możesz prosić w
              barach także o kolorowe drinki jak masz taki kaprys. My wieczorami siedząc sobie
              w barze w miłym towarzystwie dawaliśmy kelnerowi dolara i latał w koło nas jak
              elektron.
              Nastepnym duzym plusem tego hotelu jest reastauracja główna, nie ma tam jak w
              innych hotelach walki o wolne stoliki czy czyste nakrycia. Przy wejściu stoi
              obsługa, prowadzi do stolika, odrazu przyjmuje zamówienie na napoje(te
              mocniejsze też), miła rzecz i ułatwiająca zycie, a nie często spotykana w
              hotelach, nawet tych 5*.
              • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:27
                ostatnie pytanko jestem wlasnie po rozmowie tel z pania z biura tui . dostalem
                info iz aladin ma oferte najubozsza z tych 3 hoteli i raczej nie wchodzi w gre
                korzystanie z oferty all jasmine ????
                • derduch Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 10:35
                  Zmień biuro, ktoś kto Cię okłamuje od samego początku nie jest godny zaufania.
                  Ktoś Ci wkałada bzdury do głowy, pewnie z tego powodu że TUI nie wiem czemu woli
                  sprzedawac Jasmin.
                  Będąc gościem Aladdina korzystasz z oferty wszystkich 3 hoteli. Koniec i kropka.

Nie wiem jaką cene daje Ci TUI, zobacz sobie ofertę Sun&Fun na Aladdina.
                  • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:28
                    no wiec zarezerwowalem alibabe z fun & sun na 27 kwietnia mam jeszcze od nich
                    dodatkowo wycieczke gratis zobaczymy???
                  • aga303 Re: plaza w aladdinie 07.02.06, 15:24
                    witam, jedziemy z naszym 3,5 letnim synkiem oraz znajomymi z 1,5 rocznym
                    brzdacem do Alladina od 4 do 11 maja 2006 z Sun&Fun. Opcja AI. Czy rzeczywiście
                    mozna korzystać z restauracji w Jasmin lub Alibabie, bo nam powiedziano w
                    biurze ze mozna korzystac z basenów plazy, ale nie z jedzenia.Prosze o info.
    • Gość: iva Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:03
      byłam w zeszłym roku z dziecmi 1,5 i 4 lata rewelacja plaża lepsza przy jasmin
      a mozna korzystac ze wszystkiego(jedzenie drinki itd) również w ali babie, przy
      jasmin jest zoo, animacje spoko również wieczorna rozrywka, all bez ograniczeń
      kartek i innych głupot Udanego pobytu
      • cairo7 Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 11:37
        Zaloze sie ,ze sun&fun ma duzo taniej niz Tui,a na miejscu roznie sie to tylko 1 wejsciem do
        aqaparku,czyli 20$ od osoby,dzieci mniej(nie wiem 10 czy 15$).
        • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:55
          macie racje ma duzo taniej juz dzwonilem , tylko mam obawy czy jakos obslugi
          oferowanej przez sun jest na tym samym poziomie co z tui nigdy bowiem nie
          slyszalem o tym biurze
          • Gość: ob Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:29
            Jedż śmiało z Sun&Fun.Ja wróciłem z Aladdina 30 grudnia wszystko ok.W/g
            rezydendki mógłbyś nawet regulować zegarek,co rzadko się zdarza.A co do oferty
            to niczym się nie różni oprócz Aqua Parku (choć słyszałem,że 1 darmowe wejście
            ma tylko Neckerman).A pokoik cóż,wysupłaj jakiś portrecik prezydenta
            np.Hamiltona i będziesz miał ładny.Polecam w pawilonie głównym,tam gzdie jest
            restauracja
            • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:46
              ja mam wykupionego alibabe czy ktos wie czy sa tu jakies poko=je z wyjscie na
              ogrod? boje sie troche tych prosto na basen z uwagi na dzieciaki
          • wojtek37k Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 12:51
            Możesz jeszcze z Neckermana , jako jedyni mają w ofercie pokoje rodzinne .
            Szukałem sprawdzałem i jest to informacja pewna . Jeśli masz rodzinę 2+2 warto
            pomyśleć aby dzieci spały w osobnym pomieszczeniu .
            Pozdrwiam Wojtek
            • Gość: Urszula Re: plaza w aladdinie IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.06, 14:44
              Jezeli chodzi o SUN&FUN to 15.01.2006 wróciłam z Sharm biuro sie spisało i
              dlatego 27.04.2006 lecę do Aladina właśnie z NIMIw dobrej cenie i ...z
              wycieczka gratis...to chyba bardzo dobra oferta, co? A tak na marginesie też
              troszkę sie boję tej plaży, podobno jest dużo kamieni a w pobliżu cumują statki
              i nie jest najczyściej? Czy ktoś rozwieje moje wątpliwości?
              Pozdrawiam Ula
              • derduch Re: plaza w aladdinie 26.01.06, 15:04
                Statki cumują przy pomoście miedzy plazami Aladdina i Jasmin, bez znaczenia dla
                opalających i kąpiących się. Jezeli chodzi zaś o czystość to jest bez
                najmniejszych zastrzeżeń.
                • Gość: Urszula Re: plaza w aladdinie IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.06, 13:06
                  Dzęku Śliczne Derduch za odpowiedź, jestem juz spokojniejsza.
                  • derduch Re: plaza w aladdinie 01.02.06, 13:56
                    Całkowity luzik. A na plażę to i tak będziesz przechodziła do Jasmin, te 30
                    metrów dalej to się nie zmęczysz chyba ;-) a piaseczek piękny jak w Tunezji,
                    kamieni brak.
                    • urszulaz Re: plaza w aladdinie 04.02.06, 12:02
                      Derduch jesteś super. Zawsze to dobrze mieć trochę wiadomosci przed wyjazdem..a
                      do Jaśmina naprawde bez problemu "podreptam" :):):)
    • Gość: wmarta Re: plaza w aladdinie IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.01.06, 22:09
      podaj maila przesle kilka zdjec z aladdina.Wrocilam 22 stycznia:)
      • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:10
        podaje konto mojej zony , ja niestety mam tylko sluzbowe kinga@bomi.com.pl
        wielkie dzieki za zdjecia , czekam
      • Gość: wojtek Re: plaza w aladdinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:27
        jedzilas moze z hotelu do samej hurghady , ile za taksi , czy moze lepiej
        hotelowym busikiem
        • derduch Re: plaza w aladdinie 02.02.06, 16:38
          Cena jest taka jak wytargujesz ;-) Bez bólu i ostrego targu po 5LE od osoby, jak
          masz nastrój i humor do targu to zejdziesz taniej.
          • pc_maniac Do Derducha 06.02.06, 07:51
            Wiesz czasem naprawdę mam dość, gdy nawet stałym bywalcom forum nie chce się
            napisać kilku informacji o hotelu na forum Hotele, lecz z wielką frajdą
            odpowiadają tutaj.
            Przecież za kilka miesięcy znów ktoś zacznie zadawać identyczne pytania i co
            znó zaczniesz wszystko opisywać od nowa?

To naprawdę frustrujące, że mając już tak rozbudowane forum Hotele coraz mniej
            osób do niego zagląda i coraz więcej wątków o hotelach ukazuje się na forum
            Egipt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka