IP: *.acn.waw.pl 12.03.06, 18:46
Mamy zamiar wykupić wycieczkę objazdowo-wypoczynkowa do Egiptu. Zastanawiamy
się nad Triadą, czy ktoś z Was byl, na co zwracać uwagę, jaką opcję hotelową
najlepiej wybrać? Jaki polecacie hotel w Hurghadzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Renia Re: 7+7 IP: 62.233.197.* 12.03.06, 19:05
      Też pytałam Forumowiczów o Triadę. Odradzili. My sami mieliśmy wątpliwości,
      więc wybraliśmy TUI. chcemy mieć pewność i komfort do samego końca urlopu.
      Lecimy 17.08 na 2 tygodnie, właśnie 7+7, rejs po Nilu, a potem pobyt w
      Hurghadzie w Iberotel Arabella 4*.
      Pozdrawiam i przemyśl jeszcze raz.
      • deoand Re: 7+7 12.03.06, 21:10
        Wszystko kwestią kasy .... o kosztach 7 +7 Triady pisze poniżej w
        temacie uwaga na 7+7 Triady ....

tam wymieniam wszystkie składniki ceny wyjazdu objazdowego podkreślam
        odjazdowego- autokarem / a nie rejs / Triady ... dodaj porównaj z Tui
        nie wierze aby w Tui było taniej .... i zdecyduj

7 + 7 Triady objazdówka autokarem jest najlepsza sprawdzona oferta tego
        biura na rynku egipskim pozwalającą na zwiedzenie całego starożytnego
        Egiptu i jeszcze odpoczynek ....

ale jak piszę wszystko kwestią ceny !!!
        • staniwaw Re: 7+7 13.03.06, 16:47
          Co wybrałaś to wybrałaś,na to pojedziesz,ale wcale nie jest tak,że wszyscy na
          tym forum są przeciw Triadzie,owszem są i to osoby z tzw.kręgu "dobrze
          zorientowanych"ale jak czytam to wiedzę,że posiadają informacje z opowiadania
          innych.Prawda jest taka,że każde biuro miało lub będzie mieć wpadki,Triada wozi
          najwięcej ludzi i wcale nie ma wpadek najwięcej.Niech pokaże ktoś biuro,które
          dysponuje nieskazitelnymi rezydentami wypruwającymi sobie żyły nad losem
          turystów,albo biuro które nigdy nie zamieniło turystom hotelu,albo które lata
          bez opóźnień.Nie ma takich.A już najzabawniejsze jest jak czytam i gość sobie
          używa na jednym z biur a na koniec pisze,że pojedzie ...z tym biurem.Ja z Triadą
          byłem nieraz i jadę,ale jak się zawiodę, to wówczas będę szukał innego BP.Jedno
          jest pewne każdy liczyć potrafi i jak zapłaci to porówna czy TUI ma taniej od
          Triady,Eximu itd.Porównać można dopiero jak zapłacisz a inny turysta powie Tobie
          prawdę.Bo"tetoretyków" na tym forum mnóstwo,nieliczni piszą prawdę,natomiast
          nieomylnych nie zauważyłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka