issis 31.03.06, 23:02 Jak wygląda dostęp do sieci...? Czy warto brac laptopa? Mozna się podłączyć, znaleźć sieć bezprzewodową? Czy są kafejki internetowe i w jakich cenach? Bardzo proszę o odpowiedź! Muszę mieć kontakt z pracą... Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: talizman Re: Dostęp do Internetu w Sharm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.06, 23:45 w sharm sa kafejki ja korzystałem w rejonach old marketu płaciłem 10 funtów i siedziłem az załatwiłem(z opowieści wydaje mi sie ze to bardzo dobra cena),komutery maja kiepskie a łącze tez nie za szybkie,ale nie wiem jak w centrum ,powinno być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: Dostęp do Internetu w Sharm IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.06, 10:35 W jednej kafejce byly ustawienia tylko na jezyk arabski, bardzo zabawne, pisaliśmi na gg emotkami, w innej kafejce były juz ustawienia pod turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurcio Re: Dostęp do Internetu w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:26 a moze poprostu WYPOCZYWAC !!!! zapomniec o internecie, komputerach ..itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.absurdu Re: Dostęp do Internetu w Sharm 04.04.06, 16:30 Kafejek jest sporo, dobra cena to faktycznie 10 le / godzine. W Makani (lokalu salatkowo-piekarniowym) polozonym na Hadabie kolo supermarketu Sheikh Abdallah znajdziesz za darmo sieć bezprzewodową. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Dostęp do Internetu w Sharm 05.04.06, 00:17 Dzięki, już patrzę na mapkę, gdzie to jest! :) Odpowiedz Link Zgłoś