Dodaj do ulubionych

Hotel Country Club 18.07-01-08

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:35
Czy ktos wybiera sie moze do Sharm do hotelu Country Club w terminie podanym
w temacie??? A moze ktos wie cokolwiek na temat tego hotelu - jestem
zainteresowana kazda najmniejsza informacja!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gracja275 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:43
      Witam!
      Hotel otwarty. Znajduje sie na przeciwko hotelu Sol Verginia, w którym byliśmy
      w lutym tego roku:) Z zewnątrz wygląda całkiem przyjemnie. Z tego co widać
      żadne okna nie wychodzą na plac budowy lub ulicę.
      • andro1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 11.04.06, 21:40
        Witam, a czy masz może zdjęcia z okolicy hotelu Sol Verginia. Bardzo byłbym
        wdzięczny za udostępnienie kilku fotek.
        pzdr Andro
      • andro1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 11.04.06, 21:50
        Jeszcze jedno, a czy to nie jest przypadkiem hotel Ocean Club. Według mapy tak
        to wygląda. Proszę o odpowiedź.
        • gracja275 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 13.04.06, 10:47
          Odpowiedz wyslalam na @
          pozdrawiam
    • andro1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 04.05.06, 16:46
      EUREKA!!!!!!!!
      Mam kilka zdjęć hotelu Country Club w Sharm. Zainteresowanym prześlę na maila.
      Pzdr Andro
      • Gość: Kaja Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:19
        Jestem baaaaardzoooooo zainteresowana!!!!!!!!!
        Oto moj e-mail: karolw23@neostrada.pl
        Bedę bardzo wdzięczna!!!!
      • Gość: salv Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 IP: *.telpol.net.pl 05.05.06, 07:55
        hey!
        jeśli mógłbym prosić o fotki, rozważam właśnie wyjazd do Egiptu i może wlasnie
        do tego hotelu, mó mail konnop@wp.pl z góry dziekuje
        • andro1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 05.05.06, 11:33
          Podany mail jest błędny.
          • salvan Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 21.08.06, 17:07
            hey!
            jeszcze raz proszę o fotki...tym razem podam prawidłowy mail(ostatnio zjadłem
            literki), a wiec konnop77@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: J&B Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.05.06, 17:32
        Hej witam wszystkich. Bardzo proszę o fotki hotelu Country Club do którego
        wybieramy sie wiekszą grupą od 20-czerwca na dwa tygodnie.Moj @

j_b57@vp.pl

Bardzo dziękuje ze wszelkie info o tym obiekcie.
        • isia_w Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 10.05.06, 16:55
          Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie jakichkolwiek zdjęć hotelu Country Club.
          isia_w@gazeta.pl lub iza_werecka@tlen.pl
          Z góry dziękuję za wszelkie informacje nt tego hotelu
      • isia_w Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 11.05.06, 08:19
        Andro serdeczne dzięki za zdjęcia...
        Hotel jest kameralny i widać że chyba całkiem sympatyczny.
        Właśnie o coś takiego mi chodziło...niezbyt przepadam za hotelami gdzie jest
        100 i więcej pokoi. w zeszłym roku byłam w hotelu Zouara i ze spokojem mogę go
        polecić ludziom którzy chcą wypocząć. Spokój, cisza, czysto i miła atmosfera.
        Oczywiście większość opinii na forum nt tego hotelu jest zupełnie inna, ale
        czasami mam wrażenie że niektórzy ludzie za tysiąc parę złotych chcieliby
        spędzić wakacje w hotelu o standardzie hotelu Ritz...
        Serdecznie pozdrawiam i życzę miłych wakacji.
        Iza
        • andro1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 11.05.06, 11:43
          Witaj Izo
          Rozumiem, że planujesz wyjazd do tego hotelu. Zdjęcie które Ci przesłałem
          otrzymałem z biura podróży z którego planuję wyjazd. Jeżeli wrócisz z Egiptu
          przed 27 czerwca, bardzo bym prosił o dostarczenie jak największej ilości
          informacji na temat tego hotelu (oczywiście na forum lub mailem).
          Ponadto otrzymałem kilka informacji z BP:
          Hotele w poblizu Country club to: AMAR SINA, SUNRISE, MEXICANA I SOL VERGINA
          Hotel jest wybudowany w całosci i działa pełna parą od listopada 2005.
          Hotel posiada swoja plaze, na która wozi klientów busiakami hotelowymi.
          Dokładna mapa Sharm el Sheikh na życzenie.
          Pzdr Andro
          • Gość: Kaja Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:37
            Mam nadzieje, ze podzielicie sie ze mna swoimi wrazeniami z pobytu w hotelu. Ja
            bede tam dopiero 18 lipca, więc Wy będziecie juz po...Jeszcze do niedawna bylam
            przerazona brakiem jakichkolwiek informacji na temat tego miejsca, ale na
            szczescie jest ich coraz wiecej. To co ja wiem to: sauna ( choc zbedna latem)i
            siłownia sa na miejscu, pokoje male, ale czyste i dobrze
            wyposazone,klimatyzacja i polska telewizja działaja bez zastrzezen, jedzenie
            calkiem niezłe, kolacja godz.19 00 czasem 19 30,po kolacji czasem cos sie
            dzieje, a jesli nie to mozna wyskoczyc poza hotel - knajpki, dyskoteki, puby w
            zasiegu ręki,obsługa miła i w miare szybka. Takie informacje uzyskałam od
            osoby, ktora juz tam była. Wiec chyba bedzie ok!!! Jak myslicie???
            • isia_w Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 11.05.06, 14:15
              No cóż ja mam to szczęście że wyjeżdżam dopiero na początku września...ale już
              zbieram wszelkie info nt hotelu. Rezerwację zrobiłam już w styczniu i szczerze
              mówiąc byłam terochę wystraszona brakiem informacji nt Country Club. Na
              szczęście z każdym dniem jest coraz lepiej. :)))
              Andro - to właściwie ja będę czekać na wasze relacje z pobytu w Sharm...

Kaju - na pewno będzie suuuper wystarczy się tylko nastawić pozytywnie. Hotel w
              sumie wygląda na bardzo sympatyczny, co prawda nie bardzo bym wierzyła w tę "w
              miarę szybką obsługę" ;)))) Knajpek, dyskotek i "pubów" jest bardzo dużo w
              Naama Bay a to przecież ok. 7 min. busem.

Interesowałoby mnie jeszcze tylko czy w pokojach są lodówki, bo bez tego
              troszkę kruch w tym klimacie ;)))
              Pozdrawiam was wszystkich i czekam na relacje z pobytu w hotelu Country Club
              Iza
              • Gość: Kaja Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:19
                Lodówek nie ma na pewno. W hotelach nie mozna nawet trzymac własnego jedzenia i
                picia - przezylam juz to w Turcji. Ale jest cos takiego jak mini-bar za
                dodatkowa opłata i podejrzewam, ze to "cos" ma wlasciwosci chlodzace ze wzgledu
                na znajdujace sie w nim napoje. Ale na pewno dowiemy sie wszystkiego od Andro
                we wlasciwym czasie.
                • andro1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 15.05.06, 09:56
                  Dzięki za zaufanie
          • issis1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 10.08.06, 12:45
            Znasz moze plażę hotelu Country Club?
      • beataiadam Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 24.07.06, 17:50
        cześć, możesz mi przesłać te zdjęcia na e-mail: rafaellooo17@wp.pl
        dzięki
      • daltona Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 10.08.06, 23:32
        Dzieki serdeczne za zdjęcia. Hotel wcale nie wygłada tak źle i mam nadzieje, ze
        bedziemy zadowoleni. Za taka cene nie mozna oczekiwac niczego więcej, poza tym
        za taką sama lub podobna cene spedzalismy wakacje na Mazurach pod namiotami,
        bez żadnych wygód i z ryzykowną pogoda i tez było, nikt nie narzekał. Mam
        nadzieje,ze bedzie ok. Pozdrawiam :)
        • pillowbook Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 12.08.06, 19:49
          Byłam w tym hotelu właśnie od 18.07 - KOSZMAR!!!!!
          Hotel nie ma swojej plaży, lecz wspólną z dwoma innymi hotelami. - Zdjęcia na
          forum "Podróże - Zdjęcia hoteli w Egipcie"-radzę obejrzeć - bycie na tej plaży
          to naprawdę przeżycie!!!. Lodówki oczywiście są, ale mini baru nie ma, placu
          zabaw nie widziałam, sejfy podobno były w remoncie, sauny i siłowni też nie
          widziałam, "kort tenisowy" również prezentuję na forum Podróże. Za to miałam:
          śmierdzące koce, brudną pościel i ręczniki (nie wymagam codziennych zmian),
          łomot hard rocka przez cały dzień, beznadziejne jedzenie, bezczelnego DJ i to
          wszystko za moje pieniądze!.
          Oczywiście już nigdy nie pojadę z BP Triada i nigdy do hotelu o którym czytam
          na forum, że jest beznadziejny - na tydzień przed wylotem przeczytałam bardzo
          złe opinie, ale już nic nie możnabyło zmienić. Tu trafiłam wyłącznie dlatego,
          że tylko Triada miała ofertę Egipt, Jordania, Syria - i niestety objazd też
          zawalili!!!!
          • andro1 Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 16.08.06, 12:40
            Miałaś szczęście, byłaś tam tylko tydzień, a ja aż całe 2 tygodnie, ale
            doszukałem się pozytywów w części chłodzącej tzn. lodówki i klimatyzacja
            działały bardzo dobrze.
            • pillowbook Re: Hotel Country Club 18.07-01-08 21.08.06, 19:43
              Wiem, że miałam szczęście będąc tam tylko (aż!!!) tydzień!!!!
              Poznałam właściciela i obiecałam mu umieszczenie fotek hotelu w Internecie, co
              zrobiłam na Forum Gaceta-Podróże_Zdjęcia hoteli w Egipcie.
              Never!!!!!!! Nie ten hotel, nie to BP Triada!!!!! Nigdy Pomyłka!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka