ob3otba2 19.04.06, 03:53 czy ktoś był w tym hotelu, czy jakies opnie na jego temat. Drugie pytanko do Biura Podróży "Pegas Touristik" Sp. z o.o.???? kto miał styczność i co moze napisac na ich temat? bede wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.qubushotel.com 20.04.06, 09:43 hej byłam w hotelu SunRise w Sharmie na początku kwietnia. Hotel bardzo zadbany, pokoje czyste (sprzątane dziennie) choć skromnie umeblowane, obsługa przemiła! (choć pewnie jak wszędzie tam). Generalnie nie jest to luxus jeśli do takowego przywykłeś (bardziej pod 3 nie 4 gwiazdki) ale hotel godny polecenia! jedyny - największy minus to odległość od plaży i naama bay! -dojazd busem! jedynie do old sharmu można dojść spacerkiem:) Jechałam też z Pegasem- wszystko dobrze zorganizowane! ale nie polecam kupowania wycieczek fakultatywnych od polskiego biura - znacznie taniej (i tez pewnie) w miejscowych agencjach turystycznych! moge polecić agencje zaraz koło hotelu i w naama bay (zaraz na początku centrum). a kiedy lecisz i skąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.qubushotel.com 20.04.06, 09:53 sharm-el-sheikh.ovh.org/ nr 35 jeszcze jedno - w hotelu są przede wszystkim Rosjanie - jedzenie głównie przygotowywane pod nich:( ale jeśli mówisz np po angielsku to nie baw się w rosyjski - będziesz lepiej traktowany. Rosjanie zostawiają tam kasę i dlatego są tolerowani ale nie cieszą się dobrą opinią! pozdrawiam i napisz kiedy lecisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.centertel.pl 20.04.06, 15:35 Lecimy w majowy week i dzięki za odp.. teraz ja mam jeszcze pytanko czy do plaży naprawdę jest tak daleko i czy plaża jest fajna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.qubushotel.com 20.04.06, 15:42 do plaży jest naprawde daleko! i nie jest ona zbyt ciekawa... bus odjeżdża w określone godziny (10, 12, ...) ale zapytaj dyrektora hotelu (taki wysoki grubasek) o nową plażę z rafą koralową.... bus jedzie tam o 11 i wraca o 17 - warto!! ps. zazdroszcze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.centertel.pl 20.04.06, 15:58 no super, że odpisałaś bo tak naprawdę mi najbardziej zależy na plazy i pięknym błękitnym morzu :) bo chyba jest piekne prawda?? i trochę mnie pocieszyłas bo już się martwiliśmy, że ten hotel to jakaś lipa skoro nie ma go nigdzie w necie a i jeszcze jedno pytanko ile jedzie się do plaży? 10 -15 min?? a może więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:09 do plaży pojedziecie busem max 10 minut - tej z koralem:) tak jak pisałam hotel nie najwyższej klasy ale dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:12 sharm-el-sheikh.ovh.org/ nr 35 Odpowiedz Link Zgłoś