Dodaj do ulubionych

Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh

19.04.06, 03:53
czy ktoś był w tym hotelu, czy jakies opnie na jego temat.

Drugie pytanko do Biura Podróży "Pegas Touristik" Sp. z o.o.????
kto miał styczność i co moze napisac na ich temat?

bede wdzięczny
Obserwuj wątek
    • Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.qubushotel.com 20.04.06, 09:43
      hej byłam w hotelu SunRise w Sharmie na początku kwietnia.

Hotel bardzo zadbany, pokoje czyste (sprzątane dziennie) choć skromnie
      umeblowane, obsługa przemiła! (choć pewnie jak wszędzie tam). Generalnie nie
      jest to luxus jeśli do takowego przywykłeś (bardziej pod 3 nie 4 gwiazdki) ale
      hotel godny polecenia! jedyny - największy minus to odległość od plaży i naama
      bay! -dojazd busem! jedynie do old sharmu można dojść spacerkiem:)

Jechałam też z Pegasem- wszystko dobrze zorganizowane! ale nie polecam
      kupowania wycieczek fakultatywnych od polskiego biura - znacznie taniej (i tez
      pewnie) w miejscowych agencjach turystycznych! moge polecić agencje zaraz koło
      hotelu i w naama bay (zaraz na początku centrum).

a kiedy lecisz i skąd??
    • Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.qubushotel.com 20.04.06, 09:53
      sharm-el-sheikh.ovh.org/ nr 35

jeszcze jedno - w hotelu są przede wszystkim Rosjanie - jedzenie głównie
      przygotowywane pod nich:( ale jeśli mówisz np po angielsku to nie baw się w
      rosyjski - będziesz lepiej traktowany. Rosjanie zostawiają tam kasę i dlatego
      są tolerowani ale nie cieszą się dobrą opinią!

pozdrawiam i napisz kiedy lecisz:)
      • Gość: wrrr Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.centertel.pl 20.04.06, 15:35
        Lecimy w majowy week i dzięki za odp.. teraz ja mam jeszcze pytanko czy do
        plaży naprawdę jest tak daleko i czy plaża jest fajna?
        • Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.qubushotel.com 20.04.06, 15:42
          do plaży jest naprawde daleko! i nie jest ona zbyt ciekawa...
          bus odjeżdża w określone godziny (10, 12, ...) ale zapytaj dyrektora hotelu
          (taki wysoki grubasek) o nową plażę z rafą koralową.... bus jedzie tam o 11 i
          wraca o 17 - warto!!

ps. zazdroszcze;))
          • Gość: wrr Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.centertel.pl 20.04.06, 15:58
            no super, że odpisałaś bo tak naprawdę mi najbardziej zależy na plazy i pięknym
            błękitnym morzu :) bo chyba jest piekne prawda?? i trochę mnie pocieszyłas bo
            już się martwiliśmy, że ten hotel to jakaś lipa skoro nie ma go nigdzie w necie
            a i jeszcze jedno pytanko ile jedzie się do plaży? 10 -15 min?? a może więcej?
            • Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:09
              do plaży pojedziecie busem max 10 minut - tej z koralem:)

tak jak pisałam hotel nie najwyższej klasy ale dobry:)
            • Gość: Lurie Re: Wazne!!! hotel Sunrise(***+) Sharm El Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:12
              sharm-el-sheikh.ovh.org/ nr 35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka