platynka.iw 10.06.06, 10:50 wiadomosci.onet.pl/5296,8,0,pokaz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Pytanko... 10.06.06, 10:57 Co przedstawia zdjecie numer 2. Pudelka chusteczek jednorazowych?? A zdjecia numer 7, 8, i 9 nie sa czasami zrobione w kairze?? na zdjeciu 7-to chyba szyba wejsciowa do sali ze skarbami Tuntenchamona... Zdjecie numer 12 i 16-to przeciez nie Tutenchamon tylko jego ojciec-Amenhotem IV (Echnaton)... Pozdrawiam Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mech Re: Pytanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:28 <Co przedstawia zdjecie numer 2. Pudelka chusteczek jednorazowych?? Pisz do autora zdjęc, to ma być dowcip czy nie wiem co ............ <A zdjecia numer 7, 8, i 9 nie sa czasami zrobione w kairze?? na zdjeciu 7-to <chyba szyba wejsciowa do sali ze skarbami Tuntenchamona... Tak............na bank, spisek żydów ,masonów , cyklistów i homoseksualistów. Infantylność ,która bije z Twoich wywodów powala, i już ktoś pisał i zgadzam się z tym - czytając te "przesłodzone" teksty adrenalina od razu się podnosi. <Zdjecie numer 12 i 16-to przeciez nie Tutenchamon tylko jego ojciec-Amenhotem IV Echnaton)... A gdzie jest napisane cokolwiek że to Tutenchamon? Czytaj, próbój mysleć ,bo zrozumieć widać to już ciężko....... Przeanalizuj tytuł, może coś Ci powie czego dotyczy wystawa : "W Chicago otwarto ekspozycję „Nieznany Skarbiec Tutenchamona. Tutenchamon i Złoty Wiek Faraonów”." Błysnęłaś ,ależ Ty masz wiedzę, dobrze ,że wszystkich uświadomiłaś,do Kairu pisałaś żeby wiedzieli co tam w ogóle mają w tym muzeum ? napisz... <Pozdrawiam Iwonka Podpis też sporo mówi- Iwonka to rozumiem tak do 14 lat, bo później to już kobieta , więc -Iwona chyba ? Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Do mech 10.06.06, 13:43 Nie znoze sie do twojego poziomu-nie podejme dyskusji ani nie skomentuje tego co napisales. Daj mnie do ignorowanych i masz problem z glowy. Ja robie tak z Toba wiec cokolwiek bys nie napisal-i tak juz tego nie przeczytam. Zycze ludziom, ktorzy spotykaja Cie na swojej drodze wieeele cierpliwosci i wyrozumialosci. Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Do mech 10.06.06, 14:21 P.S. Dowiedziales sie juz co to sa animacje?? heeheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawe Re: Do mech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 16:45 Jak go dodałas do niewidocznych przecież nie jest zalogowany?? Coś sciemniasz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Do Platynki-Iwonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:42 A ja Cię lubię ! Chętnie udzielasz rad, masz "lekkie" pióro (sądząc po Twoich opisach podróży w innych wątkach), co świadczy o wrażliwości. Nie daj się prowokowć. Może kiedyś się spotkamy "na szlaku", to pogadamy. Nie jedziesz czasami 20 tego na 7+7 Egipt, Jordania, Syria? A co do takich zaczepek przyjmij motto kolegi Tuwima: "Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka, ani klapsa, Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians był by dla psa!" Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: Do Platynki-Iwonki 10.06.06, 19:31 Znam pewnego Krzysztofa który mądrze pisze, może to On? Jeśli to On ...to mądrze pisze Iwonka pisz, resztę „olewaj” pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Do Amat 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:39 Dzięki stary! Jeżeli nawet to nie ja ! :-) Może mnie trochę wcześniej poniosło jak stanąłem w obronie Platynki-Iwonki, ale irytują mnie wieczni malkontenci, którym się zawsze i wszystko nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Do Krzysztof i Amat 1 10.06.06, 22:42 Chlopcy-jestescie kochani!!!! Bardzo Wam dziekuje :-* Nawet nie wiecie ile takie slowa moga zdzialac... Krzysiu-jestes wspanialy, dziekuje!! I jezeli ma Cie w tak pozytywnym znaczeniu ponosic-to prosze, nie hamuj sie :-) Chlopcy-na najblizszym zjezdzie stawiam Wam pifko i szisze :-) Pozdrawiam cieplutko :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Do Krzysztof i Amat 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:35 Ooo!? To będzie jakiś zjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Do mech 10.06.06, 22:33 Gość portalu: Ciekawe napisał(a): > Jak go dodałas do niewidocznych przecież nie jest zalogowany?? Coś > sciemniasz:)))) Nie sciemniam... tylko-napisalam, ze go dodam do ulubionych, wyslalam post i-w tym momencie sobie uswiadomilam to-co slusznie wlasnie zauwazyles :-) Pozdrawiam cieplutko :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś