Dodaj do ulubionych

Tutenchamon-ekspozycja w Chicago

10.06.06, 10:50
wiadomosci.onet.pl/5296,8,0,pokaz.html
Obserwuj wątek
    • platynka.iw Pytanko... 10.06.06, 10:57
      Co przedstawia zdjecie numer 2. Pudelka chusteczek jednorazowych??
      A zdjecia numer 7, 8, i 9 nie sa czasami zrobione w kairze?? na zdjeciu 7-to
      chyba szyba wejsciowa do sali ze skarbami Tuntenchamona...
      Zdjecie numer 12 i 16-to przeciez nie Tutenchamon tylko jego ojciec-Amenhotem IV
      (Echnaton)...
      Pozdrawiam Iwonka
      • Gość: mech Re: Pytanko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:28
        <Co przedstawia zdjecie numer 2. Pudelka chusteczek jednorazowych??
        Pisz do autora zdjęc, to ma być dowcip czy nie wiem co ............

<A zdjecia numer 7, 8, i 9 nie sa czasami zrobione w kairze?? na zdjeciu 7-to
        <chyba szyba wejsciowa do sali ze skarbami Tuntenchamona...
        Tak............na bank, spisek żydów ,masonów , cyklistów i homoseksualistów.
        Infantylność ,która bije z Twoich wywodów powala, i już ktoś pisał i zgadzam
        się z tym - czytając te "przesłodzone" teksty adrenalina od razu się podnosi.

<Zdjecie numer 12 i 16-to przeciez nie Tutenchamon tylko jego ojciec-Amenhotem
        IV Echnaton)...
        A gdzie jest napisane cokolwiek że to Tutenchamon? Czytaj, próbój mysleć ,bo
        zrozumieć widać to już ciężko....... Przeanalizuj tytuł, może coś Ci powie
        czego dotyczy wystawa :
        "W Chicago otwarto ekspozycję „Nieznany Skarbiec Tutenchamona. Tutenchamon i
        Złoty Wiek Faraonów”."
        Błysnęłaś ,ależ Ty masz wiedzę, dobrze ,że wszystkich uświadomiłaś,do Kairu
        pisałaś żeby wiedzieli co tam w ogóle mają w tym muzeum ? napisz...

<Pozdrawiam Iwonka
        Podpis też sporo mówi- Iwonka to rozumiem tak do 14 lat, bo później to już
        kobieta , więc -Iwona chyba ?
        • platynka.iw Do mech 10.06.06, 13:43
          Nie znoze sie do twojego poziomu-nie podejme dyskusji ani nie skomentuje tego co
          napisales.
          Daj mnie do ignorowanych i masz problem z glowy.
          Ja robie tak z Toba wiec cokolwiek bys nie napisal-i tak juz tego nie przeczytam.
          Zycze ludziom, ktorzy spotykaja Cie na swojej drodze wieeele cierpliwosci i
          wyrozumialosci.
          Iwonka
          • platynka.iw Re: Do mech 10.06.06, 14:21
            P.S. Dowiedziales sie juz co to sa animacje??
            heeheheheheheh
          • Gość: Ciekawe Re: Do mech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 16:45
            Jak go dodałas do niewidocznych przecież nie jest zalogowany?? Coś
            sciemniasz:))))
            • Gość: Krzysztof Do Platynki-Iwonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:42
              A ja Cię lubię ! Chętnie udzielasz rad, masz "lekkie" pióro (sądząc po Twoich
              opisach podróży w innych wątkach), co świadczy o wrażliwości. Nie daj się
              prowokowć. Może kiedyś się spotkamy "na szlaku", to pogadamy. Nie jedziesz
              czasami 20 tego na 7+7 Egipt, Jordania, Syria?
              A co do takich zaczepek przyjmij motto kolegi Tuwima:
              "Próżnoś repliki się spodziewał
              Nie dam ci prztyczka, ani klapsa,
              Nie powiem nawet pies cię je..ł,
              Bo to mezalians był by dla psa!"
              • amat1 Re: Do Platynki-Iwonki 10.06.06, 19:31
                Znam pewnego Krzysztofa który mądrze pisze, może to On? Jeśli to On ...to mądrze pisze
                Iwonka pisz, resztę „olewaj”
                pozdrawiam
                • Gość: Krzysztof Do Amat 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:39
                  Dzięki stary! Jeżeli nawet to nie ja ! :-) Może mnie trochę wcześniej poniosło
                  jak stanąłem w obronie Platynki-Iwonki, ale irytują mnie wieczni malkontenci,
                  którym się zawsze i wszystko nie podoba.
                  • platynka.iw Do Krzysztof i Amat 1 10.06.06, 22:42
                    Chlopcy-jestescie kochani!!!!
                    Bardzo Wam dziekuje :-*
                    Nawet nie wiecie ile takie slowa moga zdzialac... Krzysiu-jestes wspanialy,
                    dziekuje!! I jezeli ma Cie w tak pozytywnym znaczeniu ponosic-to prosze, nie
                    hamuj sie :-)
                    Chlopcy-na najblizszym zjezdzie stawiam Wam pifko i szisze :-)
                    Pozdrawiam cieplutko :-)
                    Iwonka
                    • Gość: Krzysztof Re: Do Krzysztof i Amat 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:35
                      Ooo!? To będzie jakiś zjazd?
            • platynka.iw Re: Do mech 10.06.06, 22:33
              Gość portalu: Ciekawe napisał(a):
              > Jak go dodałas do niewidocznych przecież nie jest zalogowany?? Coś
              > sciemniasz:))))
              Nie sciemniam... tylko-napisalam, ze go dodam do ulubionych, wyslalam post i-w
              tym momencie sobie uswiadomilam to-co slusznie wlasnie zauwazyles :-)
              Pozdrawiam cieplutko :-)
              Iwonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka