aisza1617 12.06.06, 11:00 23 czerwca wybieram sie do teho hotelu. Może ktoś tam był i opowie mi coś wiecej o nim, bo sa podzielone opinie. z Góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Hilton Long Beach!!!!! IP: *.kghm.pl 12.06.06, 12:57 wejdz na egipt-hotele, ja bylam w zeszlym roku i bylo suuuppppeeer. Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Hilton Long Beach!!!!! 12.06.06, 19:53 Byłam dwa razy i było super!Jesli chcesz poogladać zdjęcia z tego hotelu mam je w webshots. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia2371 Re: Hilton Long Beach!!!!! IP: 212.160.172.* 13.06.06, 14:26 to mój opis z pobytu w ub roku Hotel jest duży to pewnie sami wiecie. Ogólne wrażenie jest "super".Mieszkaliśmy w bungalowie pok. 824 z pięknym widokiem na morze choć na wejściu chcieli nas zakwaterować w rodzinnym budynku, ale co nie robi widok 5$. 4 VIII o budynku głównym nie mięliśmy co marzyć. Okazało się jednak, że koło głównego jest ciągły ruch i gwar bo są tam restauracje i baseny. U nas był spokój i blisko do paży. Na terenie hotelu są bary z napojami i przekąskami oraz oprócz 2 głównych restauracji serwujących posiłki głowne są dwie płatne restauracje(w tym jedna z fajką wodną). Jest dyskoteka i kilka sklepików w budynku głównyn oraz przed hotelem niewielki pasaż handlowy(apteka).Przed głownym budynkiem są trzy baseny połączone ze sobą czymś w rodzaju rzeczek. Oprócz tego jest basen przy rodzinnym i jeszcze jeden niewielki między bungalowami.Żeby korzystać z leżków przy basenie trzeba je oczywiście wcześniej zająć 7-8 rano. Raz Czesi podprowadzili nam takie zajęte ręcznikami leżaki więc trzeba pilnować. Plaża jest bardzo długa, codziennie sprzątana i wyrównywana(jest naprawdę czyściutko).Na plaży są natryski i łazienki. Podczas odpływów trzeba ok.300-400 metrów wchodzić w morze żeby popływać, a nie raz i dalej. Sporo pływało meduz( ponoć nie parzyły). Co do rafy się nie wypowiem bo nie nurkowałam. Widziałam, że ok 500m od brzegu ludzie nurkowali i tam były rafy. Kolorowe rybki, koralowce i jeżowce można było zobaczyć 200-300m od brzegu. Pokoje codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki i dostarczana woda mineralna.W pokoju jest sejf ,lodówka,suszarka do włosów.Bogata animacja. Zajęcia z aerobiku w basenie i na trawinku, nauka tańca. All jest w porządku. Na jedzenie nie ma co narzekać było urozmaicone i smaczne. W all nie zawierają się herbaty i kawy smakowe.Nie ma tak jak w Alibabie automatów z kawą . Wycieczkę wykupiłam w Selectours za 2 tyg.4-18.08 zapłaciłam od os.3169,-. Od momentu rezerwacji do powrotu nic nam biuro nie zmieniło(wylot z W-wy), ale wiem że ludzie z Poznania mieli pobyt wydłużony o dwa dni i wracali do W-wy nie do Poznania(nic nie dokupywali wylot mieli rano).Lecieliśmy Fisherem na oko samoloty w porządalu. Odpowiedz Link Zgłoś
aisza1617 Re: Hilton Long Beach!!!!! 13.06.06, 15:18 dziękuje wszystkim bardzo za opisane wrażenia i teraz pozostaje mi tylko czekac na wylot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia2371 Re: Hilton Long Beach!!!!! IP: 212.160.172.* 13.06.06, 15:52 na pewno bedzie super zazdroszczę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś