Dodaj do ulubionych

Hilton Long Beach!!!!!

12.06.06, 11:00
23 czerwca wybieram sie do teho hotelu. Może ktoś tam był i opowie mi coś
wiecej o nim, bo sa podzielone opinie. z Góry dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Hilton Long Beach!!!!! IP: *.kghm.pl 12.06.06, 12:57
      wejdz na egipt-hotele, ja bylam w zeszlym roku i bylo suuuppppeeer.
    • jooasiaa Re: Hilton Long Beach!!!!! 12.06.06, 19:53
      Byłam dwa razy i było super!Jesli chcesz poogladać zdjęcia z tego hotelu mam je
      w webshots.
      pozdrawiam
    • Gość: monia2371 Re: Hilton Long Beach!!!!! IP: 212.160.172.* 13.06.06, 14:26
      to mój opis z pobytu w ub roku
      Hotel jest duży to pewnie sami wiecie. Ogólne wrażenie
      jest "super".Mieszkaliśmy w bungalowie pok. 824 z pięknym widokiem na morze
      choć na wejściu chcieli nas zakwaterować w rodzinnym budynku, ale co nie robi
      widok 5$. 4 VIII o budynku głównym nie mięliśmy co marzyć. Okazało się jednak,
      że koło głównego jest ciągły ruch i gwar bo są tam restauracje i baseny. U nas
      był spokój i blisko do paży. Na terenie hotelu są bary z napojami i przekąskami
      oraz oprócz 2 głównych restauracji serwujących posiłki głowne są dwie płatne
      restauracje(w tym jedna z fajką wodną). Jest dyskoteka i kilka sklepików w
      budynku głównyn oraz przed hotelem niewielki pasaż handlowy(apteka).Przed
      głownym budynkiem są trzy baseny połączone ze sobą czymś w rodzaju rzeczek.
      Oprócz tego jest basen przy rodzinnym i jeszcze jeden niewielki między
      bungalowami.Żeby korzystać z leżków przy basenie trzeba je oczywiście wcześniej
      zająć 7-8 rano. Raz Czesi podprowadzili nam takie zajęte ręcznikami leżaki więc
      trzeba pilnować.
      Plaża jest bardzo długa, codziennie sprzątana i wyrównywana(jest naprawdę
      czyściutko).Na plaży są natryski i łazienki. Podczas odpływów trzeba ok.300-400
      metrów wchodzić w morze żeby popływać, a nie raz i dalej. Sporo pływało meduz(
      ponoć nie parzyły). Co do rafy się nie wypowiem bo nie nurkowałam. Widziałam,
      że ok 500m od brzegu ludzie nurkowali i tam były rafy. Kolorowe rybki,
      koralowce i jeżowce można było zobaczyć 200-300m od brzegu.
      Pokoje codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki i dostarczana woda mineralna.W
      pokoju jest sejf ,lodówka,suszarka do włosów.Bogata animacja. Zajęcia z
      aerobiku w basenie i na trawinku, nauka tańca. All jest w porządku. Na
      jedzenie nie ma co narzekać było urozmaicone i smaczne. W all nie zawierają się
      herbaty i kawy smakowe.Nie ma tak jak w Alibabie automatów z kawą . Wycieczkę
      wykupiłam w Selectours za 2 tyg.4-18.08 zapłaciłam od os.3169,-. Od momentu
      rezerwacji do powrotu nic nam biuro nie zmieniło(wylot z W-wy), ale wiem że
      ludzie z Poznania mieli pobyt wydłużony o dwa dni i wracali do W-wy nie do
      Poznania(nic nie dokupywali wylot mieli rano).Lecieliśmy Fisherem na oko
      samoloty w porządalu.
    • aisza1617 Re: Hilton Long Beach!!!!! 13.06.06, 15:18
      dziękuje wszystkim bardzo za opisane wrażenia i teraz pozostaje mi tylko czekac
      na wylot :-)
      • Gość: monia2371 Re: Hilton Long Beach!!!!! IP: 212.160.172.* 13.06.06, 15:52
        na pewno bedzie super zazdroszczę;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka