jackolini 01.08.06, 15:33 Witam wszystkich, szukat tej piosenki. Jest to kawałek z 2004 roku i nie mogę go nigdzie ściągnąć. Może ktoś ma w postaci np,mp3. Byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie. Podaję adres : jacek@mar-com.pl. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trik26 Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 16:11 Niestety nie mam tej pisoenki na mp3,ale można kupić płytkę. Ja zapłaciłam 25 zł. za składankę na której jest ta piosenka. a szukałam właśnie tego kawałka Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 16:17 Wrzuciłem na serwerek w dwóch różnych wersjach. Miłego słuchania. Mam jeszcze dużo fajnej muzyczki z Egiptu (znalezione na emule i na Maazika). SO YA SO Odpowiedz Link Zgłoś
gerrat Re: so ya so - Mohammad Mounir 02.08.06, 08:11 dzięki bardzo - rok tego szukałem!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 16:22 Wysłałam Ci na maila "gazetowego". Daj znać, czy dostałeś Odpowiedz Link Zgłoś
eryka10 Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 19:00 bardzo proszę o podanie adresu skąd mogę ściągnć ten "kawałek" Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 19:10 eryka10 napisała: > bardzo proszę o podanie adresu skąd mogę ściągnć ten "kawałek" proszę bardzo: www.mazikana.com/artist.asp?id=1499 Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 19:30 > eryka10 napisała: > > > bardzo proszę o podanie adresu skąd mogę ściągnć ten "kawałek" No przecież wyraźnie podałem linka do tego utworu i to w dwóch wersjach! Podaję jeszcze raz, mam nadzieję, że to te upały tak działają na oczy. Tutaj kliknij, aby pobrać ten zarąbisty kawałek! Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 20:37 koalabis napisał: > No przecież wyraźnie podałem linka do tego utworu i to w dwóch wersjach! > Podaję jeszcze raz, mam nadzieję, że to te upały tak działają na oczy. To nie upały, tylko jakaś awaria monitora (chyba?) - po prostu co kilka - kilkanaście minut zanikają mi kolory, obraz robi się albo jaskrawo żółty albo sino-zielony. Jeśli Twoje linki były na czerwono, to po prostu były dla mnie niewidoczne - dlatego nie wiedząc, że Ty je podałeś, też podałam link do strony. Sorry, że się niechcący "wcięłam" w wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 21:20 moze sprawdz czy Twoj kabelek od monitora jest dobrze dokrecony do komputera. tez te kolorki kiedys przerabialam i poprawilo sie jak dokrecilam mocniej kabel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aziza_kama Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 21:40 dzięki... sprawdziłam, ale nic nie pomogło:((( Własnie zn ow mam sino-zielony kolorek:((( Na szczęście monitor jeszcze na gwarancji, tyle tylko, ze mam dużo pracy i bez kompa ani rusz, więc nie mogę póki co oddać do naprawy:( Ale, ale... zaraz nas "skasują" za gadanie nie na temat;) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: so ya so - Mohammad Mounir 01.08.06, 22:04 nie dotarła jeszcze ?? wysłałam 4 kawałki. nastukaj na gg jak nie wyśłe jeszcze raz :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
jackolini Re: so ya so - Mohammad Mounir 03.08.06, 10:07 Dziękuję wszystkim, mam już różne werswje. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś