agnbrz 09.08.06, 18:46 Chciałam serdecznie pozdrowic przewodniczkę Anie i Amgada oraz podziękować za miło spędzone wycieczki do Izraela, Abugalum, Góra Mojzesza. Polecam korzystanie z ofertv tego biura- tanio, miło, wysoka jakosc usług. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kellys16 Re: Aaba sharm 09.08.06, 19:29 Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat wycieczki na Górę Mojżesza? Jak to wygląda, czy można zabrać na nią chłopaka 10 letniego, ile kosztuje, czy są zniżki na dzieci i co to jest Abugalum. Lecę do Sharm 15 sierpnia z Wrocławia. Mój nr GG 7163828 Odpowiedz Link Zgłoś
pillowbook Re: Aaba sharm 09.08.06, 21:54 Na tym forum jest reklama Aaba Sharm. Poczytaj i wszystko będzie jasne. Byłam z nimi w lipcu: Klasztor Św. Katarzyny, Kolorowy Kanion i łódź podwodna. Jedno co nie jest zgodne z reklamą, to to,że przyjadą do ciebie do hotelu z ofertą wycieczek. Dostaniesz sms-a, gdzie w Naama Bay znaleźć ich biuro. Poza tym - zawodowo. Na Okęciu, facet rozdaje odlatującym do Sharm foldery tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś