Dodaj do ulubionych

Pytań kilka

10.08.06, 23:14
Witam wszystkich!
Pod koniec września lub początek października zamierzam wyjechac na 2 tygodnie na objazd po Egipcie (7+7 z Alfa Star). Najpierw rejs po Nilu a później pobyt w hotelu i wypoczynek. Mam kilka pytań:
1. Czy dobrze robię wybierając Hurghadę na bazę wypoczynkową? Wybrałem tak bo uwżam, ze nie ma sensu z Sharm jechac do Luxoru (statek) a później wracać z Kairu do Sharm - bliżej i krócej będzie do Hurghady.
2 Jaki hotel polecicie jesli ma być blisko morza, dobra plaża, czysta woda i w wersji All dobre wyżywienie?

Za wszelką pomoc z góry dziękuję

pozdrawiam
Oliver75
Obserwuj wątek
    • gosiak_75 Re: Pytań kilka 10.08.06, 23:22

> w hotelu i wypoczynek. Mam kilka pytań:
      > 1. Czy dobrze robię wybierając Hurghadę na bazę wypoczynkową?

Hurghadę wybrałam jeszcze z innego powodu, jest nie wiele, ale jednak trochę
      dalej od Izraela (poprawcie mnie jeśli się mylę, może mam w złej skali mapę, i
      to nie jest daleko)

> 2 Jaki hotel polecicie jesli ma być blisko morza, dobra plaża, czysta woda i
      w
      > wersji All dobre wyżywienie?
      z uwagą będę śledzić odpowiedzi na pytanie 2.
      • ewka50 Re: Pytań kilka 11.08.06, 08:50
        Gratuluję wyboru. Piękna wyprawa. Byłam tam na przełomie maja i czerwca.
        Dlaczego nie Sharm?? Czeka Ciebie jeszcze jedna atrakcja - przeprawa promem.
        Widziałam wówczas mnóstwo delfinów!!!
        Co do hotelu to nie wypowiadam się. Byłam kilka dni w Sharm, 3 w Harghadzie
        (pozostałe to objazd) więc hotel nie był dla mnie najważniejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka