bobab 25.08.06, 10:43 Czy ktoś może polecić fajny hotel 4* na samotny wyjazd dla młodej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rjoanna3 Re: wyjazd do egiptu 25.08.06, 11:04 hi a gdzie jedziesz: do hrg czy ssh? ja dwa razy bylam w ssh wiec moge tylko co nieco opisac to miejsce asia Odpowiedz Link Zgłoś
bobab Re: wyjazd do egiptu 25.08.06, 11:23 Jeszcze nie wiem mam fajną ofertę do ssh ale na forum mało pisz o tym hotelu. ama nie jestm zdecydowana więc pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kallinin Re: wyjazd do egiptu 25.08.06, 12:01 Znajomi byli w Aida Verdi w Hurghadzie i chwalili przede wszyskim niezłą bazę sportową. To z resztą ponoć niemiecki hotel, a u nich wiadomo Ordung Must Zein :) Odpowiedz Link Zgłoś
rjoanna3 Re: wyjazd do egiptu 25.08.06, 12:46 jaki to hotel? ja bylam w holiday in i calimera Odpowiedz Link Zgłoś
maja9959 Re: wyjazd do egiptu 25.08.06, 16:40 Sunrise El Palacio, Alibaba,Titanic, Hilton Long Beach. Odpowiedz Link Zgłoś
superigi Re: wyjazd do egiptu 26.08.06, 09:40 W Hrg podobno warto do Bella Visty (bardzo kameralna atmosfera); lubiane tez sa hotele Alibana Alladin i Titanic Resort (jedziesz do jednego a korzystasz z tego co oferuja wszytskie trzy); bardzo dobre opinie ma tez Royal Palace. Najpierw zobacz w BP co oferuja w dobrej cenie, potem zobacz sobie tu: forum.gazeta.pl/forum/71,69392.html?f=717 i mysle ze cos wybierzesz. Oczywiscie do kazdej opinii trzeba miec malutki dystans, bo jak wiemy sa tacy ktorym przeszkadza krzywo ulozony recznik :D Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: wyjazd do egiptu 26.08.06, 16:00 a w Sharmie np: Amphoras, naama inn, palmyra, rehana, Royal paradise, ROyal moderna ..... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś