platynka.iw 21.09.06, 09:43 czy znacie?? Chodzi mi o jakis najlepiej 4**** w Naama lub Hadabie. Znacie?? P.S. Prosze mi nie polecac MOVENPICK JOLIE VILLE RESORT... nie stac mnie :-( Pozdrawiam, Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw albo sam aquapark?? 21.09.06, 11:05 gdzie mozna kupic bilet i isc sie pobawic na kilka godzin?? jest cos takiego w SSH?? I. Odpowiedz Link Zgłoś
yogobella Re: Hotel z aquaparkiem w SSH 21.09.06, 11:25 witaj, Tropicana Grand Azur LTI w Nabq, to jest niestety daleko od centrum, ale baseny sa piękne, szczególnie ogromny nowy stylizowany na ruiny antyczne, z wyspą i barem. Duża rura do zjeżdżania, ja akurat tego nie lubię, ale dzieci tak. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Hotel z aquaparkiem w SSH 21.09.06, 13:16 Dziekuje, ale nie... umarlabym na takim zadupiu. dziekuje i pozdrawiam! Moze jakies inne typy?? I. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.pl Re: Hotel z aquaparkiem w SSH 21.09.06, 14:40 Przecież z tego "zadupia" co chwilę jeżdżą busy,kilka minut i jesteś w Naba. A hotel bardzo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
talonek Re: Hotel z aquaparkiem w SSH 21.09.06, 20:46 Wybieram sie do Sharm z 3 latkiem Ostatni hit to wlasnie zjezdzalnie. Te w Tropicana wygladaja super. ale poniewaz podroz planujemy na poczatek listopada prosba o informacje - czy w tym hotelu jest podgrzewany basen? Odpowiedz Link Zgłoś
gwa1 Re: Hotel z aquaparkiem w SSH 21.09.06, 20:48 Tylko Tropicana Grand Azur.I to nie jest zadupie. Tylko, że on ma 5*, pokoje standart i superior (polecam te drugie, bajka), a Ty chcesz tylko 4*. Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Hotel z aquaparkiem w SSH 21.09.06, 23:55 To jest zadupie. Dookola hotele i nic wiecej. Bedac tam jest sie zdanym na hotel badz dojazdy do naama. A ja cenie sobie luz... niezaleznosc... ze moge wyjsc z hotelu, isc na spacer... po drodze usiasc, napic sie czegos itd... Dla mnie to zadupie. Bylam w Rehanie, ktory jest blizej Naama od Tropicany, wiec wiem co mowie... a im dalej-tym gorzej (zaznaczam, ze dla mnie-ja lubie hotele w centrum) Ale kazdy lubi co innego. Pozdrawiam, I. Odpowiedz Link Zgłoś
gwa1 Re: Hotel z aquaparkiem w SSH 22.09.06, 12:51 Jeżeli byłaś już w Sharmie, to dobrze wiesz, że w samym centrum nie znajdziesz resortu z aquparkiem (nie ma tam na to miejsca). Jedź do Tropitel Naama Bay - samo centrum! Odpowiedz Link Zgłoś