Gość: makaronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:21 hej,wybieram sie w maju z 2letnim dzieckiem i nie wiem który hotel wybrac w Hurgadzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RM Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:26 Polecam czterogwiastkową Sol Verginia tylko nie leć tam z San&Fun bo bankowo Cię oszukają przynajmniej na 1 lub 2 dni pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 20:28 Polecam Ali Babe , super hotel , super obsługa , klinika na miejscu i jak poprzednik nie z San & Fan bo rezydenci do kitu i zero pomocy. Biuro godne polecenia to Alfa Star. Wycieczki lepiej kupować w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:32 a ja nie polecam wyjazdu do Egiptu z takim maluchem nawet do najwspanialszego hotelu. Wybierzcie się np do Grecji, albo gdziekolwiek gdzie tak łatwo nie mozna się struc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 20:47 My byliśmy z rocznym dzieckiem, dużo ludzi było z dziećmi w różnym wieku rak dwa trzy i powiem iż nie było większych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.telsat.wroc.pl 08.11.06, 23:56 zapytaj mailem na www.soletravel.pl na pewno ci doradza :) ja byłem z nimi w Egipcie i było super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piknik Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:39 Dlaczego niby nie z dzieckiem? Jedzenie w hotelu musi spełniać normy higieniczne, a w tych najlepszych przestrzegają ich z wielką precyzją. W tym okresie temperatury nie są tak zabujcze, jak latem i maluchy się bardzo dobrze czują. Sunrise el palacio ma piękny widok na lagunę, na której jest wybudowany i fajne opcje w ofercie. Nie byliśmy tam z dziećmi, ale było dużo małych turystów i ani oni się nie nudzili, ani rodzice nie wygladali na zmasakrowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torrent Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:37 Zgadzam się. Jeśli wyjeżdżać do Egiptu z dzieckiem, to właśnie zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: febra Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:54 Mój maluch czuł się fantastycznie w Egipcie w lutym, a wyjechaliśmy, jak miał 2.5 roku. Nocami sypiał jak zabity po całodniowych atrakcjach, a my z mężem też mieliśmy czas do odpoczynku. Tylko lepiej faktycznie zainwestować w dobry hotel, z animatorami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Egipt,który hotel wybrac IP: 165.72.200.* 15.11.06, 17:45 Znam w Hurgadzie dwa hotele - Sea Gull **** i Grand Azur Horizon ***** Oba sprawdzone i godne polecenia. Jednocześnie zdecydowanie odradzam - Roma i Regina Style. Osoby, które poznałam w trakcie urlopów były bardzo niezadowolone ze standardu i wyżywienia. Oba mają **** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojda Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:05 Ja ciekaw jestem opinii o nowo otwartym Regency Plaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nergalus Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:10 Regency Plaza robi teraz świetne wrażenie, mogę powiedzieć to "na świeżo", bo wróciliśmy z niego parę dni temu. Kompleks jest ładnie zaprojektowany i oferuje mnóstwo rozrywek (mi się najbardziej podobało centrum sportów wodnych). Najbardziej mnie cieszy, że dzieciaki miały własny klub na terenie ośrodka i mogliśmy z żoną wypocząć, a one się genialnie bawiły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:20 Al Diwan jest dobrym hotelem, jeśli jedzie się z dziećmi na wczasy. Maluchy świetnie się bawią, mają mnóstwo zajęć. Rodzice mogą odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadoro1969 Re: Egipt,który hotel wybrac IP: *.rybnet.pl 03.12.06, 21:07 Polecam hotel Sheraton Miramar Resort w El Gounie- ok 40 minut od Hurghady. Hotel 5 gwiazdkowy, jak z bajki. Projektowała go ta sama osoba, kt. projekt Eurodisneyland. Rewelacyjny. Hurghada w porównaniu z El Gouną-koszmar, tony śmieci na ulicach, huk i hałas. Zobacz zresztą zdjęcia z tego hotelu-wystarczy wpisac w wyszukiw. jego nazwę. Hotel ma 5 basenów, w tym jeden z podgrzewana wodą. Klimatyz. sterowana indywidualnie. Swoja plażę, ręczniki i leżaki za darmo przy basenie i na plaży. Kilka restauracji. O jedzeniu juz nie wspomnę- rewelacja. Codziennie inna kuchnia-włoska, chińska itd. Deserów przez 2 tygodnie pobytu nie zdążyłam wszystkich spróbować:). Odpowiedz Link Zgłoś