anjapakla 14.12.06, 16:46 Nie potrafię znaleźć opinni na temat Regency Plaza SSH. To zdaje się całkiem nowy hotel, ale może ktoś już był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniek30 Re: czy był ktoś w Regency Plaza SSH ? 14.12.06, 17:56 Kiedys czytalam negatywne opinie. Tak mniej wiecej z kwietnia - czerwca 2006. Teraz od kilku osob dowiedzialam sie ze jest juz ok, nie jest to plac budowy. Mam taka nadzieje bo lece w styczniu. W biurze zapewniano mnie ze prace zostaly zakonczone a klienci z ostatnich tygodni wrocili zadowoleni. Zobaczymy...... Odpowiedz Link Zgłoś
anjapakla Re: czy był ktoś w Regency Plaza SSH ? 14.12.06, 18:04 Mam nadzieję, że po powrocie się odezwiesz, z góry dziękuję. Życzę Ci udanego urlopu !!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk48 Re: czy był ktoś w Regency Plaza SSH ? 16.12.06, 12:20 Przy powrocie z Royal Moderna (23.10 - po upadku Fischer Air) zdarzyły się kłopoty czarterowe i wtedy Alfa Star stanęło na wysokości zadania i zamiast zawieźć nas na na lotnisko i kazać tam koczować w oczekiwaniu na lot, zakwaterowano nas na 1 dobę w Regency Plaza, na warunkach które mieliśmy w poprzednim hotelu (All inclusive). Hotel może i ładny na pierwszy rzut oka, ale jak się człowiek trochę przyjrzy, to widać mnóstwo mankamentów. Porównania do Royal Moderna nie wytrzymuje. To prawda, że prowadzona budowa nie jest już hałaśliwa, ale kurz z budowy jest wszędzie. Poza tym oni do wykończenia nowych pokoi używają elementów wyposażenia zdemontowanych w jakimś innym starszym hotelu. W moim pokoju były na przykład bardzo pożółknięte - białe kiedyś - panele na suficie w łazience, zapuszczone rdzawą wodą niektóre kafle, nie spływała woda z wanny (też wyrażnie nie nowiutkiej), a futryna drzwi łazienkowych była wyrażnie poniszczona długim użytkowaniem oraz próbami dopasowania zamknięcia z innym skrzydłem. Hotel nie był pełny, ale podejrzewam, że gdy wszystkie pokoje będą zajęte, to mogą być kłopoty z wolnymi miejscami przy basenie i na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś