Dodaj do ulubionych

"sinay only" ???

18.12.06, 14:38
Wiem że temat był już wałkowany. W zeszłym roku byłam w Sharmie i wszyscy
grzecznie kupowali wizy, więc ja też. W styczniu również wybieram się do
Sharmu i zastanawiam się czy ta wiza jest konieczna. Dodam że Sharmu nie
opuszczę. Czy ktoś ma jakieś najświeższe informacje?
Obserwuj wątek
    • mariuszgr Re: "sinay only" ??? 18.12.06, 15:18
      NIE JEST. NIC SIE NIE ZMIENILO.
      • aniord Re: "sinay only" ??? 18.12.06, 15:33
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=46213822&a=46213822
        Pozdrawiam :)
        • gracja275 Re: "sinay only" ??? 18.12.06, 18:08
          Nie jest konieczna, my nie kupowaliśmy i nie tylko my:)
          • pc_maniac Re: "sinay only" ??? 19.12.06, 13:18
            Też wraz z rodziną nie kupowaliśmy.
            A za oszczędzone w ten sposób pieniądze mogłem sobie ponurkować :oP
    • konstancja15 Re: "sinay only" ??? 19.12.06, 21:15
      Bardzo dobrze, ze poruszyłaś ten temat ponownie.Mało kto ma świadomosc, ze
      jadąc na Synai nie musi wykupować wizy....To ważne, nuiby tylko 15$ ale
      zawsze... Sama nie pomyślałam i zawsze płaciłam, przestroga dla innych, nie
      płaćcie jeśli nie musicie!
    • barrrbarrra Re: "sinay only" ??? 19.12.06, 23:34
      Sinai Only - to wiza pobytowa, ważna 2 tyg. Jeśli nie zamierzasz zwiedzać
      Kolorowego Kanionu - na terenie Synaju, Kairu i innych miejsc poza Synajem,
      daruj sobie zakup, - pieniążki wydatkuj w inny sposób. Pozdrawiam
      • mariuszgr Re: "sinay only" ??? 20.12.06, 08:08
        Tylko ze juz sie od tych samych pytan flaki przewracaja.Tematy typu czy w
        Sharmie potrzebna jest wiza, co lepsze dolary czy euro, pojawiaja sie co
        tydzien.Trzeba poszukac w poprzednich watkach lub wpisac haslo w wyszukiwarke,
        po to ona jest.Zobaczcie jak teraz wyglada to forum-pojawia sie pytanie ktore
        bylo walkowane 100 razy i w watku pojawia sie po kilkanascie wpisow.A ciekawe
        tematy trafiaja sie sporadycznie.
        • mariuszgr Re: "sinay only" ??? 20.12.06, 08:14
          szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=sinay+only&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=622&poz=0&A_szuka
          j=tresc&zywe=2&x=12&y=6

trzeba wkleic caly link

www.egipt.org.pl/1036,76.html
        • swt22 Re: "sinay only" ??? 20.12.06, 08:36
          Jeśli jakiś temat uważasz za śmieszny,to po prostu nie klikaj w niego.A co do
          tego tematu to najpierw przeczytaj dokładnie o co chodziło autorowi.Główne
          pytanie do forumowiczów było,czy coś się nie zmieniło.Chciała się tylko upewnić
          i po to jest to forum.
          U mnie na stronie jest podświetlonych z 20% tematów,które mnie interesują i
          sobie je monitoruję,a nie interesujące mnie omijam i nie widzę w tym problemu.A
          jak ktoś zadaje naprawdę banalne pytania,to po prostu nie dostanie odpowiedzi i
          w końcu ruszy wyszukiwarkę.
          • izabela888 Re: "sinay only" ??? 20.12.06, 09:01
            Dzięki sw22 za wsparcie! Jeszcze tego brakowało żeby każdy bał się zadać
            jakiekolwiek "banalne" pytanie, bo zaraz zakrzyczą nas poszukiwacze tematów z
            kosmosu. A jak się komuś nie podoba to niech zmieni forum, napewno jast forun o
            baśniach, tak będą mogli daś upust swym pragnieniom. Pozdrawiam
            wszystkich "przyziemnych" formułowiczów.
            • mariuszgr Re: "sinay only" ??? 20.12.06, 12:02
              No i wlasnie takich odpowiedzi sie spodziewalem. Wcale nie jestem zaskoczony ze
              zaraz ktos mnie bedzie chcial zaszczekac.Podtrzymuje jednak swoje zdanie ze
              czasem trzeba uzyc szarych komorek.Banalne pytania mozna zadawac, tylko nie co
              kilka dni takie samo.Co do wiz to gwarantuje ze sytuacja z nimi nie zmienia sie
              z tygodnia na tydzien.Jak bede chcial zmienic forum to to zrobie sam, bez
              Twojej zachety.

"A jak się komuś nie podoba to niech zmieni forum, napewno jast forun o
              baśniach, tak będą mogli daś upust swym pragnieniom".

Swoje pragnienia to zaspokajam w inny sposob.

Bardzo nietykalna z Ciebie osoba, boisz sie krytyki, masz jakies ukryte
              kompleksy z dzieciństwa ze tak ostro reagujesz? To moze jednak zmiana forum np.
              na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=210 albo cos bardziej przyziemnego
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=630
              • izabela888 Re: "sinay only" ??? 20.12.06, 12:19
                Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam zamiaru wchodzić w tak intymną sferę jak
                ukryte kompleksy. Pytałam o "sinay only" i jeśli nie masz mic do powiedzenia na
                ten temat to nie wtrącaj się proszę w nie swoje strawy. Mam prawo pytać o co
                chcę.
                • mariuszgr Re: "sinay only" ??? 20.12.06, 12:27
                  Prezentujesz przyklad polemiki na najwyzszym poziomie. Widze ze i z pamiecia
                  nie tak jak trzeba. Na poczatku napisalem przezciez ze nic sie nie zmienilo.

Pewnie ze masz prawo pytac o co chcesz, zyjemy podobno w wolnym kraju, a efekty
                  tej wolnosci widac na kazdym kroku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka