Dodaj do ulubionych

Pobyt w Sharm El Sheikh

30.12.06, 22:34
9 stycz lecimy do Sharm, poszukuje info czy sa org wycieczki do Luksoru, czy
mozna nurkowac w styczniu(czy nie jest za zimno)i czy ktos był w hotelu
Halomy????
Obserwuj wątek
    • toja1235 Re: Pobyt w Sharm El Sheikh 31.12.06, 11:12
      ..a skad lecicie?
      • szaga33 Re: Pobyt w Sharm El Sheikh 31.12.06, 12:33
        Halomy??? - to załatwcie sobie duzo zajęcia na dzień i na wieczór, bo Halomy to
        hotel dla emerytów. Nuuuuda. Nic się nie dzieje. Reszta ok: jedzonko, obsługa,
        położenie - wszystko gra. Poproście o pokój na górze, te mają tarasy.
        Zastanawiam się, czy na tej górze nie będzie urywało głowy....... bo wieje :)
        • abirka Re: Pobyt w Sharm El Sheikh 31.12.06, 16:00
          Zajęć nie trzeba sobie załatwiać bo to hotel w Naama Bay. Wystarczy zejśc
          poschodach do centrum i ma się full rozrywek. Z tego własnie powodu hotele w
          Naama raczej nie prowadzą animacji. Chociaż w Halomym bywają jakieś specjalne
          kolacje z występami (dodatkowo płatne). Ale i tak nie polecam tego hotelu.
          Jedzenie badziewne (niedogotowane ziemniaki, niesmaczne, bez wyboru) -
          zaznaczam, nie jestem wybredna, ale mam porównanie z innymi hotelami. Oszustwo
          przy dopłacie za przedłużenie doby. Raczej jest to hotel dla panienek, którym
          podoba się nahalne podrywanie i bezczelne wścibstwo obsługi. Jedyna zaletą jest
          położenie no i faktycznie, jest raczej czysto. Przynajmniej tak było w sierpniu
          jak ja tam byłam. Moja opinię podzielali również będacy tam Anglicy.
      • jl111 Re: Pobyt w Sharm El Sheikh 31.12.06, 16:09
        z Warszawy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka