jl111 30.12.06, 22:34 9 stycz lecimy do Sharm, poszukuje info czy sa org wycieczki do Luksoru, czy mozna nurkowac w styczniu(czy nie jest za zimno)i czy ktos był w hotelu Halomy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaga33 Re: Pobyt w Sharm El Sheikh 31.12.06, 12:33 Halomy??? - to załatwcie sobie duzo zajęcia na dzień i na wieczór, bo Halomy to hotel dla emerytów. Nuuuuda. Nic się nie dzieje. Reszta ok: jedzonko, obsługa, położenie - wszystko gra. Poproście o pokój na górze, te mają tarasy. Zastanawiam się, czy na tej górze nie będzie urywało głowy....... bo wieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: Pobyt w Sharm El Sheikh 31.12.06, 16:00 Zajęć nie trzeba sobie załatwiać bo to hotel w Naama Bay. Wystarczy zejśc poschodach do centrum i ma się full rozrywek. Z tego własnie powodu hotele w Naama raczej nie prowadzą animacji. Chociaż w Halomym bywają jakieś specjalne kolacje z występami (dodatkowo płatne). Ale i tak nie polecam tego hotelu. Jedzenie badziewne (niedogotowane ziemniaki, niesmaczne, bez wyboru) - zaznaczam, nie jestem wybredna, ale mam porównanie z innymi hotelami. Oszustwo przy dopłacie za przedłużenie doby. Raczej jest to hotel dla panienek, którym podoba się nahalne podrywanie i bezczelne wścibstwo obsługi. Jedyna zaletą jest położenie no i faktycznie, jest raczej czysto. Przynajmniej tak było w sierpniu jak ja tam byłam. Moja opinię podzielali również będacy tam Anglicy. Odpowiedz Link Zgłoś