Dodaj do ulubionych

SUNrise el palacio - opinie

19.01.07, 22:09
Co sądzicie o tym hotelu, wybieramy sie w marcu z 2,5 letnim dzieckiem. Jak
tam jest?
Obserwuj wątek
    • derduch Najgorszy 3 gwiazdkowych hoteli w Hurghadzie 19.01.07, 22:58
      Zanim za ten syf zapłaciłas było poczytać forum
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=54865574
      Najgorszy hotel w jakim byłem w Egipcie, a juz z małym dzieckiem to juz całkiem
      pomyłka!
      • cameltravel Re: Najgorszy 3 gwiazdkowych hoteli w Hurghadzie 20.01.07, 15:36
        no nie taki syf !
        ale nie jest to hotel dla rodzin z dziećmi a dla ludzi szukających - powiedzmy
        fajnego pokoju i nie szukających zbyt wielu atrakcji czy rozrywek lub plaży
        all całkiem ciekawy- ale po 3 dniach można sie zanudzić lub zapić na śmierć.
        dla dziecijest maaaasa innych tańszych, a lepszych hoteli !!!!!

ewa
    • anubis25 Re: SUNrise el palacio - opinie 21.01.07, 18:16
      Byle rok temu w sierpniu w tym hotelu.A wczesniej 2003 roku.Powiem szczerze,gdy
      bylem pierwszy raz to bylo wiecej ludzi.Poprostu bylo ciekawiej.Lepsze jedzenie
      napoje z butelek szklanych(oczywiscie all Inclusive ).Ostatnio jak bylem bylo
      znacznie gorzej.Napoje w kubkach i jedzenie takie sobie.Jak ktos jest wybredny
      to nie polecam Sunrise el Palacio.W tym roku tez wybieram sie do egiptu ale to
      juz w maju.
    • maja9959 Re: SUNrise el palacio - opinie 22.01.07, 13:27
      Ja byłam w czerwcu w Palacio.
      Dla mnie udane wakacje.Byłam z 2letnim dzieckiem i było supper.
      Uważam ,że każdy ma soje zdanie na temat różnych hoteli i każdy czegoś innego
      oczekuje.
      Hotel bardzo popularny i najczęściej wybierany przez wielu Polaków.
      W czerwcu było dużo Niemców i Anglików.
      Miłego wypoczynku.
      • czerwona123 Re: SUNrise el palacio - opinie 23.01.07, 21:53
        Byłam w maju 2005.Co prawda nie byłam z dziećmi,ae z tego co pamietam to nie
        bylo duzo atrakcji dla dzieci.Natomiastbylo wiele animacji itp.
        Pokoje bardzo dobre,ladnie urzadzone,mozliwosc pokoju ze wspolnymi drzwiami
        (dwie pary kazda otwierajaca sie tylko od strony pokoju,nie przejscia
        pomiedzy),z balkonem.Ogolnie sympatycznie.
        Pozdrawiam
    • sruba29 Re: SUNrise el palacio - opinie 30.01.07, 15:05
      Właśnie wczoraj wróciłam z tego hotelu i nie rozumiem ludzi, którzy takie
      głupoty na jego temat wypisują. Napiszę tylko tyle, że hotel jest cudowny i z
      całą pewnością zasługuje na 5 gwiazdek. Byliśmy tam 2 tygodnie. Super.
      • derduch Re: SUNrise el palacio - opinie 31.01.07, 03:49
        Hahahahaha To wpadnij na Singer Island w Palm Beach gdzie teraz jestem,
        narodzisz sie na nowo! :-))))
        Pijemy tutaj od piatku na maxa, zaraz pewnie odezwie sie Amonek gnijacy w
        Buenos, ma dwie godziny czasu blizej do PL.
        Woda ciepla, Jack Daniels tani, tubylcy normalni, nie powalone czubki, Hameryka!
        Zloto w EG. cienkie! Ja sobie dzisiaj kupilem w Palm Beach Mall bransoletke 41
        gram za 700$, tanie jak barszcz! Wczoraj w Gordons za okulary Ray Ban Aviator
        dalem ledwie 120$ hahahaha w Polsce czubki chcieli 900 zlotych!
        Wale dzisiaj malo bo rano na Key West zapierdzielamy.
        • amon-re Re: SUNrise el palacio - opinie 02.02.07, 09:28
          derduch napisał:
          > Pijemy tutaj od piatku na maxa, zaraz pewnie odezwie sie Amonek gnijacy w
          > Buenos, ma dwie godziny czasu blizej do PL.
          Odezwe sie jak zaczne cos widziec na oczy ;-) Poza tym nie gnije tylko
          degustuje w hurtowych ilosciach.
          A co do SunRise to powiem tak. Kazdy ma inne oczekiwania co do hotelu. Poznalem
          pare osob ktore przesiedzialo w SR 2 tygodnie bez wychodzenia i byli
          szczesliwi. Dla mnie to byla calkiem niezla baza wypadowa do poznania Hurghady
          (w zasadzie wszedzie mozna dojsc na piechote). Gdybym mial w tym hotelu
          przelezec przez chocby tydzien na plazy, chyba bym sie pocial sucha bulka.
          Hotel jest wielki ma jeden basen i sztuczna lagune, otoczona czyms w rodzaju
          plazy (dziecko babek z piasku sobie nie postawia). Ponad 800 pokoi i jedna
          restauracja (mimo ze spora) nasuwa oczywisty wniosek o tloku. W kwestii
          recznikow na plazy sie nie wypowiadam bo nie uzywalem. Na polezenie na plazy
          mozna znalezc pare lepszych hoteli w dobrej cenie.
      • derduch Re: SUNrise el palacio - opinie 31.01.07, 04:20
        Napisz, bo pewnie sie zamienilo! Plaza jest? Ten SYF blizej miasta przeniesli? A
        moze na 2500 oszukanych druga restauracje dostawili? hahaha A moze bylas ze
        zlodziejami z Triada czy Ecco i tylko na drobne was okradli na cenie wizy?
        Motloch jest motloch, w sumie tp dobrze, docelowy elektoraT MALYCH SZMAT
        • eva2412 opinie o hotelu czy jego mieszkańcach ? 31.01.07, 17:55
          Na ogół nie wdaję się w tego typu polemiki i nie zabieram głosu w sprawie oceny
          hotelu, o którym mowa w tym wątku. Ale jedna rzecz mnie zastanawia: dlaczego
          ludzi, którzy wybrali ten hotel nazywa się "motłochem"? Ktoś chyba się
          zagalopował w swojej "ocenie".
          • susanitta Re: opinie o hotelu 01.02.07, 13:05
            Byłam dwukrotnie w tym hotelu. Za pierwszym razem zrobił lepsze wrażenie. Za
            drugim już trochę inaczej go odbierałam. Dużym minuem jest to, że tam okrut=nie
            wieje. Hotel jest najbardziej w całej okolicy wysunięty w morze. Widoki
            wspaniałe ale ten wiatr wpadający do "podkowy" brrr.
            Plaża ładna tylko na obrazku, kamienista a laguna głęboka więc dla dzieci nie
            za bardzo.
            Jedzenie o.k. , pokoje czyste, super obsługa, lepsza niż w innych nawet 5*
            egipskich hotelach. Dodatkowym plusem jest bliskość centrum Hurghady.
            To czy warto tam pojechać jest chyba kwestią ceny. Jeśli dobra oferta to czemu
            nie...
          • amon-re Re: opinie o hotelu czy jego mieszkańcach ? 02.02.07, 09:31
            eva2412 napisała:

> Na ogół nie wdaję się w tego typu polemiki i nie zabieram głosu w sprawie
            oceny
            >
            > hotelu, o którym mowa w tym wątku. Ale jedna rzecz mnie zastanawia: dlaczego
            > ludzi, którzy wybrali ten hotel nazywa się "motłochem"? Ktoś chyba się
            > zagalopował w swojej "ocenie".
            Wybacz mu bo jest na poteznym kacu i nerwy mu puszczaja. Poza tym tez
            jest "motlochem" - w koncu sam byl w tym hotelu ;-) ;-)
            • derduch Re: opinie o hotelu czy jego mieszkańcach ? 02.02.07, 13:06
              Oczywiscie ze jestem motlochem, do tego jeszcze chamem i prostakiem :-)
              I wiesz Andrzejku jak mi z tym dobrze?
              7 rano a jest 27 stopni, kac dogania.
              • amon-re Re: opinie o hotelu czy jego mieszkańcach ? 02.02.07, 13:15
                derduch napisał:

> Oczywiscie ze jestem motlochem, do tego jeszcze chamem i prostakiem :-)
                > I wiesz Andrzejku jak mi z tym dobrze?
                Jakbys jeszcze dodal ze jestes niepoprawnym ochlajmorda, to wymienilbys
                wszystkie cechy, ktore tak w Tobie cenie Grzesiu :-)
                Buraki obu ameryk laczcie sie !!
                • derduch Re: opinie o hotelu czy jego mieszkańcach ? 02.02.07, 13:31
                  Moja Ameryka jest bardziej amerykanska od Twojej, zobacz na mape Amonku, mam
                  Ciebie pod soba :-)))))
                  • amon-re Re: opinie o hotelu czy jego mieszkańcach ? 02.02.07, 15:29
                    derduch napisał:

> Moja Ameryka jest bardziej amerykanska od Twojej, zobacz na mape Amonku, mam
                    > Ciebie pod soba :-)))))
                    >
                    Jak w mojej ameryce kwitla cywilizacja, w Twojej uczyli sie budowac tipi ze
                    skory :-) :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka