kamaa4 09.02.07, 21:37 dziewczyny, co wiecie o mahmudzie z aqua fun, czarnym nurku?? prosze napiszcie, nie moge sobie poukladac spraw, musze wiedziec czy mu ufac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_bytom Re: mahmoud aqua fun 12.02.07, 09:44 Taki wysoki, szczupły? Napisałaś w mailu o sułtan beach że bardzo ci się podoba, to powiedz, czego szukasz, czy sex-wakacji czy kursu nurkowania, bo nie wiem, jakich informacji szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
chemika Re: mahmoud aqua fun 12.02.07, 21:47 Dobre, dobre:)! Jeszcze który Mahmood? Tulip?? Jego zona (mloda belgijka) jest wlascicielka tego calego interesu. Troche ja czasem bije ale ona go dalej kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaa4 Re: mahmoud aqua fun 13.02.07, 15:35 to on jest zonaty? nie wiedzialam.. nurkowanie to moja pasja, ale w egipcie nie brak biur, ktore pomogą. chciałabym wiedziec cos o nim prywatnie, sex turystka nie jestem, ale mam do niego słabosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_bytom Re: mahmoud aqua fun 13.02.07, 16:01 Jeśli nie o nurkowanie chodzi, to jakich informacji jeszcze oczekujesz? Wiesz już że jest żonaty, a chciałaś się z nim żenić? Jak się chcesz z nim przespać to i tak się prześpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
chemika Re: mahmoud aqua fun 22.02.07, 22:54 Duzo nie wiem. Byl moim szefem jak sie okreslal. Wiem ze ma ta zone. Taka mloda blondynka z Belgii. Julii sie nazywa czy jakos tak. To biuro ma slaby sprzet wiec nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
superfineczka Re: mahmoud aqua fun 29.11.07, 12:48 Czy ktos jeszcze znam tego pana? Tak mi sie wydaję, że miałam przyjemność go poznać... Pracuje chyba w kilku hotelach jednocześnie, prawda? Chętnie się o nim czegoś dowiem. Ktoś wspomoże? Odpowiedz Link Zgłoś