ann606 25.02.07, 17:48 Jakie macie opinie o Hotelu Hilton w Dahab? Czy ma przyzwoity standard? Znajduje sie gdzies w centrum czy na obrzezach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipt-hotele Re: Hilton Hotel w Dahab 26.02.07, 12:42 Pod tym linkiem znajdziesz opinie o hotelu (moją też) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=24933792&v=2&s=0 Hilton ma przyzwoity standard, plusy/minusy: + Dobre jedzenie (chociaż gorsze niż na przykład w Hilton Dreams w Sharmie) + ładna plaża - w pokojach standardowych brak sejfu - pokoje z widokiem na morze to przeważnie pokoje Suite, z sejfem, hamakiem na tarasie za 30$ ekstra za nocleg - od centrum jakieś 7 kilometrów (trzeba brać taksówki za każdym razem) - brak rafy koralowej przy brzegu Ogólnie ja drugim razem jak jechałem do Dahab wybrałem zakwaterowanie w centrum. Może w centrum nie ma luksusowych hoteli takich jak Hilton, ale mają przeważnie wszystko co potrzeba. Poczytaj ten wątek: tinyurl.com/2faajg Pomocne linki: www.planetdivers.com wwww.dyarnahotel.com (jeden z hotelików oddalonych od centrum 5minut pieszo nadmorską uroczą promenadą, bardzo przyjemny) Stiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ann606 Re: Hilton Hotel w Dahab 26.02.07, 19:45 Hi Stiwi, Dziekuje! W tamtym roku bylam w Sharm Holiday w Sharmie i bylo super. W tym roku chcialam do Dahab, bo tam nie nurkowalam. Ale moze opcja Sharmu bedzie lepsza i najwyzej wyskocze do Dahab. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś