olcia9942 08.03.07, 12:25 Prosze o opinie na temat tego biura, jako jedni z nielicznych maja w swojej ofercie wycieczki do hurhady z wylotem z gdanska dlatego mnie interesuja, z alfa star nie ma juz miejsc:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja9959 Re: sun and fun 08.03.07, 12:27 Ja byłam z nimi w zeszłym roku i było wszysko o.k. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gl16 Re: sun and fun 08.03.07, 12:56 byłam z S&F w styczniu w Alibabie , bez zastrzeżen,polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olcia9942 Re: sun and fun 08.03.07, 13:14 dzieki za odpowiedzi,mam jeszce pytanie czy uprzedzajac ze jest to nasza podroz poslubna moge liczyc na jakies niespodzianki w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: sun and fun 08.03.07, 13:48 olcia9942 napisała: > dzieki za odpowiedzi,mam jeszce pytanie czy uprzedzajac ze jest to nasza podroz > > poslubna moge liczyc na jakies niespodzianki w hotelu? Zależy od hotelu i jak podchodzą do turystów właśnie w takich sytuacjach.Zazwyczaj urodziny są honorowane jakimś torcikiem i piosenką ;-) w wykonaniu kelnerów ale co do podróży poślubnej hmm,może warto wspomnieć.Gratulacje i pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: sun and fun 08.03.07, 13:25 Ja byłam z nimi w Sharm i wszystko było ok, ale też nie mieliśmy kłopotów w wybranym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 do Dariusza i Olci 08.03.07, 14:20 dariusznow napisał: > to, o czym pisze elsalvador widziałem w Aladdinie, ale wydaje mi się, jestem > właściwie pewien, że kelnerzy nie robili tego za darmo Zaręczam Ci,że całkowicie za darmo.Recepcja ma za zadanie sprawdzać daty urodzin gości i przekazać to do restauracji.To oczywiście nie tyczy się wszystkich hoteli.Co do AliBaby-poinformujcie dyskretnie w recepcji i może zrobią Wam niespodziankę.To dobry hotel.Pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: do Dariusza i Olci 08.03.07, 14:23 zdziwko na całej linii dzięki za wyjaśnienie szkoda, że nie mogę jechać do E. na Zaduszki to bardzo miłe z ich strony a co hoteli wszystkie trzy są OK Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: do Dariusza i Olci 08.03.07, 14:41 Hehehe a co tak na zaduszki ?,nie żyjesz czy masz urodziny ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: do Dariusza 08.03.07, 15:02 No łupie żarciki mi się trzymają ;-))).Spoko,spoko zobaczysz i poczujesz jeszcze niejedno.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: do Dariusza 08.03.07, 18:13 a ja już kolejne zaduszki w egipcie w tym roku spędzę :) z podróżą poślubną jest tak jeśli agent zaznaczy ze to podróż poślubna na umowie zgłoszeniu to możesz liczyć na różne bonusy zależnie od firmy jeśli wymsknie ci sie przy meldunku że to honey moon to też może sie wiele zdarzyć np: łóżko codziennie przyścielone kwiatami, butelka wina, świece do kolacji, torcik itd Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: do Dariusza 08.03.07, 18:26 cameltravel napisał: > a ja już kolejne zaduszki w egipcie w tym roku spędzę :) > > z podróżą poślubną jest tak > jeśli agent zaznaczy ze to podróż poślubna na umowie zgłoszeniu to możesz liczy > ć > na różne bonusy > zależnie od firmy > > jeśli wymsknie ci sie przy meldunku że to honey moon to też może sie wiele zda > rzyć > > np: łóżko codziennie przyścielone kwiatami, butelka wina, świece do kolacji, > torcik itd ...nawet ciemnoskóry do pomocy w łużeczku ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: do Dariusza 08.03.07, 18:28 Żżżżżżżżartowałem oczywiście.Ale mam dziś dobry humorek.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: do Dariusza 09.03.07, 10:53 elsalvador1 napisał: > Żżżżżżżżartowałem oczywiście.Ale mam dziś dobry humorek.Pozdrawiam. To chyba ze względu na wczorajszą pogodę i święto A olcia założyła nowy wątek, chba nie z powodu naszych żartów :) Odpowiedz Link Zgłoś