fragles78 04.05.07, 12:02 Możecie coś powiedzieć na ten temat jak się leci tymi liniami?Planuje urlop w Egipcie i właściwie kazde biuro oferuje przelot KoralBlue. Lubie wiedzieć czym lecę i czy dolecę w jednym kawałku. Z góry dzieki za info> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: Czy wszystkie biura latają do Egiptu KoralBlu 04.05.07, 12:10 Jak się boisz to nie leć!! W czym problem? Zawsze masz 50% szans że dolecisz. Wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: Czy wszystkie biura latają do Egiptu KoralBlu 04.05.07, 12:58 Serdecznie dziękuję za dobrą radę;-))))Tyle to ja i też wiem - prosiłam o konkretne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Czy wszystkie biura latają do Egiptu KoralBlu 04.05.07, 13:20 Ajakie chcesz konkrety?? Gwarancje że nie spadniesz? Chyba Ci się pomyliły fora!! Poszukaj wróżki-możę Ci powie czy dolecisz w jednym kawałku!! Jaja se robisz czy co!! Jak to czym lecisz?? Samolotem!! hehehe. Latają Boeningi i Airbusy!! Widzisz różnicę???? Przed wylotem sprawdz czy Twój ma ważny przegląd!! Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 do janusz.amir 04.05.07, 13:59 I taki jesteś z siebie zadowolony????Że siedzisz sobie w kapciach przed monitorkiem i odstawiasz chamstwo anominowo???Jak masz ludziom wypisywać takie durnowate teksty to lepiej sobie daruj dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: fragles 04.05.07, 14:24 Nie napisałen Ci nic chamskiego więc mnie nie obrażaj!! Jak jesteś takim burakiem że nie potrafisz znaleść linku o liniach lotniczych to pytaj się na forum o lataniu. A tekst był adekwatny do tego o co pytałeś!! Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 do janusz.amir 04.05.07, 14:30 I kto tu kogo zaczął obrażać?????Forum nie jest po to, aby ludzi wyzywać od buraków...Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz po prostu- takie to trudne??Do Twojego poziomu zniżać się nie będę - pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Czy wszystkie biura latają do Egiptu KoralBlu 04.05.07, 13:46 Koral Blue ma jeden samolot. Jest 8 letni Airbus A320. Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Czy wszystkie biura latają do Egiptu KoralBlu 04.05.07, 13:52 Samolot pierwszy lot odbył 15 grudnia 1998 r. Potem latał przez 8 lat w liniach Lotos Air a od 13 tego roku w Koral Blue. Numer rejestracyjny samolotu to SU- KBA a samolot wygląda tak www.airfleets.net/show/?pic=76805. Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: Czy wszystkie biura latają do Egiptu KoralBlu 04.05.07, 13:59 Dzięki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
framol Re: KoralBlu - lecialem w dwie strony 05.05.07, 00:35 Obsluga mila, jedzenie smaczne, start i ladowanie bardzo lagodne (nie to co np. linie bulgarskie, tureckie, czy nawet popularne tanie europejskie). Bylem bardzo mile zaskoczony. Polecam! Jedyny mankament to opoznienia (ok. 1-1,5h) przez caly czas operowania Polska-Egipt, no i oczywiscie nie jest to business class, tylko czarter. Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś