Dodaj do ulubionych

EL PALACIO ?? ROYAL PALACE?? CZY GOLDEN 5 ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 09:56
ludzie dzis do 15:00 musze podjac decyzje !!!! ktory wybrac ??? a moze cos
innego???
pleaseeeeeeeeee
Obserwuj wątek
    • Gość: kar Re: EL PALACIO ?? ROYAL PALACE?? CZY GOLDEN 5 ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 11:03
      Byłam w Royal Palace- jeśli to pomoże Ci podjąc decyzje służe informacjami.
      Tylko co cie interesuje?
      Hotel jest w miarę czysty (nie wybieraj bungalowu, bo niektóre pokoje nie są po
      remoncie i ludzie szybko z nich uciekali ;) ), jedzenie smaczne duży wybór,
      aczkolwiek bardzo monotonne. Suuuuper plaża, 2 baseny, diving center, fitness,
      sauny itp.
      Nie polecam all inclusive, ze względu na to że jest tylko w określonych
      miejscach (przy posiłkach w Green Housie, od 17-23 w Oriental barze i 10-17 na
      plaży - w pozostałych miejscach się płaci). Chyba ze nie ma dla Ciebie
      większego znaczenia.
      Jest problem w dogadaniu się w języku niemieckim, angielski ok.
      Poza tym do hotelu przyjeżdza naprawdę mnóóóstwo Polaków.
      To chyba na tyle :)))))).
    • Gość: Beata Re: EL PALACIO ?? ROYAL PALACE?? CZY GOLDEN 5 ?? IP: *.acn.pl 06.06.03, 11:07
      Poszukaj w internecie na www.yahoo.com
      Wpisz nazwe, wyskoczy Ci kilka biur turystycznych z jednym, a potem drugim
      hotelem. porówbnaj kto to ma i jakie sa zdjęcia. Wtedy podejmij decyzje. ja tam
      wybrałam pomiedzy Le Meridien a Sheraton Miramare i nie żałuje. Wybrałam
      Sheratona.jesli którys z hoteli bedzie wyskakiwal więcej razy i w niemieckich
      biurach, tzn, ze jest lepszy. jesli bedzie na ruskich stronach to znaczy, że
      jest gorszy i tyle.
      Zobaczysz równiez ile tak naprawde maja gwiazdek, bo Niemcy czesto zaniżaja
      gwiazdki do realiów, a nie egipskiej rzeczywistości.
      • Gość: maritime to tak sie korzysta z wyszukiwarki??? dzieki Beata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 12:11
        Jednak wole osobiste wrazenia osob ktore byly w tych hotelach :)
    • Gość: maritime a moze cos o tym EL PALACIO ?? OSTANIE GODZINY. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 11:38
      dzieki kar :) a teraz moze ktos cos doda o tym Sun rise el pallacio??? bo z
      golden 5 to chyba dam sobie spokoj..
      Prosze o wiecej opini ... mam jeszcze 3 ,5 godziny na podjecie decyzji :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka