Dodaj do ulubionych

SUNRISE PALACIO - JADE TAM 17.06

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 13:08
Prosze o jakies rady odnośnie pobytu ,wycieczek , nurkowania , co wziąść ?? a
czego nie warto :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: SUNRISE PALACIO - JADE TAM 17.06 IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 22:11
      Też mam wielką ochotę na ten hotel, czy już znasz jakiesz szczegóły o tym
      hotelu czy rzeczywiście jest tam taka piękna plaża jak piszą w katalogu Alfa
      Star? Podobno to nowy hotel, mam nadzieję, że naprawde nowy a nie nowy-5-cio
      letni. Wygląda nie najgorzej, ale ten basen to troche za mały i chyba ubogo tam
      z zielenią.
      Błagam skrobnij coś wszystko co wiesz.
      kk
      • Gość: totalerror Odpowiedz:SUNRISE PALACIO - JADE TAM 17.06 IP: *.visp.energis.pl 10.06.03, 09:00
        Też jade 17 tego do tego Hotelu! Myślę że to dobry wybór, w/g opini osób które
        były w tym hotelu jest bardzo dobrze, nawet niemcy wypowiadają sie bardzo
        pozytywnie, poza kilkoma osobami ale w skali od 0-6 to prawie 5 (blisko).

Jakby co to piszcie, prześle to co mam od innych, jest tego niewiele ale zawsze.
        totalerror@o2.pl

ToTaLErRoR

Opinie niemców są tu: www.holidaycheck.de/hotel.php?hid=8618
    • Gość: PYTAJNIK Re: SUNRISE PALACIO - JADE TAM 17.06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 11:54
      QRCZE NIKT TAM NIE BYL??????? TROCHE SIE ZACZYNAM BAC...
    • Gość: kasia Re: SUNRISE PALACIO - JADE TAM 17.06 IP: *.pl.abb.com 12.06.03, 15:25
      Czy to o ten hotel Wam chodzi ?(Patrz link) nazwa sie zgadza, przynajmniej w
      polowie.
      www.wakacje.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=300
      • Gość: uspokojony Re: SUNRISE PALACIO - JADE TAM 17.06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:14
        tak dokladnie ten sam :)))))))) znam ten opis.. i mialem nadzieje na cos
        bardziej pozytywnego :)))) POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka